Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše:
Například?
kojení, pece o domacnost,děti, umí zvládat víc věcí naráz, opatrnější ridicky, snadněji odhalí lež, lepší empatie,jsou obratnější ve sportu,vseobecně jsou umluvenější,rozhodně odměkcí jiného muze rychleji než jiný muž.)
@Karlaska píše:
kojení, pece o domacnost,děti, umí zvládat víc věcí naráz, opatrnější ridicky, snadněji odhalí lež, lepší empatie,jsou obratnější ve sportu,vseobecně jsou umluvenější,rozhodně odměkcí jiného muze rychleji než jiný muž.)
Všechno z toho zvládá líp moje polovička. Všechno
@Mango_Lassi píše:
Všechno z toho zvládá líp moje polovička. Všechno
nemyslím si, že by to bylo zrovna pravidlem:)
Hlavně ta empatie. Tu bych se měla od něj učit, moc mi to nejde. Minule mě brzdil, když jsem zase měla chuť odnést našeho kojence do baby boxu
Příspěvek upraven 18.08.18 v 16:15
@Mango_Lassi píše:
Hlavně ta empatie. Tu bych se měla od něj učit, moc mi to nejde.
potvrzuješ jen to, že pro vztah je nejlepší to, když se dva doplnují.)
@Karlaska píše:
potvrzuješ jen to, že pro vztah je nejlepší to, když se dva doplnují.)
Tak to určitě. Chrání děti přede mnou ![]()
Nic proti, ale co třeba empatie tady, když žena založí téma s dotazem o problému a půlka žen jí slušně napíše, že je stračena a řeší nesmysly? ![]()
A empatie není nutně dobrá vlastnost, neboť může být zneužitelná prospěcháři.
@Emimin7 píše:
Nic proti, ale co třeba empatie tady, když žena založí téma s dotazem o problému a půlka žen jí slušně napíše, že je stračena a řeší nesmysly?
vse je zneuzitelné.)
@Karlaska píše:
vse je zneuzitelné.)
A umluvenost také nevidím jako pozitivum. Jediné plus z toho má farmaceutický průmysl, protože prodá víc prášků na bolest hlavy.
@Emimin7 píše:
Nic proti, ale co třeba empatie tady, když žena založí téma s dotazem o problému a půlka žen jí slušně napíše, že je stračena a řeší nesmysly?
stračena je. Napíše úvodní příspěvek a dále nediskutuje. To svědčí akorát o tom, že chce vyvolat flame, žádnej zájem a nic víc. Typicky ženské. ![]()
@Emimin7 píše:
A umluvenost také nevidím jako pozitivum. Jediné plus z toho má farmaceutický průmysl, protože prodá víc prášků na bolest hlavy.
jiste jako chlap to nevidís jako plus.)
@Karlaska píše:
jiste jako chlap to nevidís jako plus.)
Já nejsem chlap!
@Karlaska píše:
nic extra duleziteho
@Emimin7 píše:
to je spis negativum … dost chlapu si na to stezuje