Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jajul píše:
@pannacotta Ano.
No tak stejně ti odpovím stejně že se to stáva, mě cykly ale prodlužil na 45 dní ale taky trvaly aj 2 týdny tak jsem ho vysadila..
Dobry den, stále váham jestli si Femigard mám či nemám koupit. Už rok se snažíme o miminko a stále nic. Bylinkama asi nic nezkazím že? Děkuji
Ahojky smím se zeptat jak dlouho jsi brala Femigard než jsi otěhotněla? Děkuji
Tady jsem nedávno objevila, že někdo prodává Femigard http://www.omlazeni.cz/…ni-87-1.html.
teprve později jsem si všimla data příspěvku
ale děkuji ![]()
moc děkuji za odkaz ![]()
Ahoj, nevíte někdo zda se může femigard brát zároveň s proverou 5mg?? děkuji za odpovědi…
Ahoj děvčata,
pomohl některé z vás Femingard na srovnání hormonálního profilu? Mě MUDr. straší tím, že mám hormony tak nízké, že to vypadá na to, že přestávají vaječníky fungovat
![]()
Přitom ms mám pravidelně, pravda trvá max. 2 dny, ale 2 předchozí lékaři mi řekli, že je to v pořádku. ![]()
Je mi 35 let a o miminko se snažíme už přes rok.
@Serehe píše:
Ahoj děvčata,
pomohl některé z vás Femingard na srovnání hormonálního profilu? Mě MUDr. straší tím, že mám hormony tak nízké, že to vypadá na to, že přestávají vaječníky fungovat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Přitom ms mám pravidelně, pravda trvá max. 2 dny, ale 2 předchozí lékaři mi řekli, že je to v pořádku.
Je mi 35 let a o miminko se snažíme už přes rok.
Já na tohle zkouším Gynex.
@Genovesa ten je volně prodejný nebo na předpis? Už máš nějaké výsledky, jestli to opravdu zabírá? ![]()
@Serehe píše:
@Genovesa ten je volně prodejný nebo na předpis? Už máš nějaké výsledky, jestli to opravdu zabírá?
Je volně prodejný. Výsledky žádné nemám. Beru to 3 měsíce. Po prvním měsíci braní lékař diagnostikoval zánět děložního hrdla jako příčinu předchozích problémů (kvůli nim jsem to koupila). Druhý měsíc braní se mi objevila cysta. Momentálně beru ještě tento měsíc a doufám, že cysta zmizí. Tož asi tak
…
@Genovesa Tak moc držím palce, ať je všechno v pořádku!! A hlavně, ať se brzy objeví vytoužené // ![]()
@Genovesa Uvidím, co ten Femingard, a Gynex si budu pamatovat do zálohy. Zase toho nechci nakombinovat moc
Ale moc díky za radu!!
@Serehe píše:
@Genovesa Tak moc držím palce, ať je všechno v pořádku!! A hlavně, ať se brzy objeví vytoužené //
Přeji totéž
.