Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@74paja píše:
Myslim, ze se mu v pratelich objevis jako takova ta siluetka bez fotky, ale se jmenem a kdyz na ni klikne, tak se mu ojevi neco jako: Ze ucet byl deaktivovan a i on si te muze vymazat se sveho seznamu pratel.
Ja jsem to zjistila ze si me nekdo odebra z pratel az kdyz jsem chtela na neco v jeho profilu kouknout a nemohla ho dohledat mezi prateli.Nebo ptreba jedne holce jsem chtela poprat k svatku ve zprave zadavam jeji jmeno a ono nic a tak koukam a ona si me odebrala(ne, ze by mne to mrzelo). Nijak jinak se mi to nezobrazovalo.
@Cleap Ne, to vůbec, jen jsem si potřebovala někomu vílít dušičku
Prostě mě někdo nas…l, chci si ho vymazat na fb a tobě zhruba popisuju o co jde… omlouvám se, nechtěla jsem být vlezlá, ale nějak ot na mě dolehlo ![]()
Nene, v pořádku.
Já to myslela na původní dotaz, takže vyřešeno. ![]()
@alexxa píše:
Ja jsem to zjistila ze si me nekdo odebra z pratel az kdyz jsem chtela na neco v jeho profilu kouknout a nemohla ho dohledat mezi prateli.Nebo ptreba jedne holce jsem chtela poprat k svatku ve zprave zadavam jeji jmeno a ono nic a tak koukam a ona si me odebrala(ne, ze by mne to mrzelo). Nijak jinak se mi to nezobrazovalo.
Možná je rozdíl, jestli si ten člověk účet deaktivuje, potom se zobrazuje to jméno a prázdá ikona a jestli si tě prostě jen odebere z přátel. Každopádně ani v jednom případě ti nechodí nějaké upozornění. Zjistíš to, až když toho člověka hledáš…
@74paja Holky díky…
Prázdá ikonka asi ne, prootže profilová fotka nejde zablokovat, takže je vidět i cizím osobám a je na každém, co na ní má.
Prosím dotaz. Jde nějak nastavit, abych já neviděla žádné příspěvky určitého člověka a ten člověk moje ano?
@martinape klikni v pravo u prispevku ktery dotycny dava a tam je ‚SKRYT VSE OD UZIVATELE…‘
Ahoj prosím, když jsem někomu poslala zprávu na FB a on si ji ještě nepřečetl - jde ta zpráva ještě smazat, nebo už ne?
@Anonymní píše:
Ahoj prosím, když jsem někomu poslala zprávu na FB a on si ji ještě nepřečetl - jde ta zpráva ještě smazat, nebo už ne?
Nejde
ani blokacia danej osoby nepomoze..
@Bubina píše:
Asi to zní divně, ale každý pořád mluví o facebooku, ale co se tam vlastně děje ? Nějak nechápu, co bych tam jako měla dělat a trávit tam čas
Mám pacienta, který tam tráví čas a potřebuju to nějak pochopit. Co tam děláte vy ?? Pokud se tím teda zabýváte ??Dík
Využívám ho jako kontakt s lidmi, se kterými jsem studovala, jsou z celého světa, takže osobní kontakt nemožný… také se ráda dívám, jak se mají ostatní, kde byli, co dělaj, jak jim rostou děti. Ne každého má člověk čas vidět každý měsíc… no a dále uveřejňování fotografií - kdo se o nás zajímá, může se podívat
ráda fotím, tak mě to baví ![]()