Femigard

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Twitter
21.9.12 22:42

@Edgar Femigard se má brát alespoň 3 měsíce, aby měl účinek. 1 měsíc je opravdu málo.

• Citovat
  • Upravit
1287
22.9.12 08:59

Ivíííí

Tak to moc držím palečky :palec: Já myslím, že s ním určitě nic nezkazíš, jenom bud opravdu trpělivá. Já jsem to chtěla po dvou balení vzdát, protože mi přišlo, že mi i prodloužil cyklus atd..Ale pak mi to nedalo a dovyužívala jsem i to třetí balení..
No a zítra začínám 14. týden ;) :*
Takže přeji hodně štěstíčka a doufám, že za chvilku budeš hlásit dvě čárky na testu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
22.9.12 11:59

luci88

Děkuji no jsem zvědavá snad opravdu pomuže jinak beru i kyselinu listovou a piju čaj z drmka který mi mic pomohl. a rozhodně budu pak i nadále pokračovat s femigardem ikdybych konečně objevila ty magické dvě čárky tak bych chtěla do toho 3 měsíce jak píšou s tím pokračovat prý je to dobré na udržení a tak celkově a tak tomu věřím když to napsalo tolik žen =)tak snad budu brzy hlásit můj nejšťasnější den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
22.9.12 12:04

Ivíííí

Jo, já jsem taky dlabala listovku a tu vlastně jím doposud. A čaj jsem pila kontryhelový, který mi i moc chutnal. A slyšela jsem, že dobrý je i kotvičník, ale ten jsem pila jen krátce, takže nemůžu říct(ale ten byl hnusný :(.
Co se týče toho Femigardu, tak nevím, jeslti se může i v těhu, ale asi ano, když jsi to četla. Já jen vím, že s bylinkami se musí opatrně i v těhu a že třeba podobný přípravek Gynex se v těhu nesměl, tak nevím..Každopádně jestli to máš zjištěné, tak je vše v pořádku ;) Já už jsem ho pak v těhu nebrala, protože jsem myslela, že mi k tomu těhu nepomohl, ale už jsem dávno těhotná byla :lol:
Držím pěstičky, uvidíš, že to uričtě brzy vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
22.9.12 12:09

luci88

Hodně lidí na ten drmek říkalo, že jim nechutná mě ze začátku taky ne ale teď jsem si zvykla a už mi došel a docela mi i chybí :roll: ale zvažuju jestli ted koupit ten kontryhel nebo zase drmek? taky nevim jak to teda pořádně je s těmi plodnými dny protže tady píšou, že jsou 10-12 den od začátku menstruace a na netu mi to vypočítala karkulačka na jíne dny tak nevim..femigárd budu užívat asi 3 měsíce a když nic tak si dám pauzu a pak uvidím..pevně doufám, že to vyjde.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
22.9.12 12:12

luci88

Čatla jsem, že hodně holkám co měly problémy s udržením těhotenství nebo náhlymi potraty femigard hodně pomohl ale může se jen do 3 měsíce..tak to chci mít pojištěne, že když už tam toho drobečka budů mit ať se třeba něco nestane.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
22.9.12 17:28

Ivíííí

Tak drmek já tedy vůbec neznám. To je taky nějaká bylinka? Ale tak bylinkami nikdy nic nezkazíš, tak jestli jsi na něj zvyklá, tak ho klidně pij dál. Nebo to třeba střídej s tím kontryhelem-ten mi fakt vysloveně chutnal :palec:
Co se týče těch plodných dnů, tak tam je to opravdu komplikované. Vůbec nevěř tomu, že jsou u každé 10.-12.den-to platí, jen když je naprosto pravidelná ms. Já tím, že jsem měla cykly dlouhé třeba i 35 dní, tak jsem měla plodné dny třeba až 17. den! A můžou být i dýl. A i ted podle výpočtu u doktora a ultrazvku jsem otěhotněla 16.den cyklu.
A můžu se zeptat, jak dlouho toužíš po miminku? Jestli nechceš, klidně neodpovídej, pochopím to.My jsme s manželem nechávali všemu volný průběh asi 9 měsíců, ale bohužel se jedno moje těhu nevyvedlo..ale na to už nechci myslet, věřím tomu, že ted vše zvládneme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
22.9.12 17:30

