Femigard

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1643
16.9.10 11:34
Anonymní píše:
Mám dotaz, objednala jsem si taky Femigard, ale nevím kdy ho mám začít užívat, hned, nebo až po menstruaci, ta má dorazit za týden? :lol:

Ahoj,
můžeš hned - nejsou to hormony, takže se může začít užívat kdykoliv. Já třeba začala v období ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.10 11:36

Děkuji za odpověď :kytka: A můžu se zeptat jak dlouho ho už užíváš?

• Citovat
  • Upravit
1643
16.9.10 11:41
Anonymní píše:
Děkuji za odpověď :kytka: A můžu se zeptat jak dlouho ho už užíváš?

Nemáš zač. O mimi se snažíme od května, Femigard jsem začala užívat cca 20.července. Ted dobírám druhé balení. Mám naprosto přesnou MS i OVU, akorát se zatím nezadařilo… Ale já mám ještě nějaké další komplikace, které mohly způsobit např. srůsty, na které je i Femigard krátký. Takže zatím vyčkávám a Femigard mám v plánu užívat těch doporučených 12 týdnů.
Na srovnání cyklu je fakt super !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
24.9.10 13:22

Já byla na velký operaci s nezhoubnou, ale celkem velkou lézí v břiše (takový cystický útvary okolo vaječníků, vejcovodů i dělohy, ale ty nebyly poškozený) začátkem ledna. Od února jsme se začali snažit a k tomu jsem užívala Femigard a Vilcacoru. Při operaci mi ještě vystlali břicho Hyalobarier gelem proti srůstům. Doktoři varovali, že otěhotnění může být problé, kvůli zásahu do břicha, srůstům, násldkům tý léze, ať počítám s IVF. No a na konci března jse do toho vlítla :palec: Nevim, jakej vliv na to měl Hyalobarier gel, Femigard a Vilcacora, a nakolik je přítel bejk, jehož spermie prorazí všechno (což dle dr. kvalitní spermie umí :lol: ), ale určitě mi to neuškodilo aspíš věřím, že pomohlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
24.1.11 07:19

Ahoj holky, pročetla jsem diskuzici a díky za ní! ;) Jelikož jsem vysadila antikoncepci v srpnu a od te doby nemam menzes, tak by mi mohl pomoct. Nemáte některá nevyužívanou lahvičku na prodej?
Díky Alena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
25.1.11 18:35

ahoj holky,vcera jsem mela prvni den MS a hned zacla ten den i brat Femigard :) snad mi pomuze :) o mimi se snazime zatim 4 mesice......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
29.1.11 18:33

Ahoj holky, tak jsem si nakonec Femigard taky koupila. Beru ho asi pět dnů, ale k tomu první měsíc Estofen a Duphaston. Myslíte, že je dobrý to kombinovat? Nerada bych to zase přehnala a kombinovala bylinky a chemii. Už přes dva měsíce do toho piju kontryhel (mám problém se slezinou. V srpnu jsem vysadila prášky a od té doby nemám menzes).
 Alena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
4.2.11 07:46

…Ahoj, tak doktorka mi říkala, že kombinovat můžu. Dr. Vydra že raději ne.
Nejspíš mi léky nezabraly a budu brát dvojnásobnou dávku, tak ted už vůbec nevím.
Nemáte zkušenosti nebo názory od svých lékařů na kombinaci Femigardu a jiných léků (u mne konrkétně Estrofen a Duphaston)
 Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
3.8.11 12:11

Ahoj holky, chci se zeptat femigard se muze zacit uzivat v kterekoliv casti cyklu? A jak vam pomohl? dekuju moc za odpoved!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
3.8.11 13:10
monatkaa píše:
Ahoj holky, chci se zeptat femigard se muze zacit uzivat v kterekoliv casti cyklu? A jak vam pomohl? dekuju moc za odpoved!!!!

ahoj, hned první měsíc užívání si mi srovnal cyklus. A to jsem ho skoro neměla. Myslím, že to bylo femigardem. Dále už ho neužívám a je to ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
3.8.11 13:12
EvušeŠ píše:
monatkaa píše:
ahoj, hned první měsíc užívání si mi srovnal cyklus. A to jsem ho skoro neměla. Myslím, že to bylo femigardem. Dále už ho neužívám a je to ok..

A je to jedno v ktere casti cyklu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
3.8.11 13:43

Ahojky,
já začala jak jsem ho koupila…Myslím, že je to jedno…A bere se 12 týdnu v kuse…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
3.8.11 14:28
LuS píše:
Ahojky,
já začala jak jsem ho koupila…Myslím, že je to jedno…A bere se 12 týdnu v kuse…

A pomohl Ti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
3.8.11 14:35

Já ho beru teprv 14 dní. Před tím jsem brala půl roku gynex a měla jsem MS po 43 dnech…Pak jsem to ale neměla zase 1,5 měsíce takž mi asi moc nepomohl…
Teď mě čeká stimulka na 1.IVF tak to beru jak podpůrný prostředek :lol: Bylinkami nic zkazit nemůžu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
3.8.11 14:56
LuS píše:
Já ho beru teprv 14 dní. Před tím jsem brala půl roku gynex a měla jsem MS po 43 dnech…Pak jsem to ale neměla zase 1,5 měsíce takž mi asi moc nepomohl…
Teď mě čeká stimulka na 1.IVF tak to beru jak podpůrný prostředek :lol: Bylinkami nic zkazit nemůžu..

Tak at ti to dobre dopadne!!! :wink: Urcite to bude dobry :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí