Firkon Verano Long 2012

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Firkon Verano Long?

Přidejte zkušenost s Firkon Verano Long
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10032
17.2.13 09:08

@Molli.ms nemám žádný zmiňovaný kočárek, ale taky jsme o firkonu uvažovala, nakonec vyhrál dorjan evo ove city, je suprově odpružený 2× - jednou na konstrukci a jednou u brzdy, nerovné cesty vybírá suprově jeli jsme s ním i po kamenité lesní cestě a supr, švagrová má jedo fyn4 je taky dobrý, ale odpužení bych řekla, že je malinko lepší u toho dorjana, přišlo mi, že malá v tom tak neskákala… Dorjan je sice o něce těžší, ale korbu jak hlubokou, tak i sportovní jsou velké - totožné v cm s firkonem, dle netu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
17.2.13 11:22

retro kočárky

Petulikk děkuji za odpověď právě sem se dívala na ten tvůj kočárek mě se tedy líbí ale chci se zeptat nemáte problém s vrzáním některých plastových částí kočárků? Já hledám kočárek který bude mít velkou prostornou vaničku od 79cm a více, aby byl dobře odpruženej nic pevného ani mírně prostě dobře houpací s stabylní konstrukcí, možnost autosedačky, a prostornej košík který drží a hlavně aby byla dost prostorná sportovní verze a dala se uplně do lehu, a vzhledově aby se nám s mužem líbíl :) a přijde mi že je to nemožné toto všechno mít v jednom kočárku a proto sem se přihlásila sem aby využila rad a informací a třeba se dopracuji na nějakéj ten kočárek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
17.2.13 11:50

@Molli.ms Ahoj, já mám Firkon, jezdím s ním asi měsíc a jsem zatím spokojená, zatím s ním nebyl žádný problém. Korba je dost velká, takže i fusak se tam vejde v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
17.2.13 12:11

@Molli.ms Nevrže vůbec nic :-) prostorný je dost, měla jsem přeedtím coletto giovanni a tam sporťák byl malý, tak proto jsem měnila za dorjana (hledala jsem co největší sport. verzi a našla dorjana a firkona verano long) ale jak jsem viděla firkona, tak se mi tolik nelíbil jak dorjan… Já si myslím, že je velice dobře odpružený, ale není to jak ty staré kočárky, které fatk houpaly extrémě moc, ale mezi dnešním výběrem, bych řekla, že patří k houpavějším… Hlubokou korbu jsme ještě nevyužili (snad brzo využijem) na netu je psáno 86cm délka, mohu změřit zítra (jedeme k babičce a tam jí mám) Sportovní verze jde dát do úplného lehu má celkem 4 polohy…konstrukce je pevná dost si myslím, autosedačku máme maxi cosi cabriofix a stačí koupit adaptéry cca 600,– a jde přidělat i na dorjana :-) takže určitě pak dokoupím :-) zkus pohledat jestli není někde u vás v obchodě, kdyby jsi byla někde z MOravy, tak ve Valašském Meziříčí ho mají v Daře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
17.2.13 12:19

@Molli.ms Jinak jsem ho měla jednou na reklamaci hned na začátku cca po 14dnech kvůli kolečkům, které se mi dávali do A, ale zpravili bez problémů a teď je to už vše ok :-) ale co jsem slyšela, tak už to vychytali a mělo by to být všude ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
17.2.13 17:29

retro kočárky

Já bydlím kousek za Olomoucí a chceme vybrat kočárek tak, aby to vyhovovalo našemu mimču a i nám chci mít dvě děti a taky proto ta studie kočárku přijde mi že dnešní maminky to moc neřeší berou jen to co je novinka na trhu a nedívají se na parametry kočárku a nekoukají na potřeby dítěte, ale jak to tady čtu tak vás všech se to netýká líbí se mi jak si pomáháte a probíráte všechny strasti kočárku je to fajn a proto sem tady abych taky se dopracovala na ten kočárek který chceme takže tento má korbu délku 79cm a šířku 39cm TAKO BALLILA SLIM 2012 a sporťák by se taky nemusel stydět ale je fakt že mám obyvy z toho volného pohybu jako houpání jestli to není příliš :nevim: musím někoho najít kdo ho má, aby mi řekl nebo napsal jestli je to klad nebo zápor no když to porovnám s dorjan-Evo one City 2012 tak korba je mnohem delší a to mě překvapilo :palec: :palec: má 86cm na délku a šířku má 44cm a ta výška je taky úžasná 65cm celkově se mi líbí ale ty potahy a budu citovat jednu která to pěkně napsala ty potahy jsou jako noviny :lol: ale ta verze v hnědé EC11 je pěkná a hodí se to i pro kluka a holčičku takže tak no. Ale dnes je to fakt hodně těžké najít ten pravej při takovém výběru můj muž mi říka, že už jsem na tom závislá není jednoho dne co se nedívám a nestuduji kočárky :zed: dokážu u toho netu seďet celé hodiny třeba mi holky pomůžete, abych se už konečně nějak rozhodla a děkuji moc za všechny rady a zkušenošenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
17.2.13 17:33