Ivíííí

A jeslti ještě můžu poradit-tak se vykašli na nějaké kupování ovulačních testů atd..Zbytečně tě to bude stresovat! Mně třeba nějaký cyklus nevyšel ani jeden pozitivní, tzn. že jsem pak měla strach, že vůbec neovuluju :?
Nakonec se povedlo až když jsem na to všechno zapomněla a vůbec netestovala :oops:
Jo a taky moc doporučuju změnu prostředí-naše miminko vzniklo na dovolené na Djerbě, která byla vážně nezapomenutelná…a jak je vidět, tak na ní určitě nezapomenu do konce života :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
22.9.12 18:34

luci88

Tak jsem si tady psala s jednou snažilkou a ta říkala, že když se ti uděla pozitivni test na ovulaci tak ji pry mas az za den nebo dva a pokud si ho děláš přímo v den ovulace tak se ti to neukáže..to jsem třeba vůbec nevěděla taky jsem se stresovala, že vůbec neovuluju :? no mam doma asi nějake dva ovu testy tak ty zkusim a jinak nevim taky mam obavy, že bych to pak furt jen měřila atd… :roll: moc gratuluji k miminku a tiše závidím my se ted bohužel nikam nchystáme jak naschval :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
22.9.12 18:57

Ivíííí

Neztrácej hlavu, určitě to vyjde!!! :palec: Ono se říká, že když na to člověk přestane myslet, tak to přijde jako blesk z čistého nebe..a je to pravda!!! ;) Tak se určitě nestresuj a prostě čekej, až to přijde. Tělo nejlíp samo ví, kdy je ta správná doba a říkej si, že co se má stát se stane a ty to moc neovlivníš..a už vůbec ne stresováním!
Takže hezky se nalaď na POZITIVNÍ myšlení a uvidíš, že budeš možná brzy sama příjemně překvapená ;) Držím palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
22.9.12 19:10

luci88

Já vím no ono se to říká ale zakaž si to nemyslet :cert: ale myslim, že ted mam obdobi kdy to zas az tak neprozivam prostě beru ty vitaminy a řikam si, že třeba jednou se stane zazrak :hug: ono je nejhorší jak se do toho člověk zamota a zacne pořád měřit teploty, a zkoušet testy a já nevim co ještě to pak musí byt uplne na hlavu..my jsme se zacli poprve snazit pred rokem jenze kdyz jsem vysadila prasky tak jsem nedostavala menstruaci a tak jsem porad litala na gyndu a doktor mi je porad vyvolaval a hledal ovu atd..a rikal mi at si vezmu na chvili zase prasky pak jsem z toho byla spatna tak jsem si je vzala a ted jsem je v srpnu vysadila takze teprve zaciname no..vim,ze jsme na zacatku ale nechci prozivat to same..moje pro me první vitezstvi, ze jsem po vysazeni ha dostala sama menzes a asi diku drmku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
22.9.12 19:15

luci88

A v kolikátem jsi měsíci? a za jak dlouho se vám to teda povedlo co jste se snazili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
22.9.12 19:15

Ivíííí

Naprosto tě chápu, prošla jsem si téměř tím samým, takže vím, o čem mluvíš. Čím víc se na to člověk snaží nemyslet, tak tím víc na to myslí :,(
Ono je důležité najít si nějakou činnost, nebo zábavu, nebo se třeba soustředit na práci atd..My jsme se začali soustředit s manželem na stavbu domečku a prostě jsme si dali jakoby jiný cíl…A opravdu to zabírá :palec:
Jinak neboj, já sice měla ms vždycky vcelku normální, ale pak se mi po revizi taky dost rozhodila, že jsem ji třeba dvakrát měla hodně slabounkou..A strašně dlouhé cykly, takže tím se to všechno samozřjemě taky zpomalovalo.
Ale jak říkám-neboj, ono se jednou zadaří a uvidíš, že pak budeš o to víc šťastnější ;)
A můžu se zeptat kolik je ti let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
22.9.12 19:20

Ivíííí

Nevím, jestli se ti pod mými přispěkvy zobarzuje můj metřík-dyžtak si zadej „zobrazovat podpisy“ a měla bys tam pak vidět, v jakém jsem týdnu.
Já začínám zítra 14. týden-takže jsem na začátku 4. měsíce ;)
Jinak my jsme se rozhodli nechat tomu volný průběh minulý rok v srpnu. Hned v listopadu se pak zadařilo, ale bohužel to bylo zamlklé těhu.
Pak jsme museli po revizi tři měsíce počkat a pak tedy vlastně po 5 měsících to vyšlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
22.9.12 19:20

luci88

No my jsme si tehdy asi po pul roce nebo kolik pořídili pejska jenomze to vecne snazeni a nic nas dost rozdelilo a pak jsme se zacli hadat atd bylo to spatne vypadalo to skoro na rozchod..pak to nejak preslo a ted jsme si rekli ze to zkusime znovu..nevim proc ale ted tomu verim vice, ze se nam to snad podari..prijde mi, že je to ted mezi nami lepsi a berem vitaminky atd.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí