FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
1.11.11 07:40

Dobré ráno

tak dnes mi to trvalo skoro 10 minut než jsem se popíchala… Tý jo 3 injekce zaráz :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
1.11.11 07:42

Ahoj holky :mavam:
Simi a dobré? Už ti to ani nepřijde coo? :lol: Já už jdu dnes vyřizovat tu PN, bydlení a prácu, předpokládám, že hned zítra ráno první služba takže už se ani nevrátím domů :roll: No což, dva měsíce to vydržím a doufám, že hned v lednu na to vlítnem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
1.11.11 07:55

jojo - už dobrý ale byl to boj ráno… Manža mi řekl že jsem jak nadprůměrný feťák když přišel na to že si píchám 3 injekce…
Večer si prohlížel ten menopur a konstatoval že je to jak špunt do ucha (ten práškový bobek) :mrgreen:

Ale dnes teda cítím bříško více - dokonce jakoby mě píchalo pod žebry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
1.11.11 07:56

A to bydlíš někde na ubytovně? nebo jak - teda jestli to chceš zveřejňovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
1.11.11 08:01

Jojo Simi, na ubytovně :roll: Dřív jsem měla podnájem, ale ten jsem zrušila, když jsem poznala mojého, protože jsem začala jezdit domů pokaždé co jsem měla volno, on je taky od nás :lol: Takže, když jsem poznala, že to se mnou myslí vážně nebyl důvod tam zůstávat. Musím to řešit tou ubytovnou, protože nemám řidičák a spoje tam sice jezdí furt, ale až od určité hodiny a to bych do práce na ráno nestíhala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
1.11.11 08:05

To je blbé… a když to tak zprůměruješ - jak často jsi doma a jak často na ubytovně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
1.11.11 08:11

Ty jo tak to jsem nikdy nepočítala, myslím že tak půl na půl, jezdím domů co to jde, ale často jen na otočku, jakože třeba po denní přijedu po osmé hodině a druhý den když mám nožní tak kolem půl čtvrté vyrážím. :zed: Je to blbé, aj jsem uvažovala nad výpovědí a že si najdu něco tady, ale to by bylo nerozumné teď, když podstupuju IVF a tudíš bývám na PN. To by mě z každé práce vykopli, navíc bych měla stresy z nového prostředí a nových lidí. Tu jsme dobrý kolektiv, holky mám ráda a vypadá, že i ony mě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
1.11.11 08:26

Maki tak víš co - ještě to chvilku vydrž a pak půjdeš na mateřskou a co bude po ní už je něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
1.11.11 08:53

Ahoj holky :mavam:
Tak včera nám přišli výsledky z SPG.
No jsou ještě horší než v Olomouci.Pořád nám to klesá :-( .
Simi tak to tam budeš mít pořádnou úrodičku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
1.11.11 08:53

Kači neztrácej hlavu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
1.11.11 09:07

My jsme mysleli že se budeme snažit přirozeně proto i ta laparka ale teď myslím,že je to zbytečné :-(.
Přišlo nám napsané že není možné přirozené otěhu,že jen přes IVF a vidíš člověk to i podstoupí a stejně se neoplodní vajíčka.Tak myslím že u nás by bylo vhodné PICSI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
1.11.11 11:46

Kači neblázni - zopakujte spg ještě jednou třeba za měsíc - to bude dostatečně dlouhá doba po tom kolapsu mužíčka a teprve pak suď
JASNÝ????

holky zítra před UTZ nemám nic píchat? ani frexiparine? jen zobnou prednison :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
1.11.11 12:52

holky, tak my jdeme taky na spermiogram.. přítel je objednaný na 10.11. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
1.11.11 12:55
Strsim píše:
jojo - už dobrý ale byl to boj ráno… Manža mi řekl že jsem jak nadprůměrný feťák když přišel na to že si píchám 3 injekce…
Večer si prohlížel ten menopur a konstatoval že je to jak špunt do ucha (ten práškový bobek) :mrgreen:Ale dnes teda cítím bříško více - dokonce jakoby mě píchalo pod žebry…

Ahoj, to bude asi mooooooc vajíček :)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
1.11.11 12:59

Princ víš jak - nedělejme závěry - uvidím jak to celé dopadne - zítra jdu na UTZ

Phobe - vidíš aspoň se rozlouskne kde by mohl být problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.