@Molli.ms :mavam:
máme Firkona - houpání je v pohodě, velká korba jak zmiňovaly holky a luxusní sporťák.. Nevrže a manipuluje se s ním super.. Pro mě bylo i důležité nastupování do autobusu a jde to opravdu lehce.. u první jsem měla těžký Tako Baby Heaven a nedá se to srovnat..
Přeji šťastnou ruku při výběru

• Citovat
  • Upravit
2592
17.2.13 18:34

@Molli.ms taky stale zvazuju firkon kocar, ale vzhledem ke kadodennimu skladani do auta u me zatim vede mura plus 2013,hlavne lze slozit konstrukce vc sportaku ze se nemusi sundavat, uz jedno dite mam tak potrebuju skladnost a rychlost a velkou korbu coz oba maji, tak uspesny vyber

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
17.2.13 18:49

@pajmou u firkona taky nemusíš nic sundávat aby si ho složila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
17.2.13 19:47

retro kočárky

Díky za info, už sem Dorja ukazovala muži a moc se mu líbí, a co říkaš na Dorjan Danny Sport 5 2013 nemůžu nikde najít, kde je rozdíl mezi Dorjan Danny Sport 5 2013 a DorJan – Evo One – City 2012 prosím za jakékoli info. A prosím tě jak je to s tou brzdou prý nic moc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2592
18.2.13 08:05

@iiiv opravdu??pani v kramu ukazovala slozeni sportaku ze sundala tu sedacku a slozila zvlast kola a ne youtoobku jsem taky jine skladani nenasla, pak by nebylo o cem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
18.2.13 08:26

@pajmou jako složený to není žádný přepych, ale nic sundavat nemusíš. Posílám foto, vypadá to teda hrozně. Víc to bohužel složit nejde. Možná kdyby byla sedačka obráceně tak je to skladnější.

Mura má to skládání opravdu o mnoho lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kralice77
18.2.13 10:38

Bila konstrukce

Ahoj maminy, chtela bych se vas zeptat, jestli mate nektera kocarek verano long na bile konstrukci. Strasne se mi libi, ale slysela jsem, ze je hodne problem, ze bila konstrukce praska. Nevim, zda to risknout, nebo radeji objednat kocarek s cernou konstrukci. Tak jestli nektera mate bilou konstrukci, piste prosim vase zkusenosti. Jinak jsem ji videla v krame a tan kocarek s ni vypada zase uplne jinak, nez na cerne. A co ten zminovany kosik, opravdu vam vsem pada. Diky za info

• Citovat
  • Upravit
2592
18.2.13 11:15

@iiiv jsi zlata moc děkuju, ukažu manžovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
18.2.13 12:23
@Kralice77 píše:
Ahoj maminy, chtela bych se vas zeptat, jestli mate nektera kocarek verano long na bile konstrukci. Strasne se mi libi, ale slysela jsem, ze je hodne problem, ze bila konstrukce praska. Nevim, zda to risknout, nebo radeji objednat kocarek s cernou konstrukci. Tak jestli nektera mate bilou konstrukci, piste prosim vase zkusenosti. Jinak jsem ji videla v krame a tan kocarek s ni vypada zase uplne jinak, nez na cerne. A co ten zminovany kosik, opravdu vam vsem pada. Diky za info

Ahoj, tohle už jsem tady taky zjišťovala, ale nikdo mi neodpověděl, že ji má. Taky chceme tu bílou. Jak by měla ta konstrukce praskat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí