Falešná švagrova

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13197
18.10.20 14:05
@Anonymní píše:
Děvčátka, podle vás výborné švagrové je 32. Mě je 35.Co bych já ji měla prosím vás závidět? 8o :lol: Vždyť nemá nic. :nevim:

no o to je to horsi, v 35 by jsi mela byt spokojena zena nad veci, a ne zavistiva, pomlouvacna nanynka. a jak to vis, ze nema nic? ona ti ukazovala konto? ja taky ve 32 nic nevlastnila, bo mi vyhovovalo platit za bydleni 4tis. a o nic se nestarat. nasetrene prasule se mi tak hromadily na konte, dum jsem si poridila, az po zalozeni rodiny :nevim:… a proc by nemela mit nic? minimalne ma, na rozdil od tebe, spokojeny zivot bez zasti a uzirani se svagrovou🤪… hele, ze ten tvuj se k tobe chova jak svagrova…

Příspěvek upraven 18.10.20 v 14:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.20 14:06

@Ernais v tom máš pravdu. Spokojený člověk nemá potřebu kopat do svého okolí. Ona musí být hodně nešťastná. :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.10.20 14:09

@markytka3 že závistivá :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: Co jí závidím? napiš mi. :)
:lol:

• Citovat
  • Upravit
29577
18.10.20 14:10
@Anonymní píše:
@Ernais v tom máš pravdu. Spokojený člověk nemá potřebu kopat do svého okolí. Ona musí být hodně nešťastná. :,(

Ty musíš být vůči ní šíleně zaujatá. A máš komplex jak hrad. Tobě že je 35? Ano, spokojený člověk nemá potřebu kopat do svého okolí. Ty musíš být ale šíleně neštastná. Z ní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
18.10.20 14:11
@Anonymní píše:
@markytka3 že závistivá :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: Co jí závidím? napiš mi. :) :lol:

treba jeji zivot, nema na krku urvane deti, starost o dum, chlapa se kterym si nerozumi, mladi prozila dle svych predstav, neresi existencni priblemy… a minimalne se neuzira po nocich svagrovou :lol: btw. ten dum je tvuj nebo tvych rodicu?

Příspěvek upraven 18.10.20 v 14:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.20 14:12
@Anonymní píše:
@Ernais v tom máš pravdu. Spokojený člověk nemá potřebu kopat do svého okolí. Ona musí být hodně nešťastná. :,(

No nezapomeň si poplakat i sama nad sebou, protože normální žena, co je v pohodě se tak jak ty nechová…ani vůči neoblíbeným příbuzným…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.20 14:15

@berry4 ano jsem z ní hodně nešťastná, protoze mi na ni záleží a chci aby taky byla šťastná. Což ona jejím přístupem není a proto kope okolo sebe.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.10.20 14:17

@DoktorkaZorkaHorká je mi tě líto, co mi ještě napíšeš? :think: Podle sebe soudíš druhé? Působíš hodně zakomplexovaně.

• Citovat
  • Upravit
13197
18.10.20 14:17
@Anonymní píše:
@berry4 ano jsem z ní hodně nešťastná, protoze mi na ni záleží a chci aby taky byla šťastná. Což ona jejím přístupem není a proto kope okolo sebe.

a ty jsi kdo? ze muzes tvrdit, ze neni stastna? to ze ti nosi vecere z restaurace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.20 14:18

@markytka3 cením si tvé snahy připojit se k ostatním, ale mysli první sama za sebe. ;) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.10.20 14:23

@DoktorkaZorkaHorká jediný kdo tady pořád pláče jsi ty. Kopeš tu okolo sebe a vůbec nevíš nic. :lol: :mrgreen: :mavam: nebo máš ještě něco co bys mi ráda chtěla napsat?

• Citovat
  • Upravit
18.10.20 14:29
@Anonymní píše:
@DoktorkaZorkaHorká je mi tě líto, co mi ještě napíšeš? :think: Podle sebe soudíš druhé? Působíš hodně zakomplexovaně.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, tak teď jsi mě pobavila… Jasně, úplně stejně jako tvoje švagrová ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.20 14:31
  • Citovat
  • Upravit
2932
18.10.20 14:41
@Anonymní píše:
@berry4 ano jsem z ní hodně nešťastná, protoze mi na ni záleží a chci aby taky byla šťastná. Což ona jejím přístupem není a proto kope okolo sebe.

Jo tak takhle se pozná, když někomu na druhém záleží? Že má potřebu ji pomlouvat a psát o ní, že je vychcana mrcha? :lol: :lol: ty seš takový anděl :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
18.10.20 14:42

Holky nemáte pocit, že tady zakladatelka je vcelku dost psychicky narušená? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová