Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já to ještě nedostala
v úterý mi pichli vyvolávačku a já čekám a čekám. Že mrcha dolézla v tom říjnu ![]()
sisi,my jedem do poradny v pondeli,tak asi taky dostanu vyvolavacku,rikala jsi jim to,jo?
Kurna,uz tyden cekam a cekam a nic.Uvidim,co v pondeli,prohlizeli te?
Papči já tam budu v pondělí taky…
jsem doufala že by mi v pondělí mohli říct, jestli jsou tam oba bobci, nebo jeden, ale asi vítr…
Simi,ale vis,ze mozna jo?Co si pamatuju z predesleho,tedy 1 ivf,tak jsem pak tu dlasi kontrolu po hcg..coz mas vlastne ty ted v pondeli,tak mi delali UTz a videli dva bobky..
tak treba ti ho taky udelaj…
no ja jsme zvedava,dostanu vyvolavacku,uz to vidim
Simi tak co jak zlobí tě bobci?
Bolí bříško z roztahování dělohy?
Simííí kolik tě vyšlo celé IVF?Komplet.
Ahoj holky
,
moc dekuji za povzbuzeni, ja budu verit, ze se jeste nejake udelaji ![]()
Vanilko, jeste vydrz, myslim na tebe.
Kaci, Papco, Sisi, a ostatni ![]()
Simi, mas novou profilovku, to je vas andulak? pekne barevny. ![]()
holky díky moc…
právě jsem psala Val a ona říkala, že nee - že v pondělí jen krev a konzultace s doktorem, UTZ až příště…
Jinak jsem to počítala a přišla jsem na číslo 15.600,– Kč za celé IVF
3 500 PK
7 000 ICSI
3 000 AH
1 600 doplatek za 150 jednotek GONALU
a zbytek byl doplatek za listovku, prednison, utrogestan…
jj, bříško bolí - teda hlavně ráno, odpoledne když přijdu z práce tak si jdu vždy chvilku lehnout a odpočinout.
Kači a jak jsi dopadla ty?
No dopadli jsme tak,že Michnová nám doporučuje dlouhý protokol.Leden nebo únor ale jelikož my na to nemáme a ani nenašetřím tak je to u nás paséé.Kdyby ještě tak minimálka ale tu nám nedoporučuje.Brala mi krev na trombofilie a stěr z čípku.Mám tam jet zas 13.12. a domluvit se na IVF ale myslím,že nebude co domlouvat
.
Vajíčka se neoplodnila z důvodu že byla asi více imunní na spermijky.Zajímavé že jak jsem Prednison nezobala tak se nám vajíčka oplodnila a teď jsem ho zobala a vajíčka se neoplodnila
.A je toho tolik že bych se na IVF dostala tak v roce 2013
.
Kačko zkuste to ještě probrat doma… třeba něco vymyslíte ![]()
a jak jsi dopadla s laparkou?
Laparku mám v podpisu.
Probírat nemáme co,fakt prachy nejsou a zvlášť teď jak jsem bez práce a vše financuje manža a škola od Simči nás taky stojí hodně
.
Minimálku by jsne dali ale IVF jednou tolik to nedáme.Tak se dívám i na jiné CARy kde se dělají minimálky.
Simco,jasne ze kecam,omlouvam se,je to jak pises,jak se tady mluvi uz ani ne o tvem tehu,ale jestli jsou tam dvojky nebo ne,tak mi nedoslo,ze jdes teprve na krev,uz to beru automaticky ![]()
tak je to jak pise VAl…jsem trdlo ![]()
Kačko to jsem si neuvědomila… úplně mi vypadlo že jsi přišla o práci… A v podpisku jsem si toho nevšimla
promiň… takže ani z toho echt dobré zprávy… ach jo se toho na tebe nakupilo…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.