Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobré ráno
tak dnes mi to trvalo skoro 10 minut než jsem se popíchala… Tý jo 3 injekce zaráz ![]()
Ahoj holky ![]()
Simi a dobré? Už ti to ani nepřijde coo?
Já už jdu dnes vyřizovat tu PN, bydlení a prácu, předpokládám, že hned zítra ráno první služba takže už se ani nevrátím domů
No což, dva měsíce to vydržím a doufám, že hned v lednu na to vlítnem
jojo - už dobrý ale byl to boj ráno… Manža mi řekl že jsem jak nadprůměrný feťák když přišel na to že si píchám 3 injekce…
Večer si prohlížel ten menopur a konstatoval že je to jak špunt do ucha (ten práškový bobek) ![]()
Ale dnes teda cítím bříško více - dokonce jakoby mě píchalo pod žebry…
A to bydlíš někde na ubytovně? nebo jak - teda jestli to chceš zveřejňovat…
Jojo Simi, na ubytovně
Dřív jsem měla podnájem, ale ten jsem zrušila, když jsem poznala mojého, protože jsem začala jezdit domů pokaždé co jsem měla volno, on je taky od nás
Takže, když jsem poznala, že to se mnou myslí vážně nebyl důvod tam zůstávat. Musím to řešit tou ubytovnou, protože nemám řidičák a spoje tam sice jezdí furt, ale až od určité hodiny a to bych do práce na ráno nestíhala ![]()
To je blbé… a když to tak zprůměruješ - jak často jsi doma a jak často na ubytovně?
Ty jo tak to jsem nikdy nepočítala, myslím že tak půl na půl, jezdím domů co to jde, ale často jen na otočku, jakože třeba po denní přijedu po osmé hodině a druhý den když mám nožní tak kolem půl čtvrté vyrážím.
Je to blbé, aj jsem uvažovala nad výpovědí a že si najdu něco tady, ale to by bylo nerozumné teď, když podstupuju IVF a tudíš bývám na PN. To by mě z každé práce vykopli, navíc bych měla stresy z nového prostředí a nových lidí. Tu jsme dobrý kolektiv, holky mám ráda a vypadá, že i ony mě ![]()
Maki tak víš co - ještě to chvilku vydrž a pak půjdeš na mateřskou a co bude po ní už je něco jiného
Ahoj holky ![]()
Tak včera nám přišli výsledky z SPG.
No jsou ještě horší než v Olomouci.Pořád nám to klesá
.
Simi tak to tam budeš mít pořádnou úrodičku ![]()
My jsme mysleli že se budeme snažit přirozeně proto i ta laparka ale teď myslím,že je to zbytečné
.
Přišlo nám napsané že není možné přirozené otěhu,že jen přes IVF a vidíš člověk to i podstoupí a stejně se neoplodní vajíčka.Tak myslím že u nás by bylo vhodné PICSI.
Kači neblázni - zopakujte spg ještě jednou třeba za měsíc - to bude dostatečně dlouhá doba po tom kolapsu mužíčka a teprve pak suď
JASNÝ????
holky zítra před UTZ nemám nic píchat? ani frexiparine? jen zobnou prednison ![]()
holky, tak my jdeme taky na spermiogram.. přítel je objednaný na 10.11. ![]()
Strsim píše:
jojo - už dobrý ale byl to boj ráno… Manža mi řekl že jsem jak nadprůměrný feťák když přišel na to že si píchám 3 injekce…
Večer si prohlížel ten menopur a konstatoval že je to jak špunt do ucha (ten práškový bobek)Ale dnes teda cítím bříško více - dokonce jakoby mě píchalo pod žebry…
Ahoj, to bude asi mooooooc vajíček ![]()
Princ víš jak - nedělejme závěry - uvidím jak to celé dopadne - zítra jdu na UTZ
Phobe - vidíš aspoň se rozlouskne kde by mohl být problém…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.