Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jooo tak o počtu buněk nic netuším
vím jen že jsem měla hatchující blastulku a k tomu blastulku které pomohli
víc mě nezajímá
a neboj - postýlkou jsme to potvrdili… Vidíš já ti to říkala už ve čtvtek - že to klapne…
jinak jsme tam byly 3 - ta blondýnka s brýlkama, k tomu Dana co byla s náma na OPU a JÁÁÁÁÁ
Máš recht Simi, ať tam zevedli, co tam zavedli, hlavně že se to chytne
Nic víc nepotřebujeme ![]()
Aháááá, takže ta rezavá sympoška tam nebyla??? ![]()
A jak ti je? Odpočíváš?
nee - nebyla - ale prý byla v sobotu na OPU - našli jí 19 folíků
Ty jo, 19? Tak to měla pěknou úrodu. Je možný, že půjde teprve zítra. Škoda, že jsme se takhle všechny neznaly hned od začátku, mohlo být vysedávání před UTZ veselejší ![]()
Simi, jak to máš teď s prací? Máš dovču, neschopenku, nebo budeš chodit do práce?
no v práci mám dovolenou - ale v pátek tam musím skočit.
Ale chci zajet zítra k tátovi do kanclu - je potřeba udělat pár drobností tak se v klidu vyspím a až mě nebude bavit telka tak zajedu podělat něco.
Tak se chci zastavit na pozemku, sednout si jen tak na houpačku a pokochat se…
Ahoj holky ![]()
Simi, Vanilko, to jsou super zpravy, jsem stastna za vas ![]()
Tak at se mimiskum u vas dari ![]()
Jinak pokud by vas jeste zajimalo to s temi bunkami embrya, tak prikladam, co jsem nasla na webu jednoho centra:
Dobrý den,
s vývojem embryí se to má takto:
Ahoj holky ![]()
Vanilko na zítřek tfuj tfuj ať se zkouška vydaří ![]()
Simi, to je dobře odpočíváš
Ještě jsem se tě chtěla zeptat, kolik máš momentálně doma Prednisonu? Já mám takový blbý tušení, že mi manžel jednu krabičku omylem vyhodil do odpadků. ![]()
Markét, díky za ten odkaz, takže to v tom případě asi odpovídá tomu, co mi řekla embryoložka. Člověk je v den transferu nervozní, tak jsem fakt nevěděla, jestli jsem to v hlavě nepopletla ![]()
Holky, moc děkuju, snad to zítra dám. Teď jsem si to ještě zopákla a dobrý, snad mi to v té palici do zítřka zůstane ![]()
Mějte se krásně, jdu si chvilku číst a pak na kutě ![]()
Krásnou dobrou noc všem
![]()
Příspěvek upraven 15.11.11 v 20:15
Holky ještě jsem furt nedostala MS, tak doufám, že jsem jen rozhozená z ivf, ale spíš se bojím, že se mě zhoršila endoška ![]()
Vanilko tak pak dej vědět, sice tu dopo nebudu, ale hned jak budu moct toš sem juknu ![]()
Jani držím všechny
a zítra, ale nebudeš to určitě potřebovat.
Já mám pocit, že mám jedno platíčko, ale jistá si tím nejsem, jak vstanu tak kuknu ![]()
Ahoj holky
![]()
Díky za držení palců, z psycholy mám za jedna
Já su tak ščasnéééé
Po návratu ze zkoušky jsem navařila kotel koprovky, šíleně jsem se přejedla a teď tady ležím a nemůžu se hejbat ![]()
Simi, tak jak ti je? Já se cítím úplně normálně, nic mě nebolí, netlačí, dokonce jsem zatím po stimulce ani nepřibrala, minule jsem byla šíleně oteklá.
Simi, já už mám toho Prednisonu poslední plato a mám v něm 9 tabletek ![]()
tzn. že mám prednison na 4 dny…
měla jsem 80 prášečků - takže musím mít ještě někde nějaké platíčko schované ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.