Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děkuji, v to doufám…
![]()
I když smíšené pocity teda jsou.....
A vy zkoušíte mimčo?
LuS píše:
Děkuji, v to doufám…![]()
I když smíšené pocity teda jsou.....
A vy zkoušíte mimčo?
Zkousime, ale zatim bezuspesne
od rijna lonsskeho roku…
tak uvidime, pritel byl na spermio a bylo to ok, ja ale jeste na zadnym vysetreni nebyla…
Tak ještě to není rok…Vydrž
Já byla na vyšetření po té, co jsem po vysazení HA nedostala 2 měsíce MS. Zjistili mi vysoké FSH. V prosinci jsem to dostala sama od sebe, ale pak cykly po 43 dnech…Teď v červenci zjistili ještě manžovi špatný SPG takže v CAR nám jasně řekli, že pouze ICSI pomůže…Tak snad mají pravdu ![]()
Ale je fakt, že psychika dělá svoje…Jenže já prostě nedokážu na to nemyslet..... ![]()
LuS píše:
Tak ještě to není rok…VydržJá byla na vyšetření po té, co jsem po vysazení HA nedostala 2 měsíce MS. Zjistili mi vysoké FSH. V prosinci jsem to dostala sama od sebe, ale pak cykly po 43 dnech…Teď v červenci zjistili ještě manžovi špatný SPG takže v CAR nám jasně řekli, že pouze ICSI pomůže…Tak snad mají pravdu
Ale je fakt, že psychika dělá svoje…Jenže já prostě nedokážu na to nemyslet.....
to mi povidej..ja mam jeste stresy v praci, takze o psychice vim svy,.. ![]()
Tak to je blbý, to ti moc nepřidá
Tak to aspoň zkus být v klidu…Já se aspoň snažím ![]()
LuS píše:
Tak to je blbý, to ti moc nepřidáTak to aspoň zkus být v klidu…Já se aspoň snažím
Snazit se muzu, ale …:-( LuS, odkud jsi?
TAk aspoň něco pro to můžeš udělat ![]()
Já jsem od Brna…Takže chodím do CAR do Brna…
Máte výborný perníky tam u vás ![]()
Monatko, tak já padím z práce. Hurá domůůůů ![]()
Tak pěkný zbytek dne a zítra můžeme zase pokecat ![]()
Páá ![]()
LuS píše:R
TAk aspoň něco pro to můžeš udělat
Já jsem od Brna…Takže chodím do CAR do Brna…
Máte výborný perníky tam u vás
LuS píše:
Monatko, tak já padím z práce. Hurá domůůůů
Tak pěkný zbytek dne a zítra můžeme zase pokecat
Páá
pa pa, jen jsem chtela rict,ze mam kamarada, pokouseli se hodne let o mimi , jezdili po ruznych CAR, ale az v Brne jim pomohli
takze drzim ![]()
Krásné ránko
![]()
Jinak v Brně je spousta CAR. Já chodím do Heliosu. Někdo ho chválí, někdo haní, ale to je tak se vším…
Tak snad mi pomůžou, když už to bude stát tolik nervů a peněz ![]()
papa
LuS píše:
Já ho beru teprv 14 dní. Před tím jsem brala půl roku gynex a měla jsem MS po 43 dnech…Pak jsem to ale neměla zase 1,5 měsíce takž mi asi moc nepomohl…
Teď mě čeká stimulka na 1.IVF tak to beru jak podpůrný prostředekBylinkami nic zkazit nemůžu..
Neřekla bych, že se bylinkami nic zkazit nemůže.
Pokud je mi známo složení, tak obsahuje Třezalku tečkovanou a ta má velmi mnoho interakcí s ostatními léky. Mimo jiné i hormonální. Zeptala bych se tedy lékaře, zda je možné užívat. Záleží na množství v přípravku, každopádně bych se držela doporučením výrobce.
Ahojky holky, tak jsem se chtěla zeptat na zkušenosti s Femigardem a koukám, že to máte opravdu každá jinak
Já jsem po druhé revizi-první před dvěma lety, druhá před 3 měsíci (vždy 7tt). Teď beru už půl roku Femibion. Ten teď ale budu za pár dní dobírat, tak jsem chtěla zkusit právě Femigard.Jinak také piju už přes měsíc kontryhelový čaj.
Cyklus jsem měla vždycky delší-cca 33.-38. den. Po revizi ho ani rozhozený nemám, ani nemám žádné velké bolesti. Moc bych si ale přála otěhotnět. Myslíte, že je pro mě vhodný?Moc děkuju za jakýkoliv názor.
Ahoj Luci88, no na netu výrobce se píše, že je vhodný pro každou ženu (a i pro chlapy
zkus se tam prokousat FAQ jestli tam najdeš svou odpověď…
Dnes jsem ho začala užívat i já, tak uvidíme jestli mi nakopne cyklus, kterej po vysazení HA Cerazette vůbec nemám. Kombinuju to s kontryhelovým čajem a s Kotvičníkem.
Edgar,díky moc za zprávu. No, já už ho mám taky doma a včera jsem si vzala první lžičku
Tak taky počkám, jinak kontryhelový čajík piji také
Ten kotvičník jsem ještě nezkoušela, ale moje kamarádka s ním má taky dobré zkušenosti. Jen se mi nechtělo kombinovat dva čaje, aby toho nebylo najednou moc. Já ještě taky dobírám kyselinu listovou,takže to tělo zase nechci zahltit vitamíny ![]()
Já mám zase trošku rozhozený cyklus po té revizi,ale není to žádná tragédie. Dnes jsem to dostala po 35 dnech a běžně jsem to mívala kolem 30.-33.dne. Ale spíš si myslím,že jsem tenhle měsíc vůbec neměla ovulaci, takový jsem měla pocit. I doktorka mi řekla,že proběhnout vůbec nemusela,nebo hodně pozdě,což by možná odpovídalo.
No,tak uvidíme,jak s tím Femigardem,kdybys měla nějakou pozitivní zprávičku,tak se určitě ozvi.Držím moc palečky a doufám,že nám oběma brzy zafunguje ![]()
Luci mě Femigard pomáhá hodně, MS bolesti fuč, cyklus většinou pravidelný, délka MS a množství vždy stejné - pomáhal mi v tomhle i po vysazení HA protože to byl děs a co jsem ho měsíc brala tak jsme hned zapadli a teď po porodu ho už beru zase a právě zase vše super v té MS. Možná je to i porodem, že vše vymizelo, fakt jsem trpěla bolestma podbříšku a kříží a užila jsem si vlastně i křížový porod, nic jiného než kříže mě nebolely, neznám doteď co je to poslíček, tvrdnutí břicha nebo kontrakce
prostě vše jen kříže, no ale Femigard u mě super
Navíc jsem ho doporučila už 2 kamarádkám co nemohly otěhu a obě už mají mimi v bříškách a jedna bude do měsíce rodit
Přeju ať zabere i tobě, osobně výrobce znám a vřele jejich výrobky doporučuju, vyráběli sjme jim právě ty etikety a můžu za ně strčit ruku do ohně, mojí babi pomohli u Revma co bere jejich věci a je jiný člověk
prostě přírodní a bylinné věci nikdy nic nezkazí ![]()