Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Určitě souhlasím s Izzz-má to smysl, brát ho 3× denně! Já jsem s tím tedy ze začátku taky měla problém-hlavně když jsem chodila do práce. To se přiznám, že jsem občas prostě vzala víc kapiček ráno a víc večer. Ale pak jsem se to snažila dodržovat! Na dovolenou jsem si ho tedy nebrala pak vůbec-ale to už mi zbývalo dobrat ho jen na pár dní…No,tak jsem ho dobrala po dovolce a to už ms nepřišla ![]()
Ivííí, určitě vydrž!!!Já měla to podobné jako ty-prodloužení cyklů a pleť tedy taky nic moc
Ale jak vidíš, tak jsem vážně vydržela ty tři měsíce-alespoň tuhle dobu by se to prostě mělo brát, protože to jsou bylinky a ty mají delší dobu, než začnou půsboit! To tělo se ze začátku s tím může jakoby „prát“,protože je to pro něj něco nového..ale věř mi-u mě to stálo za to a i když mám pleť nic moc pořád, tak už v sobě taky pár týdnů nosím malého prcíčka ![]()
LUCI-ahoj,
jestli si na me jeste pamatujes. koukam, ze jsi tehu, moc ti to preju a tesim se s tebou na mimco.
pa
Myslíš, že mám ještě nadějí být těhu? když je to pořád negativní? holky mi psaly, že to klidně může byt až později ale nevím jestli si mám dělat naděje nebo se na to radši už vykašlat..nějaké příznaky by tu byly..ale už jsem z toho tak špatná, že nevím co je sugesce a co ne..jak jsi poznala, že jsi těhu? jen podle testu?
Jasně, že pamatuju
Moc jsi mě potěšila, že ses ozvala a děkuji, taky se na miminko moc těším ![]()
Tak právě že mně test vycházel negativní ještě 14 dní po vynechané ms!!!Takže tě ujistím, že těhu ještě stopro být můžeš
Já jsem měla příznaky jen hodně citlivá prsa a to tak jakoby „jinak“-hlavně bradavky a trošku mě jakoby svědily. Jinak ze začátku nic! To přišlo až tři týdny po vynechané ms, kdy mi vyšel i pozitivní testík. To už jsem měla opravdu pocit, že jsem těhotná a taky jsem byla
Dřív než test to ale odhalil můj manžel, který mi to tvrdil, i když mi testík vyšel negativní. Byl prostě stopro přesvědčený, že těhu jsem a taky se nemýlil ![]()
Takže-hlavu vzhůru, nic není ještě ztraceno a hlavně na to vůůůůbec nemysli!!!Je to tak lepší a hlavně by ti to pak hrozně lezlo na mozek a příznaky bys měla každý měsíc..Takže to nech OSUDU a uvidíš, že co má stát se stane..Říkej si, že to stejně neovlivníš a jestli máš být těhotná, tak prostě budeš ![]()
Držím moc palečky!!! ![]()
Tak to je mazec, že jsi měla testy tak dlouho negativni a to jsi nešla k doktorovi? já mám právě taky strašně citlivé prsa teda spíše bradavky což jsem nikdy nemívala(i vystouple žíly na prsou)a pochybuju, že by to bylo Femigardem ne? a časte chozeni na wc ale zase i bolesti v podbříšku a v kříži a trochu ranní nevolnosti..stejně jsi dobrá, že jsi to tak dlouho vydržela..ja sem už skoro na nervy z té nevědomosti jak to vlastně je.jsem strašně zvědavá ženska
a jak to manžel poznal?
Tak jsem to dnes dostala
po 3 dnech spoždění, pár příznacích a sench a planování, že to konečně vyšlo ![]()
Ahoj holky,
mám zánět na děložním čípku antikoncepci neberu už ani nevím jak dlouho. S přítelem jsme se rozhodly, že chcem otěhotnět a nějak se nám to nedaří, doktor říkal, že jsme oba dva v pořádku. Mám nepravidelnou menstruaci. Myslíte, že by mi mohl femigard nějak pomoci??
Děkuji V.
Já mám taky menstruaci podle plotu
Femigard jsem začala užívat 27. den cyklu, kdy jsem cítila, že u mě neproběhla do té doby ani ovulace ani žádné působení hormonů a za cca 10 dní potom se mi objevil plodný hlen a 28. den po začátku užívání menstruace, teď jedu druhý cyklus a díky měření ovulace testy, vím, že byla 16. den cyklu a vypadá to, že menstruace přijde zase včas, což je pro mě k neuvěření. A navíc mě před menstruací vůbec nebolela prsa a sama menstruace o něco kratší než obvykle a bez bolestí
Jinak mám děsnou pleť, ale když mi to pomůže k otěhotnění, či urovnání cyklu, tak to ty tři měsíce vydržím.
Přežiju děsnou pleť
všechno jen proto abych otěhotněla, myslíš, že mi tedy femi pomůže?
Mně nepomohly ani koňské dávky, vůbec nic, jak kdybych to nebrala a to jsem to brala 6 měsíců.
Tak tady je to půl na půl, já za sebe můžu pochválit a to určitě nejsem vyznavačka alternativ, ale tohle mi opravdu pomohlo, však mám ještě měsíc a půl před sebou s Femigardem, tak jestli otěhotním, určitě sem připíšu pozitivní referenci ![]()
Ja se chci zeptat koupila sem si kapky femigard a kdyz ho budu brat kazdej den tak kdy otehotnim dekuji napis te my at to vim