Falešná švagrova

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6654
17.10.20 19:24
@Anonymní píše:
Holky ona je fakt dáreček, kdo nezažil, kdo s ní neměl tu čest nepochopí. :lol:

Tvuj zivot stoji koukam za starou belu, jinak by z tebe nesrselo tolik zasti. Dej si do poradku radsi vlastni zivot a nekydej spinu na svagrovou pred uplne cizimi lidmi. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.20 19:34

@Ernais ty si tomu nasadila korunu. ;) :palec: Můj vlastní život je v pohodě, neboj ;) :hug:

• Citovat
  • Upravit
Parninas
17.10.20 19:36

Tohle neni poprve co tu pises, ze? Naprosto pravidelne se tu objevuji diskuze o vytahujuci se priserne svagrove. Jestli jsi to vsechno ty, tak pro lasku bozi dej si mokry hadr na hlavu a najdi si nejake terapie. Tohle fakt neni normalni tahle obsese. 8o

• Citovat
  • Upravit
Alriga
17.10.20 19:44
@Anonymní píše:
@DoktorkaZorkaHorká tak mě kritizuje a přitom ona nevaří, něco koupi a vydává to za vlastní

Víte pani, to sou neska žencký, fuj! :cert:

• Citovat
  • Upravit
2702
17.10.20 19:52

Ses na svagrovou vysazena… Priste by se taky mohla vyprdnout a nic nenosit. Mozna zavist, ze to muze koupit v hospode? Nebo ji to chvali vic nez tve jidlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
17.10.20 20:24

Hele jestli to má být nějaký souboj, tak mi z toho zatím hůř vycházíš ty :nevim: Asi bude potřeba tady na ni nakydat ještě pár kyblíků pomyjí, ale věřím, že to dáš! :palec: Když nemůžeš, tak přidej! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5711
17.10.20 20:41
@Anonymní píše:
@Ernais ty si tomu nasadila korunu. ;) :palec: Můj vlastní život je v pohodě, neboj ;) :hug:

Tak pokud tě žere jen tohle, není nic snadnějšího než si vyhlédnout jedno její jídlo, které znáš z místní restaurace nebo z Lidlu, optat se jí na recept, pak koupit to stejné jídlo a přinést jí ho, žes ho udělala podle jejího receptu. :lol:
No a nebo jí rovnou můžeš říct, že stejné jídlo prodávají v restauraci a že ho tam určitě kupuje.
No a nebo jí můžeš říct, že ti to jídlo moc chutná a že by se někdy mohla stavit u vás na návštěvu a udělat to jídlo všem z tvých surovin, které nakoupíš podle jejího receptu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
17.10.20 20:47
@Anonymní píše:
@Ernais ty si tomu nasadila korunu. ;) :palec: Můj vlastní život je v pohodě, neboj ;) :hug:

To my se nebojíme :lol:…ale nevypadá to až tak úplně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.20 20:59

@Martina D. To je dobrý, to nemá chybu s tím uvařením u nás doma z nakoupenych surovin. :palec: :lol: to bych se ráda na holku podívala. :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.20 21:03

@Martina D. Znám už její pochodové myšlenky a mentalitu, tak by se vykrucovala jak to radši udělá doma atd.. Myslíš, že ona vaří? :lol: leda tak jinýma rukama

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.20 21:11

Když se jí zeptáš, kde co dobře vaří tak ti ráda řekne, ještě ti i fotky ukáže. :lol: ale aby ti ukázala osobně jak výborně vaří, tak z toho se vykroutí, jak už zapomněla, jak už neví a jak by si musela vzpomenout.

• Citovat
  • Upravit
10073
17.10.20 21:12
@Anonymní píše:
Holky nestačím žasnout nad švagrovou.
Zjistila jsem, že nevaří a kupované jídlo z obchodu nebo restaurace vydává za vlastní. A sama mě co uvařím nebo upeču zkritizuje.
Jak jsem to zjistila? Kupované chutná a vypadá úplně stejně jako údajně to její.

No a? Vpal ji to do ksichtu, že víš že kupuje jídlo a vydává ho za svoje a ať jde do háje..dal bych to neřešila a čau párky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
17.10.20 21:19
@Anonymní píše:
@Badboda taky super nápad. Jelikož ji znám, tak už vidím její výraz a řekne.. No já si ho teď nepamatuji, jak příště přijdu tak ti ho donesu. Ona je vych… á jak mraky.

Co je vych--- na tom, že zaplatí jídlo z restaurace a pak ti ho donese?? :think: jako ona to zaplatí a ty to máš i s donáškou, takže o co jde? ona je ta, co na tom prodělává :think:
Tady se jeden nezavděčí ani jídlem z restaurace :think: kdyby ti donesla svoje doma udělané, tak pomluvíš zas to…těžkej život, no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.20 21:21

@Skaiqy tak by od ní následovalo, jak to můžeš vědět? Že si na ní vymyslis a ještě by to otočila proti tobě. To je mrcha vych…á. lhala by, že to není pravda, nemáš důkazy apod..

• Citovat
  • Upravit
6161
17.10.20 21:23

Ještě jsem nešla na návštěvu s kastrulkama 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat