Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takže si to pojďme spočítat: příjem 30.000, po dobu 20 let (nejspíš dříve bral méně). Z toho nějakou dobu hypotéka 4.000/měs, po celou dobu inkaso 5.000/měs, teď teda jídlo 2.000/měs., dříve nejspíš alimenty? Teď asi neplatí alimenty, hypotéku, dřív zas možná nebral těch třicet. To nám dělá v příjmech kolem sedmi milionů, ve výdajích (počítám furt vše, ono se nám to nějak utřese a stejně jde o hrubý přehled) nějakých 3,8 milionu. K tomu jedno auto za 170.000, jedna motorka za 200.000 a každý rok dovolená dejme tomu za (ať nežeru) 50.000. Sem tam ti něco usmrkne, nebo uspořádá oslavu a jsme na sto tisících ročně. Takže výdaje sakum prdum kolem šesti milionů (a to jsem ohledně výdajů dost velkorysá). Mně tam někde lítá milion. Což je ale za tu dobu dvaceti let částka kolem čtyř tisíc měsíčně.
On opravdu může mít kulový. Nebo taky muže sedět na milionech. Poradím: koukej mu přes rameno, až bude odemykat mobil. Hodně lidi má mobilní bankovnictví na první stránce obrazovky. Mrkni, co je tam za ikony. Tam všude má účty ![]()
@Gabriela1964 píše: Více
Já bych řekla, že se to tvého problému právě týká. Kdyz pominu to s těmi penězi na svatbu, tak dcera mu dle tebe půjčila na motorku.Vsak nevíš kam peníze jdou, když má tak směšné úspory, tak je dost dobře možné, že je cpe do syna nebo do dcery, příp. do vnoučat.
Neodpověděla jsi na otázku…jestli je vyloučené, že ti ohledně výplaty lže? Viděla jsi výplatní pásku nebo účet? Na kamionaka mi to přijde zoufale málo.
@Adull píše: Více
Muže to být málo a nemusí. Kamioňáci mívají nízký základ a ty vysoké příjmy honí na dietách. Ty ovšem stojí za řeč jen když jezdí v zahraničí. Pokud vozí mléko z kravína v Dolních Počáplicích do mlékárny v Horních Brtolicích, tak má nejspíš jen ten základ.
@Adull píše: Více
Tak on bude mít těch 30 na pásce a pak 10-20 na ruku ![]()
@Gabriela1964 píše: Více
takhle bl-bá jsi fakt od přírody nebo až časem? promiň, ale on platí sedmičku za komplet servis jak nějaký student mamce a za zbytek si plní sny a ty lítáš jak hadr na holi, dvě práce (o půjčkách před výplatou ani nebudu psát, bych byla sprostá, jak to mohl dopustit!!)
ale máš to OK, on je narozdíl od tebe ve vatě, takže máš JEN DVĚ MOŽNOSTI (třetí - nechat to tak být - o té ani neuvažuj!!)
a) rozvod se vší parádou a dělením jeho úspor a majetku společného napůl
b) pokud ho furt chceš (nevím proč), tak mu předlož možnost a) A NEBO že se začne konečně podílet se vším všudy a půlku úspor převede na tvůj účet, páč jsou to vaše společné peníze v SJM
každá jiná varianta je pro služku
a tou už přece nechceš být…
@Lucy75 píše: Více
Jeho údajné úspory jsou 22 tis.,tak to by si moc nepomohla…tedy pokud nemá někde ještě jiný účet.
Taky se mi nechce věřit, že je tak blbá ![]()
@Adull ona se musí postavit k věci čelem, on může gamblit/investovat do krypto/mít milenku/mít utajený zcela jiný účet/x dalších věcí
protože u takového sobce NIC nepřekvapí
je mu líto i oslava k 18nám jediného syna, z toho bych se konkrétně poblila já a byla by to pro mne poslední kapka…
já nejsem ani dva roky po rozvodu, ale ex včil přišel na oslavu 15tin holek v plné parádě (pozvala jsem teda i nextku a její dítě, vycházíme hezky) a dovalil šperky, peníze, lásku, objetí, dobrou náladu… dal jim víc, než by i bylo za mne vhodné…
nenávidím sobce a škrty! ať si laskavě živí sami sebe a neobtěžují svou hnusnou povahou pracující milující lidi…
v kontextu tohoto tématu se tímto vlastně exákovi omlouvám, co tu o něm občas nemilého napíšu
![]()
@Lucy75 píše: Více
Přesně jak píšeš, vykašlat se na synovo narozeniny, tak už stojí za dveřma s čemodanem, navíc když na svatbě nevlastního syna vytasil obálku.18náctiny jsou prostě takový mezník a i ten dárek by dle mě měl být hodnotnější.
