Femigard

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Serehe
4.8.13 20:14

@Genovesa Moc díky!! Je to těžké držet si optimismus, ale alespoň snažit se o to člověk musí :dance:

• Citovat
  • Upravit
11620
4.8.13 21:52
@Serehe píše:
@Genovesa Moc díky!! Je to těžké držet si optimismus, ale alespoň snažit se o to člověk musí :dance:

Já vím, že ti to bude znít jako fráze, ale opravdu se snaž zaměstnat do úmoru, abys neměla čas ani sílu na to myslet. Já počala malou po roce snažení, právě v měsíci, kdy jsem to absolutně nečekala a lítala jak hadr na holi.
Koukni na ten gynex, jestli by pro tebe nebyl lepší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
5.8.13 07:48

Ahoj holky, co užíváte Femigard, nedávno jsem si ho objednávala ale neužívám ho, 3-4× jsem upila, ale nechutná mi, zbytečně mi doma leží, byla bych ráda kdyby jsem ho mohla poslat dál že by pomohl jinde, prodám za 250+poštovný, (pořídila jsem za 379+poštovný)kdyby měl někdo zájem, ozvěte se, děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Serehe
5.8.13 09:37

@Genovesa co ty jsi měla za problém, že jsi užívala ten Gynex? Taky nějaký hormonální problém?

• Citovat
  • Upravit
Serehe
5.8.13 09:37

@allene to je škoda, mě ho dneska přivezou poštou. Pak bych chtěla vyzkoušet Gynex, jak radí @Genovesa :kytka:

• Citovat
  • Upravit
11620
5.8.13 12:35
@Serehe píše:
@Genovesa co ty jsi měla za problém, že jsi užívala ten Gynex? Taky nějaký hormonální problém?

No, já jsem myslela, že ano. Celkově už dýl špiním před menstruací, která se tím natahuje tak na 11 dní. V květnu jsem ale zakrvácela po styku, v červnu se to opakovalo, tak jsem běžela na gyndu a byl to ten zánět. Za další měsíc menstruace 14 dní, zas gynda a cysta. Tak snad se vstřebá a nebudu muset na laparku.:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Serehe
5.8.13 12:47

:hug: Tak držím moc palce, ať se to srovná :kytka: Mě hrozí předčasným přechodem :,( :,( :,( Ale moje Mudr. mi neřekla žádné možnosti, nikam mě neposlala, prostě tragédie, tak se snažím najít si jinou Mudr. a další odborníky, kdo mi k tomu něco řekne a co se hlavně dá nebo nedá dělat.
Menstruaci mám pravidelně, ale velmi krátkou, cca 2 dny, a přesto podle hormonálního profilu se zdá, že vaječníky nepracují jak by měly :?

• Citovat
  • Upravit
11620
5.8.13 12:51

Děkuju :kytka:
Serehe - radím obrátit se rovnou na nějaký Car, v 35 letech po roce snažení je to naprosto na místě. Já také do jednoho chodím, mám to dost daleko (asi 80 km), ale pan primář je podle mého odborník na svém místě. Minimálně do té doby, než budu chovat druhý uzlíček, nehodlám měnit lékaře :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
5.8.13 12:52

A moc držím palce, ať máš brzy miminko, já už jedno dítě mám a nikdy jsem nebyla šťastnější :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Serehe
5.8.13 15:56

@Genovesa moc děkuju! Určitě pro to uděláme maximum, ať tak nebo tak. :) Už včera jsem kontaktovala jinou Mudr., tak snad budu mít štěstí a konečně to začne někdo řešit jinou cestou než mě odbít bez snahy a vysvětlení s tím, že je možné pouze IVF s darovaným embryem… Jsem opravdu ráda, že se nakonec mimčo u tebe povedlo!! Věřím, že nás bude brzy víc :)

• Citovat
  • Upravit
1073
17.7.14 19:12

Holky,

mám doma Femigard pro sebe a manžela /on horší spermio/, já mám MS pravidelnou, jediné, na co přišli je vyšší hodnota u šť. žlázy ale u dr jsem ještě nebyla a taky lapar. nebyla dělaná.

Tak si říkám s tu pravidelnou MS, zda má smysl, abych jej brala..?
Třeba kontryhel mi ji mírně rozhodil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
27.11.14 12:46

Ahoj,
Poradite prosim jak brat Femigard?
Na lahvi pisou malou lzicku rozmichat v 1 dcl vody a vypit, na strankach zase vzit lzicku a zapit. Ale asi je to jedno ze?
Snad se vysledky dostavi…diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
2.12.14 13:20

Zkousim jeste jednou. Opravdu nikdo zasne zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.1.15 20:12

Ahoj taky by me zajimalo co femigard umi. Snazime se pres rok MS mam rozhazene. Dekuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.1.15 13:41

Ahoj, má měla menstruaci a špinění vždy tak 14 dní, cyklus 24 dní. S manželem jsme se začali snažit o druhé mimčo, ale nedařilo se, tak jsem zakoupila na zkoušku 1 lahvičku Femigardu na úpravu cyklu. Upravilo se to tak, že jsem jsem za měsíc viděla na testu 2 čárky a dr mi potvrdil těhu, ale ne jedno, ale rovnou dvě miminka. Teď mi spinkají v postýlce. Nevím, jestli dvojčata přisuzovat Femigardu, ale v rodině je máme tak 5 koleně. :D Ale za holky jsem hrozně ráda, jsou to naše zlatíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí