Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky zdravím
![]()
Simi, to s tím IVF bez transferu jsem si myslela až donedávna taky. Dokonce i docent Dostál mi řekl, že mám před sebou tento a ještě další cyklus. Uzemnila mě paní na pojišťovně. Prý: pan doktor to myslí dobře, ale máte před sebou poslední pokus hrazený pojišťovnou, tak přeji, ať Vám to vyjde
Zírala jsem jak z jara ![]()
Ti Fertimeďáci si to museli vykázat celý i s transferem, jinak to není možný
Přitom jsem stimulovala jen 7 dní Fostimonem a do nosa jsem si stříkala Synarel. Ten jsem navíc i platila. Po 7 dnech zjistili, že mi stimulace vůbec nezabírá, měla jsem 2 folikuly. A celé IVF stopli.
Vůbec ničemu bych se nedivila, stačila mi aféra s genetickými testy ![]()
Kdyby sem šli vkládat fotky, tak ti vložím naši puberťačku
Je už pomalu větší než já, půjčujeme si hadry ![]()
Holky, všem přeju dobrou noc, zítra vstávám v 5 do práce, tak si jdu chvilku číst a chrupkat.
Pa
![]()
Ty Vanilko na pojišťovně ti přece můžou vyjet co si tamti účtovali a můžeš se bránit. Už tak to stojí spoustu úsilí, nervů a peněz na to aby tě nějací vydřiduši podvedli
Jsu z toho rozčílená.
sisi,Katy-koukam,ze máme poradnu zas +- nastejno…tak nam to tam ted holky pekne rozjedou to tehotneni,zanechaj tam ty spravny tehubacily a my se pak jen pridame ![]()
Ahoooj Papčo
jak už jsem psala Kačce - škoda, že to nemáme na stejný den, ale což, myslím, že se stimulkou budeme začínat spolem takže se tam někdy určo potkáme ![]()
A je pravda-holky nám to tam pěkně rozjedou, naprskají nám sem těhu bacily a my se pak jen povezem ![]()
Marky a co ty,co mas v planu?ivf,nebo minimalku?JAsny,ze az dle toho ,co ti doporuci,ale premyslela jsi nad tim?urcite zacnes v lednu,vid?myslim,ze jsi to tu psala,ze co nejdriv.JA si terminem jeste nejsem jista
mam trosku strach z nachlazeni a nemoci ,cimz jsme si prosli ted..tak nevim,ale chci co nejdrive.Uvidim,kdy vubec ted dorazi MS po tom vsem…a pak se nakopnu dal ![]()
Nechám to na nich, vůbec nevím
Tak buď ivf s vysokýma dávkama nebo tu minimálku, já fakt nevim, snad mi dobře poradí. Mám strašný strach, ty moje vajca jsou fakt na prd, když i při výborném spermiu a ICSI se ze 3 zralých oplodnilo jen jedno. Moje noční můra je, že mi doporučí dárkyni.
Jinak pokud mě dr něčím nepřekvapí tak bych chtěla začít v lednu. Taky jsu zvědavá kdy přijde MS, ale snad normálně,u mě vlastně o nic nešlo..jen byla posunutá těma hormonama.
A co se týká toho nachlazení a ročního období…u mě je to jedno, dělám na oddělení, kde na mě každý druhý prská takže můžu být nemocná opravdu kdykoliv
Na druhou stranu za ty roky už jsem si vypěstovala asi imunitu, páč když jsem nastoupila tak jsem byla na ATB imrvére a teď už několik let nic.
jasně Marki,ted nelam hlavu,uvidis,co ti naplanuji oni,pises o darkyni…reknu ti muj pocit,uz od kdysi,jo?my se snazili strááášně dlouho,pak rana,kdyz nas poslali do centra a pak zase najednou panika,co kdyz to nepujde??V okoli je nekolik paru,co to proste neslo,nekdo adoptoval,proti tomu taky nic nemam,ale jsou zde strasni lidi(proste hnusny hovada
pardon )a pak kdyz jsem se dovedela,ze jdou darovat vajicka a spermie..z tohodle pohledu je to prece uzasna vec..nikdo nic nemusi vedet.znam holky,co mas zas deti z darovanych spermii,ale MAJI DETI
jedna dokonce ma prvni s darovanou spermii a ted druhy,naprosto prirozene ,necekane s manzelem a celkem brzy po porodu prvni ![]()
ahojte holky, chci se jen zeptat, nevíte, za jak dlouho budeme vědět výsledky spermiogramu?
ahooj holky
je normální že mě skoro nic nebolí - občas mě píchne okolo vaječníků, ale nic moc…
Ahoj Simi, myslím, že to je normální-mně taky nic moc nebylo. Lepší než komplikace hyperstimuláku.
ahojky Maki
jako občas mě někde píchne, nebo mě pobolívá bříško jako před MS, ale jinak nic - tak se docela divím
teda v sobotu jsme se trošku pomuchlili
chvilku mě potom teda bolelo bříško tak doufám že jsme je nějak nepomuchlali vajucha ![]()
To néé, nebooj
teda tě obdivuju, já při stimulce neměla ani pomyšlení ![]()
Sisi137 píše:
To néé, neboojteda tě obdivuju, já při stimulce neměla ani pomyšlení
no já taky ne - ale můj mužíček jo
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.