Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kamčatko 21(mimochodem hezký název:-), děkuji moc za dopověď! Teď jsi mě jen utvrdila v tom, že jsem udělala dobře a Femigard jsem si hned objednala a mám ho doma. Už jsem ho dokonce začala užívat, ale brala jsem tři lžičky denně a teď jsem si přečetla vzadu na etiketě,že se to má smíchat asi s 1dcl vody. To jsem nedělala, brala jsem ho jen tak,protože je docela dobrý ![]()
Chtěla jsem se tedy jen zeptat-jak ho bereš Ty? Smícháš ho taky s tou vodou? Tak snad jsem neudělala nic špatně, myslím, že to snad nevadí,když jsou to bylinky.
Jinak já jsem poprvé otěhotněla naprosto bezproblémů a teď vlastně nevím,protože jsem 3 měsíce po revizi,takže vlastně až teď tomu opět chceme nechat volný průběh.Zatím si nepočítám ani plodné dny. Jen jsem si chtěla trošku upravit ten cyklus a kdyby vymyziley i bolesti při ms, tak by to bylo super.No, nejvíc super by bylo to miminko,ale já věřím tomu,že přijde ![]()
Ještě jednou děkuji moc.
Ahoj, chtěla bych se zeptat který Femigard užívate? Našla jsem na stránkach Hermann http://www.vitaminy-heman.cz/…emigard-i15/ a http://www.vitaminy-heman.cz/…eman-cz-i38/ nevim jaky je mezi nima rozdíl, jestli vůbec nějaký. Jsem po kontrolní laparoskopii a drilingu ovarii, chtěla bych to na srovnání cyklu a kdyby to měla vliv na otěhotnění tak by to taky nebylo špatný ![]()
Ahoj holky, Femigard jsem vyzkoušela. Brala jsem ho měsíc a cyklus mi to nesrovnalo ani omylem(cyklus po vysazení HA nemám už delší dobu a Femigard mi naprosto nepomohl). Pro mě je závěr takový, že jsem vyhodila 300,– a je to k ničemu.
My se s přítelem snažíme o miminko teprve třetí měsíc, ale začala jsem brát kyselinu listovou a teď jsem si objednala Femigard. A stejně jako Luci 88 jsem si nepřečetla, že se míchá s vodou:-D užívám ho teprve 2 dny, takže o výsledcích zatím neůžu mluvit, ale když už nic- myslím, že budu mít aspoň lepší pocit:-D Po vysazení antikoncepce mám MS cca 40, někdy 36 dní a hrozně nepravidelnej, tak snad se mi to srovná
Holky, tak jsem vám jen chtěla napsat zkušenosti po 3měsíčním užívání Femigardu. I když jsem si původně myslela, že to na mě nemá vůbec žádný vliv (cyklus se mi udělal ještě delší), tak jsem po dobrání třetího balení otěhotněla ![]()
Po druhém balení jsem to chtěla vzdát a říkala jsem si, že jsou to akroát vyhozené peníze
Ale pak mi to nedalo a já si objednala ještě třetí, protože všude píšou, že minimálně by se měly využívat ty tři balení. No a teď jsem v 11. tt ![]()
Tak nevím, jestli to byla náhoda, ale i kdyby-tak je mi to jedno, jsem ráda, že mi to pomohlo ![]()
Ahojky, já měla cyklus přes čtyřicet dní. Po užívání Femigardu se mi to upravilo na 32 dní a nyní jsem těhu. Netvrdím, že zabere každému, ale mně to pomohlo.
Děkuji za gratulaci ![]()
Opravdu si myslím, že zde je nejdůležitější trpělivost. Já jsem to taky chtěla vzdát, ale pak mi „něco“ říkalo, abych to ten měsíc ještě přeci jen zkusila. A četla jsem, že některé holky to braly i déle-třeba 4, nebo 5 měsíců, než se zadařilo. Je pravda, že jsou to bylinky, takže u těch je prostě potřeba, aby se braly déle. A i když se může zdát, že to nezabírá, tak u mě se to pak obrátilo v pravý opak ![]()
Ahoj holky,
jsem moc ráda, že jsem našla tuto diskusi, protože už jsem docela špatná z toho, že nejen nemám menses víc jak 4 měsíce, ale strašně mi padají vlasy, jakože fakt brutálně, nemluvě o tom, že jsem jak puberťačka k tomu chlupatá
což bych přežila, ale ty vlasy jsou katastrofa. V prosinci mám svatbu, tak chci být pěkná nevěsta se svými, ještě před pár měsíci, hustými vlasy. Narazila jsem ale na tuto diskusi a ještě před tím na Femigard a mám otázku: Máte Femigard I. nebo II. Hemostop?
Díííky moc, kočky a věřím, že i já dostanu prav. menses, i když ještě teda mimi neplánujeme…
Hm, tak jsem měla asi víc pátrat, je to určitě jednička
Každopádně jsem ráda, že je vás tolik, co jste spokojené
![]()
Určitě si kup ten Femigard I. Oni tam tedy píší, že to upraví i padání vlasů atd..To jsem tedy na sobě moc nesledovala a že bych mohla o padání vlasů vyprávět
Padají mi už skoro 8 let a i když je to teď tak nějak v normě, tak se nikdy nepřišlo na to, z čeho to je. Někdy je to lepší, někdy prostě horší, ale už jsem si zvykla.
Každopádně určitě se mi to při braní Femigardu nijak nezhoršilo, takže tím rozhodně nic nezkazíš. Držím palečky, ať ti pomůže ![]()
Diky moc za reakci, myslím, že tou hormonální změnou asi nějak dochází k něčemu, co to vypadávání podporuje a vím, že potřebuju podpořit i hypofýzu, což jsem četla, že je k tomu tento přípavek taky vhodný, tak jsem objednala rovnou tři balení ![]()
Mě pomohl srovnat cyklus a otěhotněla jsem druhý měsíc
už mám 2měsíční princeznu ![]()
Fuha, tak to moc gratuluju, to až povím doma, že zrovna možná i počneme, tak to bude veselé
Ale co má být, tak bude ![]()
Četla jsem na něj strašně dobré reference a tak jsem neodolala a taky si dvě lahvičky objednala a od tohoto úterý užívám tak jsem zvědavá snad pomůže a brzy uvidím na testě dvě červené čárky =)