Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Holky ona je fakt dáreček, kdo nezažil, kdo s ní neměl tu čest nepochopí.
Tvuj zivot stoji koukam za starou belu, jinak by z tebe nesrselo tolik zasti. Dej si do poradku radsi vlastni zivot a nekydej spinu na svagrovou pred uplne cizimi lidmi. ![]()
@Ernais ty si tomu nasadila korunu.
Můj vlastní život je v pohodě, neboj
![]()
Tohle neni poprve co tu pises, ze? Naprosto pravidelne se tu objevuji diskuze o vytahujuci se priserne svagrove. Jestli jsi to vsechno ty, tak pro lasku bozi dej si mokry hadr na hlavu a najdi si nejake terapie. Tohle fakt neni normalni tahle obsese. ![]()
@Anonymní píše:
@DoktorkaZorkaHorká tak mě kritizuje a přitom ona nevaří, něco koupi a vydává to za vlastní
Víte pani, to sou neska žencký, fuj! ![]()
Ses na svagrovou vysazena… Priste by se taky mohla vyprdnout a nic nenosit. Mozna zavist, ze to muze koupit v hospode? Nebo ji to chvali vic nez tve jidlo?
Hele jestli to má být nějaký souboj, tak mi z toho zatím hůř vycházíš ty
Asi bude potřeba tady na ni nakydat ještě pár kyblíků pomyjí, ale věřím, že to dáš!
Když nemůžeš, tak přidej! ![]()
@Anonymní píše:
@Ernais ty si tomu nasadila korunu.![]()
![]()
Tak pokud tě žere jen tohle, není nic snadnějšího než si vyhlédnout jedno její jídlo, které znáš z místní restaurace nebo z Lidlu, optat se jí na recept, pak koupit to stejné jídlo a přinést jí ho, žes ho udělala podle jejího receptu. ![]()
No a nebo jí rovnou můžeš říct, že stejné jídlo prodávají v restauraci a že ho tam určitě kupuje.
No a nebo jí můžeš říct, že ti to jídlo moc chutná a že by se někdy mohla stavit u vás na návštěvu a udělat to jídlo všem z tvých surovin, které nakoupíš podle jejího receptu. ![]()
@Anonymní píše:
@Ernais ty si tomu nasadila korunu.![]()
![]()
To my se nebojíme
…ale nevypadá to až tak úplně ![]()
@Martina D. To je dobrý, to nemá chybu s tím uvařením u nás doma z nakoupenych surovin.
to bych se ráda na holku podívala.
![]()
@Martina D. Znám už její pochodové myšlenky a mentalitu, tak by se vykrucovala jak to radši udělá doma atd.. Myslíš, že ona vaří?
leda tak jinýma rukama
Když se jí zeptáš, kde co dobře vaří tak ti ráda řekne, ještě ti i fotky ukáže.
ale aby ti ukázala osobně jak výborně vaří, tak z toho se vykroutí, jak už zapomněla, jak už neví a jak by si musela vzpomenout.
@Anonymní píše:
Holky nestačím žasnout nad švagrovou.
Zjistila jsem, že nevaří a kupované jídlo z obchodu nebo restaurace vydává za vlastní. A sama mě co uvařím nebo upeču zkritizuje.
Jak jsem to zjistila? Kupované chutná a vypadá úplně stejně jako údajně to její.
No a? Vpal ji to do ksichtu, že víš že kupuje jídlo a vydává ho za svoje a ať jde do háje..dal bych to neřešila a čau párky..
@Anonymní píše:
@Badboda taky super nápad. Jelikož ji znám, tak už vidím její výraz a řekne.. No já si ho teď nepamatuji, jak příště přijdu tak ti ho donesu. Ona je vych… á jak mraky.
Co je vych--- na tom, že zaplatí jídlo z restaurace a pak ti ho donese??
jako ona to zaplatí a ty to máš i s donáškou, takže o co jde? ona je ta, co na tom prodělává ![]()
Tady se jeden nezavděčí ani jídlem z restaurace
kdyby ti donesla svoje doma udělané, tak pomluvíš zas to…těžkej život, no
@Skaiqy tak by od ní následovalo, jak to můžeš vědět? Že si na ní vymyslis a ještě by to otočila proti tobě. To je mrcha vych…á. lhala by, že to není pravda, nemáš důkazy apod..