Fyzické napadení od manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3065
21.1.14 22:52
@jakuve píše:
Jsi silna zenska a uz po nekolikate rikam, ze zde chybi smajlik klobouk dolu :kytka:

Hele ten muj mi ještě půl roku volal že má připravenej špagát a že se jde oběsit :D nedala jsem se teď už ani nemá moje číslo, změnila jsem všechno, meily telefony, bydlim 100km daleko a neví kde a mam konečně klid

Příspěvek upraven 21.01.14 v 22:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@S.Ivanka neomlouvam ho, odpovidala jsem pikole ktera se ptala proc by ji jako tata chybel

• Citovat
  • Upravit
680
@abc123 píše:
Jestli dokážeš odejít a odhodláš se k rozvodu tak stoupneš v očích nás všech tady :palec: Buď silná a rozhodná :! :D

odejit a VYDRZET :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
21.1.14 22:53
@Anonymní píše:
@S.Ivanka neomlouvam ho, odpovidala jsem pikole ktera se ptala proc by ji jako tata chybel
n e c h y b ě l!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
21.1.14 22:54
@jakuve píše:
Jsi silna zenska a uz po nekolikate rikam, ze zde chybi smajlik klobouk dolu :kytka:
:oops: :oops: :oops: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
3175
21.1.14 22:54
@S.Ivanka píše:
Hele ten muj mi ještě půl roku volal že má připravenej špagát a že se jde oběsit :D nedala jsem se teď už ani nemá moje číslo, změnila jsem všechno, meily telefony, bydlim 100km daleko a neví kde a mam konečně klidPříspěvek upraven 21.01.14 v 22:52

Zakladatelko, inspiruj se :D Jinak Ivanko, pred tebou taky smekam :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.14 22:55

Ja vim, ze odejit je nejlepsi reseni,.on se nezmeni. premyslela jsem nad tim uz vicekrat, dnes to fyzicke napadeni bylo uz pres caru a hlavne ten pohled na vydesenou dceru :,(

• Citovat
  • Upravit
746
21.1.14 22:57
@Anonymní píše:
Ja vim, ze odejit je nejlepsi reseni,.on se nezmeni. premyslela jsem nad tim uz vicekrat, dnes to fyzicke napadeni bylo uz pres caru a hlavne ten pohled na vydesenou dceru :,(

Tak hlavně na tohle si vzpomeň pokaždé, až v tobě zahlodá červíček, že by možná nebylo špatný s ním zůstat :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
21.1.14 22:59
@Anonymní píše:
Ja vim, ze odejit je nejlepsi reseni,.on se nezmeni. premyslela jsem nad tim uz vicekrat, dnes to fyzicke napadeni bylo uz pres caru a hlavne ten pohled na vydesenou dceru :,(

A presne tenhle moment by ti mel stat za jednoznacnym rozhodnutim udelat vse pro to, aby jsi dcerku videla uz jen stastnou a usmevavou :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
21.1.14 22:59
@jakuve píše:
Zakladatelko, inspiruj se :D Jinak Ivanko, pred tebou taky smekam :kytka:

No nemusíš už, je mi líp :D ale děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
21.1.14 23:00
@Anonymní píše:

víš, ted byla vyddesena, ale kdyby v tom zila dal tak by se mu taky pozdeji mohla zacit podobat a to me ver, vim proc ti to pisu.

• Citovat
  • Upravit
3065
21.1.14 23:03
@jakuve píše:
A presne tenhle moment by ti mel stat za jednoznacnym rozhodnutim udelat vse pro to, aby jsi dcerku videla uz jen stastnou a usmevavou :kytka: :hug:

No jasně, máš pocit že ten tvuj je jedinej na světě??? Ale kuššš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.14 23:05

Ja opravdu nechci aby takova dcera jednou byla, ona by tohle videt vubec nemela a uprimne nikdy menenapadlo ze neco
Takoveho uvidi.

• Citovat
  • Upravit
3359
21.1.14 23:14
@Anonymní píše:
Ja opravdu nechci aby takova dcera jednou byla, ona by tohle videt vubec nemela a uprimne nikdy menenapadlo ze neco
Takoveho uvidi.

:hug: Ty vinu neneseš a pokud říkáš, že ano, již jsi v tom začarovaném kruhu :,(. Běž k rodičům, určitě ti pomůžou. Prosím tě, nenech se umluvit k návratu, vyhledej manželskou poradnu (je bezplatná, můžeš chodit sama s dítětem, popovídáš si a uvědomíš, kdo nese vinu :hug:). Držím ti palce k správnému rozhodnutí, ty víš co je potřeba udělat a já věřím, že to zvládneš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.14 11:10

Taky jsem letos na Silvestra skončila ve vaně. Viz. můj příspěvek v diskuzi domácí násilí - první signály versus poslední kapka, nebo tak nějak. Takže vím, jak je to rozhodnutí strašně těžké. Já teď chodím k psycholožce a rozhoduji se, jak dál. Tvoje holčička je ještě malá a rychle si zvykne na nové prostředí. že se jí tvůj manžel nevěnuje, o to máš rozhodování jednodušší. Přeju hodně síly, ať to zvládneš. anonym Z

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky