Femigard

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11620
3.5.13 12:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
3.5.13 12:18
@jajul píše:
@pannacotta Ano.

No tak stejně ti odpovím stejně že se to stáva, mě cykly ale prodlužil na 45 dní ale taky trvaly aj 2 týdny tak jsem ho vysadila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.6.13 21:29

Dobry den, stále váham jestli si Femigard mám či nemám koupit. Už rok se snažíme o miminko a stále nic. Bylinkama asi nic nezkazím že? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.6.13 21:37

Ahojky smím se zeptat jak dlouho jsi brala Femigard než jsi otěhotněla? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8836
15.6.13 10:10

Tady jsem nedávno objevila, že někdo prodává Femigard http://www.omlazeni.cz/…ni-87-1.html.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.13 18:28

@snažilka1210

teprve později jsem si všimla data příspěvku ;) ale děkuji :mavam:

@benjaminek

moc děkuji za odkaz :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
4.7.13 10:41

Ahoj, nevíte někdo zda se může femigard brát zároveň s proverou 5mg?? děkuji za odpovědi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
23.7.13 20:56

Nikdo neví, nemá zkušenosti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Serehe
3.8.13 10:21

Femingard - vyrovnání hormonální hladiny

Ahoj děvčata,
pomohl některé z vás Femingard na srovnání hormonálního profilu? Mě MUDr. straší tím, že mám hormony tak nízké, že to vypadá na to, že přestávají vaječníky fungovat :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,(
Přitom ms mám pravidelně, pravda trvá max. 2 dny, ale 2 předchozí lékaři mi řekli, že je to v pořádku. :nevim:
Je mi 35 let a o miminko se snažíme už přes rok.

• Citovat
  • Upravit
11620
3.8.13 12:46
@Serehe píše:
Ahoj děvčata,
pomohl některé z vás Femingard na srovnání hormonálního profilu? Mě MUDr. straší tím, že mám hormony tak nízké, že to vypadá na to, že přestávají vaječníky fungovat :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,(
Přitom ms mám pravidelně, pravda trvá max. 2 dny, ale 2 předchozí lékaři mi řekli, že je to v pořádku. :nevim:
Je mi 35 let a o miminko se snažíme už přes rok.

Já na tohle zkouším Gynex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Serehe
4.8.13 12:24

@Genovesa ten je volně prodejný nebo na předpis? Už máš nějaké výsledky, jestli to opravdu zabírá? :roll:

• Citovat
  • Upravit
11620
4.8.13 13:12
@Serehe píše:
@Genovesa ten je volně prodejný nebo na předpis? Už máš nějaké výsledky, jestli to opravdu zabírá? :roll:

Je volně prodejný. Výsledky žádné nemám. Beru to 3 měsíce. Po prvním měsíci braní lékař diagnostikoval zánět děložního hrdla jako příčinu předchozích problémů (kvůli nim jsem to koupila). Druhý měsíc braní se mi objevila cysta. Momentálně beru ještě tento měsíc a doufám, že cysta zmizí. Tož asi tak :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Serehe
4.8.13 13:16

@Genovesa Tak moc držím palce, ať je všechno v pořádku!! A hlavně, ať se brzy objeví vytoužené // :)

• Citovat
  • Upravit
Serehe
4.8.13 13:17

@Genovesa Uvidím, co ten Femingard, a Gynex si budu pamatovat do zálohy. Zase toho nechci nakombinovat moc :) Ale moc díky za radu!!

• Citovat
  • Upravit
11620
4.8.13 13:29
@Serehe píše:
@Genovesa Tak moc držím palce, ať je všechno v pořádku!! A hlavně, ať se brzy objeví vytoužené // :)

Přeji totéž :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital