Femigard

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1287
22.9.12 19:26

Ivíííí

Aha, tak to mě mrzí :( To my už máme pejska pět let-je to naše zlatíčko největší!!!A určitě bude i super společník a parťák k miminku :palec:
To my jsme se tedy takhle klasicky o miminko vlastně nikdy nesnažili(nemám ten pojem vůbec ráda :? ), ale spíš jsme tomu prostě nechávali volný průběh. Já jsem třeba do té revize o žádných ovulačních testech ani nevěděla, to jsem začala zmatkařit až potom, co se mi přihodilo to zamlklé těhu.
Ono opravdu není dobré se na to tak moc soustředit-prostě si říct, že to není ten hlavní střed života..i když je to těžké, tak to opravdu jde.
A kolik je ti let? Mně 28 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
22.9.12 19:27

A kde si to zadám to „zobrazovat podpisy“? jsem tu nováček tak se ještě rozkoukávám :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
22.9.12 19:31

Ivíííí

Máš to v tom tvém nastavení. U té položky Zobrazovat podpisy jen zaklikneš „ano“ a měl by se ti tam ten můj metřík objevit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
22.9.12 19:34

Ano taky jsem ráda za naši fenečku je to zlaticko ikdyz nekdy pekny raubir :cert: no ten minuly rok jsem to taky neresila nijak moc sice jsem si koupila testy jak ovu tak tehotenske a pak jsem narazila na lubrikacni gely pro otehotneni ktere pomahaji spermiim tam lepe vklouznout :oops: ale vubec jsem je nijak nevyuzivala ..taky jsem kdyz jsem si ted zadala do vyhledavace pomoc v těhotenstvi hleděla kolik je různych věci atd..ale to by clovek nevydelaval na nic jineho :) neznam ani tady ty vsechny zkratky ktere tady maji 8) mě je 22 asi si řekneš, že mam ještě čas ale po miminku už toužim delsi dobu navic jsem to doma nikdy neměla moc dobre a tak nějak celkově se těším na svou vlastní rodinu navic i muj přitel je o dost starši odemě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
22.9.12 19:42

Ivííí

Nemyslím si vůbec nic špatného-naopak-na miminko máš ideální věk ;) Vůbec mi to nepřijde brzy! Každý to cítí naprosto jinak. Já miluji děti odjakživa (mám skoro o 10let mladšího bráchu), ale s manželem nám prostě doposud nechybělo. Jsme spolu už 11 let a začali jsme po něm tedy vlastně toužit tak nějak až po 10 letech. Do té doby jsme hodně cestovali a já jsem taky dělala VŠ a jak říkám-prostě jsme žili jeden pro druhého…
Ale naprosto tě chápu! I když-věk chlapa se moc řešit nemusí :lol: Důležité je, aby tvůj přítel chtěl miminko tak moc jako ty a abyste prostě k tomu dospěli oba. Ono bohužel to není dobré na „lepení“ vztahu…ale vůbec ti do toho nechci mluvit.
Moc ti držím palečky, aby se ti to brzy splnilo :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
22.9.12 19:44

Ivíííí

Možná budu občas „přechytračená“, tak za to se omlouvám-bude to asi profesionální deformace, jelikož mám vystudovanou psychologii :lol: Takže všem kolem samozřejmě stoprocentně radím a sama sobě poradit neumím, ale tak to holt u nás psychologů je :mrgreen:
Takže to všechno jsou jen mé osobní názory, vždycky nejvíc záleží na tom, jak to cítíš ty sama… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
22.9.12 19:52

luci88

Díky neboj miminko není jen slepování vztahu chtěli a chceme ho oba chtěli jsme ho už předtím rokem ale nějak to prostě vše nevycházelo a já jsem z toho byla spatna a vsechno se nam zaclo kazit..ale to by bylo nadlouho :) ted si myslim, že je to vsechno fajn a super stala se vec pri ktere nem obema doslo jak jsme radi, ze toho druheho mame a chteli by jsme aby z te nasi lasky něco vzniklo :) vzdcky jsem tihnulo k miminkum a jako mala holka hlidala sousedkam deti a vedela jsem, ze budu chtit brzo deti a ted si myslim, že je spravny cas. dokonce me predbihaji i ty kamaradky a zname do kterých bych netipla, že si tak brzo pořídí děti..ale neni to jen, ze bych to viděla u nich..ale musim se přiznat, že mě to vzdy zamrzi když nějaka přijde, že je těhotna.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
22.9.12 19:55

My jsme s přítelem byli pul roku pak se rozesli a po roce se dali dohromady a už jsme spolu skoro 5 let..a rádi byjsme aby nas bylo doma víc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
23.9.12 08:54

Ivíííí

Tak to je taky hezký :palec:
Jasně, když už cítíte, že byste chtěli váš vztah posunout někam dál, tak je to dobře :palec:
Držím palečky, ať už je u vás vše jen v pořádku a určitě se pak ozvi, až budou // na testíku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
23.9.12 11:23

Děkuji neboj určitě se ozvu..snad to nebude tak dlouho trvat :) přeji ti at ti vše klape a miminko je zdrave a vše probíhá v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
24.9.12 08:16

Ivíííí

Taky moc děkuju ;) Věřím tomu, že bude vše v pořádku, na miminko se s manželem už hrozně těšíme :hug:
Měj se krásně a budu čekat brzy radostnou zprávičku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
16.10.12 16:30

Holky neudělal se vám někomu po Femigardu ekzem nebo vyrážka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
16.10.12 17:09

Ahoj, začínám s femigardem…je jedno, kdy s ním začnu nebo je v nějaký fázi cyklu lepší? já začala cca v půlce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
16.10.12 17:27

Izzz

Asi je to jedno nikde o tom nic nepsali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
17.10.12 16:44

Izzz

Taky si myslím, že je to úplně jedno, kdy s ním začneš. Já o tom ani nepřemýšlela a prostě ho začala užívat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí