Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Oriseka píše: Více
Stejně tak jako její jeho. Takovej vyčůránek to bude mít ošéfovaný ![]()
@arinecka píše: Více
Jiste. Jeste jsem nepochopila, proc toho dedecka ma za muze.
Tak tak.
A při dělení majetku motorka samozřejmě manželovi - a adekvátní finanční částka manželce…, to nebude špatný dělení.
U nás to bylo podobně.
Ex si do svých požadavků napsal (pro mě bezcennou) plachetnici, pseudostarožitný nábytek z chaty, stroje z dílny a tak, a já hezky komplet spotřebiče, nábytek a obecně vybavení domu, který byl od začátku jenom můj.
Neodnesl mi ani vázičku. ![]()
To je pri me, vdanou, uplne sci-fi, jak neskutecne hloupe nektere zeny mohou byt; ![]()
Hloupy kdo dava, hloupejsi kdo nebere.
@arinecka píše: Více
Samozřejmě předpokládám rozvod a rozdělení majetku.
Pokud prodají byt, bude mít pán ze své poloviny na zaplacení úvěru natošup.
@Petra0009 píše: Více
On je to spíš trolling, ale to je fuk, tohle téma je mi, díky zkušenostem z předchozího vztahu, blízké.
@sirikit píše: Více
Jestli je to pravda, tak by si zasloužil pořádně oškubat.
Tak to jsem holky ráda, že nejsem nějak mimo mísu, když jsem kvůli tomu vybouchla… no dědeček zase takový není
, je šik, jinak všechno všude klape
ale prostě jen hledí víc na sebe… a jestli se chcete pobavit: před návštěvou kavárny mi řekl, že si kartu nebere, že si dáme každý jen čaj za 55 Kč - takže v jeho očích stojím jen za 55 Kč… a další a další perličky. Ach jo… a ano je to moje blbost ![]()
To asi nikdo. Nechápu, proč mu to ty roky trpí. Ten by letěl jak namydlenej blesk už dávno.
@Gabriela1964 píše: Více
Já se teda divím, že si bouchla až tak dlouho. Jak to tedy budeš řešit dál? Rozvod?
A když ti tohle řekl, tak ty jsi do té kavárny šla? Využívá tě. A bude nejspíš hůř. Počítej s tím, že jakmile půjde do důchodu a klesne mu příjem, tak už ti nedá vůbec nic.
Jediné, co mě na tom fascinuje je, že to trpíš. Chceš vyhrát cenu o největší chudinku roku, nebo…? Jinak je to tvoje věc. Každému co jeho jest ![]()