Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Firkon Verano?
Přidejte zkušenost s Firkon Verano@Eviika verano nemá přehazovací rukojeť, pouze můžeš otočit korbičku. Vnitřní rozměr je myslím 36cm na šířku. A polohování zad má.
@Eviika
souhlas s @iiiv ![]()
nema prehazovaci rukojet, rozmer skutecne 36cm (ted jsem premerila) a polohovani ma na 5 moznosti…
Dekuju moc, vážně o něm uvažujeme, nevíte ještě prosím jak jde odbržďovat brzda, mě třeba u dorjanu vůbec nejde odbrzdit…
Ahoj holky! Tak my jsme od Firkonu pořídili nakonec Firkon swing set long, hned v obchodě jsem se do něj zamilovala:-D je stabilní, krásně houpe… rukojeť přehazovací není, ale korba se dá dát na oba směry. Mimčo teprve čekáme, tak snad kočárek vydrží.
Ahoj, chtěla bych se zeptat těch, které už kočárek mají, kde jste ho kupovaly a jestli máte zkušenosti s reklamací. Chtěla bych si kočárek pořídit, ale nechci objednávat z Batolátka, právě kvůli tomu, kdyby bylo potřeba v budoucnu něco reklamovat nebo vyměnit (vzdálenost, poštovné…). Jsme z Brna, takže v úvahu připadá Moje-Miminko nebo Baby-line. Máte někdo zkušenosti s těmito obchody? Nebo znáte ještě nějaké? V úvahu připadá i polský Těšín, kam se čas od času dostaneme za rodinou.
Já jsem kočárek Firkon kupovala ve Dvoře Králové http://www.kocarky-kocarek.cz/, ale byla jsem si pro něj raději osobně. Jezdím s ním od září denně a docela jsme ho zatěžovali (terén v lese, teď sníh) a zatím drží bez jediného problému. Jsem spokojená i díky velké korbičce (verze long)
Autosedačku teda z té sady nemám, chtěla jsem raději nějakou kvalitní…
Dauphina, a jak ti přijde odpružení? Některé tady psaly, že nepruží. Obhlížím tady kočárky, co kdo má v okolí, Firkon Verano tady mají dvě maminky a u obou mi přijde, že jim docela pruží. Ale sama jsem si ho teda ještě nezkoušela. Já teda nechci houpací kočárek, ale zase aby nebyl tvrdý.
S tou sedačkou to udělám taky tak, mám vyhlídnutou Cybex Aton, která by na ten Firkon taky měla jít přidělat.
@Hoa Mai my jsme kupovali Firkon Verano v Polském Těšíně v r. 2010, máme ještě ten starší typ, ne ten long, který je teď.
My jsme naštěstí reklamovat nemuseli, ale vím, že známá, který měla stejný kočárek, tak tam něco na reklamaci měli (už ale nevím co, je to delší dobu) a říkala, že v pohodě.
Tak ať dobře koupíš a reklamace ať není nutná ![]()
@Hoa Mai
Mam Firkon Verano a je pruzny! Samozrejme nehoupe, ale neni tvrdy ![]()
Autosedacku jsme taky poresili Cybex Aton
Co se tyce obchodu Baby Line, zde moje zkusenost: http://obchody.heureka.cz/…-cz/recenze/?f=4
zacina od 6. srpna (jsem paskuda) a nasleduje „diskuse“ s majitelem obchodu (balli)… tu pres heureku jsme si „vymenovali nazory“ az do 20. srpna… poctete si ![]()
Za sebe: nedoporucuji ![]()
@Evulik84 díky, snad jo. No asi to nakonec na ten Těšín dopadne, vyjde to tam i levněji. Ne, že bych si myslela, že budeme určitě něco muset reklamovat, ale může se stát i u jinak kvalitních výrobků.
@paskuda ježkovy zraky!
No to by mě klepla pepka
A kočárek jinak v poho?
@Hoa Mai
kocarek ok… ale pristup ohledne vraceni te sedacky no comment… nikdy me nic tak neurazilo jako „urazky“ a lzi ze strany majitele.. holt moje zkusenost ![]()
@paskuda jo, to ti úplně věřím. Jak jsem si to četla, tak to zní fakt šíleně, ten chlap musí být magor. Tam teda nemám chuť jít ani omylem.
Kdo máte Firkon Verano, prosím vás, ta bouda je stejná z korby? Nebo jsem něco ztratila? Ptám se, abych věděla, jestli hledat jinou boudu, nebo ke sportovní verze patří bouda z korbičky
Přijde mi, že dole ji není jak přichytit, respektivě to plandá…
Pokud nemáš verzi long, tak je bouda jen jedna pro obě korby a nejde přichytit.