Femigard

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
19.1.15 18:24

Tak to je krasny my se s manzelem snazime necele dva roky a stale nic a lravifrlnr mam zpozdeni asi 5 a vice dnu tak snad by moglo tohle pomoct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3970
28.1.15 20:16

Ahoj holky,
mám trošku specifický dotaz, mám roční miminko, které stále kojím v noci, po porodu jsem ještě nedostala ms, chceme se s manželem začít snažit o druhé dítě, nechci s kojením přestat, ale potřebovala bych nějak nastartovat organismus, aby byl zase produktivní :mrgreen: myslíte, že by mi Femigard mohl pomoct? Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1271
22.7.15 10:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
2.5.17 12:16

@Daajik Mohu se zeptat, jak zjistíte, že máte ovulaci? Jelikož jsem začala brát Femigard, beru ho teprve týden, kvůli nepravidelné menstruaci, tudíž si nemohu vypočítat ovulaci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
2.5.17 16:18

@nika-weru já beru femigard už měsíc, po týdnu uživání dorazila 2měsíce zpožděná menstruace a teď mám snad týden do další (nebo možná taky ne, třeba i // by tam mohli být ;) ) ovulaci jsem poznala podle bolestí a nafouklého břicha, potvrdila testováním a teď už jen čekat co z toho bude :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LoriMyers
26.2.18 16:24

Ráda bych se s vámi podělila o svou dosavadní zkušenost s femigardem. Začala jsem ho brát před necelými dvěma týdny z důvodu neoravidelných a dlouhých cyklů, které se mi vyskytly po roce hormonální léčby endometriózy (brala jsem HA v kuse, aby se zabránilo ms) a následně jsem prodělala lps operaci, kde mi byl navíc odebrán jeden vejcovod. Od té doby jsem začala mít potíže s cyklem - intervaly cca 38-45 dní (před léčbou jsem měla 24 dní a bez problému) a to ještě většinou až po injekci agolutinu. Po dvou týdnech jsem zaznamenala výrazné zlepšení mé problematické pleti a problémy nepociťuji žádné. Takže hodlám pokračovat doporučovanou dobu a snad se mi cyklus srovná a ideálně zkrátí. Napíšu sem další info jak se to vyvíjí, třeba to někomi pomůže. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2
28.4.18 08:23

Ahoj, taky bych se chtěla podělit o své zkušenosti. Mám diagnostikované polycystické vaječníky, tím pádem jsem měla MS hodně nepravidelnou. Rozhodla jsem se zkusit Femigard a teď ho používám dva měsíce a musím říct, že zatím jsem mile překvapena. První měsíc přišla MS po 28 dnech, druhý po 26 dnech. Tak doufám, že to tak bude pokračovat dále a třeba se nám konečně zadaří i to mimi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí