Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@amandaaaaaaaaaa píše:
No ten mekáč je ok.
Ale to s tim lordem moc ne. protože, kdyby se na to koukala moje starší 11-letá dcera. Tak by si toho všimla a třeba i se zeptala a je na takovéhle věci ještě malá.
Malé dítě si toho asi ani nevšimne no.A ve trojce s tim mečem jak shrek pasuje toho člověka je to taky nevhodné.
A celkově mě Shrek přijde přiblblá pohádka. To prdění atd.
Např. v tom bahně, jak si prdne shrek, pak fiona a pak oba, to je trapné.
Prdění je trapné od té doby co to nějaký chytrák řekl. Nadýmání po určitých potravinách je přirozené a stavět to dítěti jako něco trapného je velká chyba. Na dětském táboře hodně dětí záhadně onemocnělo, všichni se svíjeli v křečích a leželi na marodce, teplota žádná jen ty hrozné křeče. A příčina? Všechny děti tam zadržovaly prdíky, protože je přece trapné prdnout si v kolektivu ve kterém byly celý den a záchody byly vedle sebe a byl tam slyšet každý prd tak ani tam nemohly. To, že měly zkažené prázdniny než se na to přišlo jen kvůli chytrákům co to označují za trapné, tak to mi přijde trapnější než si prdnout po sexu. Tomuhle já říkám dělat z komára velblouda. Bohužel ty děti moc dobře vnímají jak se k tomu rodiče staví a z toho si udělají své závěry. Kdybychom se měli já a přítel s každým blbým prdnutím schovávat na záchodě, tak se za den někdy vůbec nevidíme a v noci se ani nevyspíme. Přijde mi rozhodně lepší dětem tuhle záležitost podat jako něco co je v pohodě než něco co je strašné tabu a za co je třeba se stydět a co je potřeba skrývat před okolím.
@Lynette - máš pravdu, ale ve Shrekovi je to pořád a to je trapné.
Ale to s tim mečem nebo to s tim lordem je horší.
To amandaaaaaaaaaaa: Jak ve trojce pasuje Shrek toho cloveka… To myslis konkretne kterou scenu? Co se tam stalo?
A jakou pohadku bys doporucila?
@74paja píše:
To amandaaaaaaaaaaa: Jak ve trojce pasuje Shrek toho cloveka… To myslis konkretne kterou scenu? Co se tam stalo?
Myslím tu, jak Shrek a Fiona zastupují krále a shrek psauje toho člověka ale neumí to a zabije ho, ale neni to videt on ho jen pasuje a pak se všichn leknou a on se podívá co udělal.
@74paja píše:
A jakou pohadku bys doporucila?
Třeba včelí medvídky, kráska a zvíře atd.
@74paja
Ale mě celkově se prostě shrek nelíbí, pro malé děti nevhodné pro starší no, jak co no třeba to s tim lordem by mi vadilo pouštet i mé 11-ti leté dceři.
(ona jediničku neviděla).
No a nevim zda by shrek bavil někoho ve věku 12+.
No a mě aky nebaví moc, většina věcí v něm mi přijde celkem trapná.
@amandaaaaaaaaaa píše:
@Lynette a tobě to trpané nepřipadá?
Ne, nepřipadá. To, že si Shrek prdne ve vaně a zastydí se a Fiona mu dá jasně najevo, že není třeba se stydět a je to normální mi přijde naopak docela dobré. Děti kolikrát totiž fakt neví jak si s touhle záležitostí poradit, zvlášť když rodiče před nimi předstírají, že oni neprdí nikdy a že prdění je normální a společensky přijatelné jen u miminek. Tahle póza mi přijde daleko trapnější než prdění dvou kreslených postaviček ve vaně.
No já nevim, mě prdění zas tak společensky přijatelné nepřipadá.
Ale nejde jen o prdění film Shrek je celkově trapný a pro děti nevhodný.
Shrek se mi líbí - přijde mi vtipný až humorný a nejsem sama. Stejný názor má i má sestra, můj přítel, naši přátelé. Zajímalo by mě, jestli existuje nějaký humorný film, u kterého se ty nahlas zasměješ.
No ten mekáč je ok.
Ale to s tim lordem moc ne. protože, kdyby se na to koukala moje starší 11-letá dcera. Tak by si toho všimla a třeba i se zeptala a je na takovéhle věci ještě malá.
Malé dítě si toho asi ani nevšimne no.
A ve trojce s tim mečem jak shrek pasuje toho člověka je to taky nevhodné.
A celkově mě Shrek přijde přiblblá pohádka. To prdění atd.
Např. v tom bahně, jak si prdne shrek, pak fiona a pak oba, to je trapné.