Mě snad nikdy nepřestane udivovat, co si ženské nechají líbit. Vydělávám dost slušně a nemám problém ledacos koupit rodině celkově a to i té širší, ale kdyby mě někdo takhle využíval, tak byl letěl už jen z principu. Takovy chlap, byť by s ním byla legrace, super sex, by pro mě byl vadnej kus.
@smile_xxx to už má vědět dávno
asi doma málo sdílí wifi apod.
on odklání léta letoucí měsíčně desetitisíce korun!
absolutní hnus… musí mít svůj tajný účet/banku/Revolut třeba nebo v jeho věku spíš nějaký spořák nebo akcie - mimo to, co ví zakladatelka
motorku si mohl vzít na úvěr schválně - aby nevěděla, že má peníze
ale taky nemusel - mohl vše prožít, investovat kamkoliv, třeba do milenky a vážně může ve věku 60let mít jen 22 tisíc, aniž by investoval do rodiny a svého dítěte, to je na tryznu ovšem, to mistr dopracoval… odpad (a to málo na čsfd dávám, většinou udělím aspoň jednu hvězdu z milosti, ale to zde nelze)
Tohle je tak neskutečný, že to musí být pravda
vsadím se, že má někde na účtu hezkou sumičku…no tenhle pán by se nestačila si divit. Rozvedla bych se už dávno, je to hnusnej sobec a vychytralej je až na půdu. Okamžitě by skolčil veškerý servis včetně jídla a rozvodové papíry na stůl. Až bude za chvíli v důchodu, platila bys už komplet všechno, protože chudák nebude mít vůbec nic.
A budeš kolem něj skákat jak čimelík
![]()
Zakladatelko to je asi jeden z nejvíc k
příběhů, co jsem tady kdy četla.
Prosím Tě moc vzpamatuj se vezmi rozum do hrsti a přestaň zvažovat jinou možnost než rozvod. I kdybys ho pod pohrůžkou rozvodu donutila začít platit polovinu veškerých nákladů /čemuž nevěřím/ nebude to stejně k žití. Téměř jistě Tě začne trestat pruzením, schválnostmi všeho druhu a tím, že to věčně budeš mít na talíři Je to bezohledný, sobecký parazit, který si jede jenom sám na sebe a ve svém věku se zaručeně měnit nebude Leda k horšímu -to celkem jistě.
Je Ti 45…pokud neodejdeš teď, tak za pár let to pravděpodobně vyhodnotíš tak, že „už to nemá cenu“ a budeš parazitujícího bezskrupulózního dědka v důchodu sponzorovat už úplně se vším všudy a časem mu jako „odměnu“ za celoživotní odírání možná budeš i utírat zadek. To chceš.
Vím, že to teď řešíš ze všeho nejmíň, ale jsi i věku, kdy máš ještě posledních pár let reálnou šanci na to, že potkáš někoho s kým budeš šťastná a spokojená jako životní partnerka. Co si budeme najít někoho kompaktibilního po 50tce není sice nemožné, ale už je to o hodně velkém štěstí ![]()
Ale i kdybys už vztah neměla/nechtěla pořád na tom budeš ve všech směrech mnohem lépe než s tímhle vychca. ným šutrem na krku. Šla bych se někam poradit /právník, finanční poradce…/ zda lze zjistit jeho skutečnou finanční situaci a jak ho při rozvodu co nejlepším způsobem a co nejvíc odrbat a pustila se do toho.
Blbý je, že synovi je 18, takže patrně ještě studuje a pokud dědek nebude platit alimenty, musel by se s ním už syn eventuálně soudit sám. A na to ne každé „dítě“ má koule, ale to teď nemá smysl řešit a nerozvést se kvůli tomu je naprostý nesmysl.
Moc Ti držím palce zakladatelko
![]()
@zoidberg píše: Více
Je to častější. Ale zase když se nelíbí tradiční vzor ona dá 50, on 30, zaplatí náklady např. 50 a každej kapesný 15/měsíc, tj. hrají si na moje a tvoje tak dělat mi víc vydělávající partnerka v 60ti problém že jsem si koupil za svoje takovou blbost jako je motorka, to nechceš ![]()
@Xrklpx Glntor píše: Více
cože!?? ona maká ve dvou rachotách, nakupuje, hradí veškerý provoz celé domácnosti i syna, on dá sedmičku měsíčně, má full-servis, a ani ji nepozve na večeři (maximálně prej čaj za pade, to bych mu ho vylila do klína ještě horký)
a ty mluvíš o „blbosti jako je motorka“??, kterou zadlužil celou jejich domácnost a vytvořil společný dluh manželů!'?
a ještě i ona platí dovolené
já tomu ani nemůžu věřit… natož se podobné marné existence zastávat!
pro takové škrty a sobce je škoda i místa v domově důchodců..
já doufám, že je to zas trollovinka, jako je to zde v poslední době zvykem.. ![]()