Femigard

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1287
17.10.12 16:45

Ivíííí

Vyrážku jsem tedy neměla, ale ze začátku mi přišlo, že se mi pleť docela zhoršila :? I když tam píší, že by se měla zlepšit, tak to jsem tedy nějak nesledovala po celou dobu braní Femigardu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
17.10.12 16:57

Mám cyklus 32 dní, vše ok…tak snad mi to nerozhází

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
18.10.12 07:10

Izzz

Na to nesmíš myslet. Mně to tedy cykly dost prodloužilo, ale já jsem je ani předtím neměla moc pravidelné-jednou po 27, pak po 35 dnech..Ale po Femigardu jsem je běžně měla i po 37…Takže nevím, každopádně určitě to nějaký účinek mělo, když jsem po něm otěhotněla ;) A to jsem si myslela, že nemám ani ovulaci!!!Takže ono ne vždy záleží na cyklech a na síle krvácení.
Každopádně moc držím palečky, ať ti pomůže s čímkoliv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
18.10.12 08:23

Nojo, čim kratší cykly, tim kratší intervaly mezi snažením…i když jsem otěhotněla vždy na 1.pokus…nojo ale s blbym koncem. s tim mi femigard asi nepomůže :) ale jo, dala sjem se do toho, budu v něm pokračovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
18.10.12 08:30

Izzz

Na udržení těhotenství vliv Femigard asi nemá-to je spíš opravdu na přírodě :nevim: Ale ber to tak, že prostě tvoje tělo nejlépe samo uzná, kdy je ta nejvhodnější doba a prostě se to povede!!! :palec: Vše má v životě svůj význam, tak si říkej, že než aby se narodilo nějaké postižené miminko, tak je lepší, že pak vše vyjde a bude tak, jak má být :palec:
Držím moc palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
18.10.12 08:32

Díky, ale ono prostě po těch potratech se člověk nějak neumí radovat a těšit se a říct si, že je to lepší než postižený mimino…já vim, ale nechápu to…zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
18.10.12 08:36

Izzz

Já vím, naprosto tě chápu. Já mám za sebou také jednu revizi a přiznám se, že člověk je pak v nejistotě pořád..Pořád si jakoby to těhulkování ne a ne úplně užívám, ale už je to mnohem lepší!!!Musím myslet POZITIVNĚ a optimisticky, protože ty myšlenky se pak zhmotní a opravdu se splní-tomu já věřím!!! ;) A když budeš myslet jen na to hezké, co tě čeká a že si to už taky všechno po tom všem zasloužíš, tak uvidíš, že se to bzrzy splní!!Mám to vyzkoušené ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
18.10.12 10:10

No já budu o něco klidnější až po velkým UTZ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
18.10.12 10:14

Izzz

Nebudeš, to tě ujišťuju :lol: Nebo tedy jen možná na chvilinku, ale ono celé těhotenství je velká nejistota, nikdy ti nic stoprocentně nezaručí, že bude vše vpořádku. Ale kdyby na tohle měl člověk myslet, tak nemůže v životě dělat nic!!! ;)
Myslím, že otěhotněním to všechno začne a pak se budeme bát vlastně do konce života…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terysek30
19.10.12 12:27

Holky myslíte že bude hodně velkej problém když místo 3× denně si femigard vezmu naráz např v poledne?

• Citovat
  • Upravit
16906
19.10.12 12:31

Já myslim, že to má nějakej smysl 3× denně. Postupnej příliv bylinek. Abys pak něco zbytečně nevyčůrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terysek30
19.10.12 12:33

@Izzz já totiž nevim jestli to budu schopná dodržovat 3× denně, popř to asi udělám tak že budu brát dvě o trošku větší dávky, aby to vydalo za ty tři. Jednu ráno, druhou večer

• Citovat
  • Upravit
16906
19.10.12 14:38

Já teda zatim schopná jsem. I když ted jedeme na víkend ke kamarádům a tam vim, že schopná to dodržet nebudu, takže to neberu s sebou…a určitě to přežiju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
19.10.12 15:12

Mě teda zatím Femigard zklamal mám 3 dny spoždění tt testy negativní a ještě asi po něm vyrážku a to ho beru asi měsíc (první lahvička vybrana)..jestli to teda prodlužuje cyklus tak to je fakt super pak má člověk akorát falešné naděje!! :( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
19.10.12 15:13

A o tom, že by to spravovalo pleť bych taky dost pochybovala!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí