FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16732
13.12.11 13:55

Simonko prosimtě teď se tím nezatěžuj, nemysli na nejhorší. Vím, že se to lehce řekne, ale když už jste měli takové štěstí tak to přece musí dobře dopadnout. Všechny ti tu určitě držíme pěsti. Myslím na tebe. Držte se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
13.12.11 13:56

Maki už jsem se uklidnila… po celodením stresu a depresi jsem si řekla, že to prostě musí dopadnout… Dnes odpoledne jdu koupit Bobišce něco hrozně růžového ať se má na co těšit :mrgreen:
Jestli to má blbě dopadnout tak to blbě dopadne a jestli ne tak ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
13.12.11 15:02

Strsim neboj se,musíš pořád věřit.Ano?Všechno bude ok,zvládnete to.
Při první kontrole jsem si to nepřipouštěla,ale při té druhé to bylo víceméně jasné.Krev na HCG už byla jen rutina.
Taky jsem byla objednána na čtvrtek,jinak jsem vždy chodila úterý,středa.No a v ten čtvrtek tam byla Michnová i s docentem na konzultaci.
Držím palce,všechny co mám. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
13.12.11 16:30

Dnes jsem byla koupit něco hooodně růžového :mrgreen: koupila jsem dárkovou krabičku - růžovou - bodyčko, bryndák, botičky a medvídka… všechno růžové :mrgreen: pro Bobišku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
takže příští čtvrtek se mám těšit na Michnovou i docenta???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
13.12.11 18:48

Simi pro Bobišku nakoupíno a tvůj bobek v bříšku dožene do čtvrtka co zmeškal do včerejška a hezky se na té kontrole předvede, budou mudři čučet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
13.12.11 20:57
Strsim píše:
Maki už jsem se uklidnila… po celodením stresu a depresi jsem si řekla, že to prostě musí dopadnout… Dnes odpoledne jdu koupit Bobišce něco hrozně růžového ať se má na co těšit :mrgreen:
Jestli to má blbě dopadnout tak to blbě dopadne a jestli ne tak ne…

Simi, myslim na tebe, neboj on to mimisek urcite dozene :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
13.12.11 22:01

Ahoj Simi neboj určitě bude vše v pořádku a miminko to dožene raz dva :kytka: .
Zato já jsem se dozvěděla, že mám problémy s ovulací a neuvolňuje se mi vajíčko, ale hned praskne tak já nevím :nevim: . Ale říkali, že by to viděli na IVF, ale zatím nic není jisté. Tak jsem z toho trochu zaskočená, ale snad se to vyřeší :,(

• Citovat
  • Upravit
17327
14.12.11 07:30

Jani oni určitě něco vymyslí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
14.12.11 17:16

Já si myslím taky Simi, ale je to takové na nic. Dneska byl můj u urologa a prý to, že toho má málo ničemu až tak moc nevadí. Prý má zase moc kvalitní sperma tak uvidme co nám řeknou po dalším vyšetřením :oops: . A jak se cítíš??? Neboj vše bude OK a mimi to už pomalu dohání :kytka:

• Citovat
  • Upravit
17327
14.12.11 19:02

Jani tak důležité je podle mě to co řekl urolog - pokud je tedy důvěryhodný.
Já se snažím být v klidu a nestresovat se, věřit bobiškovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
14.12.11 21:05

J si taky myslím, že jde o to na čem se shodnou doktoří. Moc ti přeji krásné svátky v klidu, aby bobišek byl jen a jen tvím štěstím a to už taky i je :P . Simi prosím Tě kolik jste celkem za to zaplatili za dlouhé IVF??? Vím, že injekce se mění podle toho kolik kdo potřebuje, ale asi tak kolik to vše vyšlo moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
17327
14.12.11 21:14

Jani už jsem to tu psala několikrát, ale dokupy asi 15.000,– Kč
doplácela jsem si
3500 AH
3000 PK
7000 ISCI
2400 doplatek za 150 jednotek gonalu
300 doplatky za léky a recepty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
14.12.11 22:15

Děkuji ti Simi já to nevěděla jinak bych si to našla! Je to poměrně hodně, ale to miminko je k nezaplacení a hlavně ta touha

• Citovat
  • Upravit
17327
15.12.11 07:39

Jani já mám pocit, že to není moc. V jiných carech se to pohybuje klidně 2× tak vysoko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
15.12.11 08:03

Jako to máš pravdu Simi, ale je spoustu lidí co na to vážně nemají a třeba pro nás je 15 tis. celý plat! Ale jinak je pravda, že je to levné ve Fertimedu to vše vychází na 30 a to bez injekcí :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.