Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dokazu pochopit, kdyz zeny zavrou oci pred neverou, kdyz zeny zustavaji s muzem „pro penize“… holky, ale nasili a jeste k tomu pred detmi nikdy nedokazu pochopit. Protoze to poznamena ne jen Vas, ale nejvice deti ![]()
Hodne sily a co nejrychleji pryc!!! Kamkoli!
Ano, odesla jsem, jsme u rodicu, zustaneme tady. Prispel tomu i fakt, ze v noci mimprisel rict, at si vse sbalim a ze hned vymeni fabku, na to neni co rict…pry to ode me byla posledni kapka.
@Anonymní píše:
Ano, odesla jsem, jsme u rodicu, zustaneme tady. Prispel tomu i fakt, ze v noci mimprisel rict, at si vse sbalim a ze hned vymeni fabku, na to neni co rict…pry to ode me byla posledni kapka.
Chce mit jen pocit, ze on te vyhodil a ne ze jsi odesla ty od nej. Jsem moc rada, ze jsi byla silna a ze jsi od neho odesla a drzim ti moooc palce, at se ti uz jen dari
Bud silna, bude te premlouvat k navratu. A ted jsi teda u rodicu? Vzala jsi si vsechno sebou nebo jen cast a budes se muset pro to vratit?
Ano, u rodicu, maji vetsi rd tak je tu mista dost.veci vsechny nemam, neslo to pobrat, pry mi je postupne navozi.On premlouvat nebude, me chovani bylo posledni kapkou. Nebudu lhat, neni to lehke, rada ho mam porad
@Anonymní píše:
@jakuve píše:
Chce mit jen pocit, ze on te vyhodil a ne ze jsi odesla ty od nej. Jsem moc rada, ze jsi byla silna a ze jsi od neho odesla a drzim ti moooc palce, at se ti uz jen dariBud silna, bude te premlouvat k navratu. A ted jsi teda u rodicu? Vzala jsi si vsechno sebou nebo jen cast a budes se muset pro to vratit?
ano, ja odesla od muze, a to je pro chlapa neprijatelne, ta hamba,…taky se na me vsichni divali skrz prsty, prisla jsem o spousty lidi, kteri verilu mu…ale ziju ![]()
Nj, treba se tak bude citit lip kdyz on vyhnal nas.Ja ani nevim co ted delat, nasi se snazi, mam hned kousek i sestru a jeji deti.ono potrva nez to prejde, chce to cas
@Anonymní píše:
Ano, u rodicu, maji vetsi rd tak je tu mista dost.veci vsechny nemam, neslo to pobrat, pry mi je postupne navozi.On premlouvat nebude, me chovani bylo posledni kapkou. Nebudu lhat, neni to lehke, rada ho mam porad
Tak to je jasny a ted to budes mit nejakou dobu tezky, ale pak bude lip ![]()
@Anonymní píše:
Nj, treba se tak bude citit lip kdyz on vyhnal nas.Ja ani nevim co ted delat, nasi se snazi, mam hned kousek i sestru a jeji deti.ono potrva nez to prejde, chce to cas
je dobre, ze jsi odesla
nechci byt negativni, ale tady mi to zavani tim, ze tim ze te ted vyhodil on je na koni a v tobe to vzbudi pocit, ze jsi to tedy vazne asi prepiskla..
ale snad se milim, a ten pocit nemas? ![]()
@Anonymní píše:
Ty se teď cítíš mizerně, ale snad bude den ode dne lépe a vidíš jak se tady všechny radujeme, že jsi od toho trotla pryč
Krásné zprávy pro dnešní podvečer ![]()
Tak napadlo me, ze moji spatnou naladu jsem mohla drzet v sobe ale na druhou stranu uz jsem toho taky meka dost.2,5roku jsem s malou, vecne sedim doma a on jde kam chce.ja si pripominam to hnusny abych se ujistila ze delam dobre
@Anonymní píše:
Tak napadlo me, ze moji spatnou naladu jsem mohla drzet v sobe ale na druhou stranu uz jsem toho taky meka dost.2,5roku jsem s malou, vecne sedim doma a on jde kam chce.ja si pripominam to hnusny abych se ujistila ze delam dobre
Jo jo připomínej a taky si představuj jak by jsi mohla dopadnout při příštím fyzickým napadení
A pořád se neobviňuj, špatnou náladu má občas každá z nás, ale to neopravňuje partnera k fyzickému napadení.
@Anonymní píše:
udelalas dobre a o tom nepochybuj
a co dcerka? jak to snasi?
@Anonymní píše:
Normalni je, ze pri spatne nalade se partner snazi rozesmat, pomoct, pohladit, povzbudit…
Neudelala jsi vubec nic spatne, on je kreten! ![]()