Fyzické napadení od manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
22.1.14 19:03
@Anonymní píše:
Tak napadlo me, ze moji spatnou naladu jsem mohla drzet v sobe ale na druhou stranu uz jsem toho taky meka dost.2,5roku jsem s malou, vecne sedim doma a on jde kam chce.ja si pripominam to hnusny abych se ujistila ze delam dobre

to je typicke to obvinovani, to jsme delala porad..ale ver, tohle neni pravda!!!dostala jsem ranu, nemela jsi stat v tech dverich kdybys tam nestala a neprovokovala…atd atd atd atd, kdyby ses me vyhla kdyz mam spatnou naladu, kdybys me neotravovala…

• Citovat
  • Upravit
3175
22.1.14 19:04
@abc123 píše:
Jo jo připomínej a taky si představuj jak by jsi mohla dopadnout při příštím fyzickým napadení :( A pořád se neobviňuj, špatnou náladu má občas každá z nás, ale to neopravňuje partnera k fyzickému napadení.

Presne tak!
Kdybych mela byt bita za kazdou moji spatnou naladu, tak chodim vecne dobita :mrgreen: Jsme zensky, obcas jsme naladove a twk to proste je. NIKDO nas za to nemuze mlatit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
22.1.14 19:05
@jakuve píše:
Presne tak!
Kdybych mela byt bita za kazdou moji spatnou naladu, tak chodim vecne dobita :mrgreen: Jsme zensky, obcas jsme naladove a twk to proste je. NIKDO nas za to nemuze mlatit!

on se chce jen ocisit..nic vic nic min

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.14 19:08

Mala je v pohode, nove prostredi, babi, deda a sestrenk, dnes se na nej vubec neptala ale to prijde

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
22.1.14 19:08
@Anonymní píše:
Mala je v pohode, nove prostredi, babi, deda a sestrenk, dnes se na nej vubec neptala ale to prijde

a treba vubec ne ;)

• Citovat
  • Upravit
680
22.1.14 19:12
@KackaDoup píše:
a treba vubec ne ;)

presne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
22.1.14 19:15
@KackaDoup píše:
a treba vubec ne ;)

Zvlast, pokud se ji moc nevenoval… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
22.1.14 19:25
@Barca12345 píše:
Zvlast, pokud se ji moc nevenoval… ;)

dite prave zapomene velice rychle takhle male…

• Citovat
  • Upravit
3175
22.1.14 19:27
@KackaDoup píše:
a treba vubec ne ;)

Snad ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.14 19:28

Ze by se pretrhl to ne ale mel dny kdy se ji venoval vice.zase doted v jejim zivote byla hlavne mama x tata, zbytek rodiny parkrat do roka.snad si pro ni jezdit bude

• Citovat
  • Upravit
3379
22.1.14 19:44
@Anonymní píše:
Mala je v pohode, nove prostredi, babi, deda a sestrenk, dnes se na nej vubec neptala ale to prijde

Tak to je fajn, že se to v dobré obrací. Zajedete si nový režim, dáš se do kupy psychicky a každé ráno bude lepší, hlavně víš, že nebezpečnej chlap tam není a lépe se dýchá. Mám radost :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
22.1.14 19:54
@Anonymní píše:
ja si pripominam to hnusny abych se ujistila ze delam dobre

To je v pořádku, horší by bylo rychle zapomenout a při prvním hrabání prstíčkem povolit a vrátit se pod zámek. Ale časem se snad vzpomínky zmírní a „odpustíš mu“, ať už to bude v jakémkoli smyslu. Já mám totiž na ex stále jakýsi vztek, ráda bych se toho zbavila, ale nějak mi to nejde. :nevim: Přitom když jsem ho rok od toho viděla, dokázala jsem se s ním normálně bavit, v tu chvíli jsem to tak silně nebrala. Pak hned zase jo. Jako bych vyčítala hlavně sobě, že jsem tak dlouho držela a dopustila vše, co si ke mně dovoloval. :nevim:
Tak hlavně že už jste v bezpečí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.14 21:19
@SlecnaSally píše:
Přesně…Je to marný, marný a ještě jednou marný

Ano souhlasím. Moje sestřenka si takového chlapa vzala taky. Mlátil ji před svatbou, jen s ním chodila, všichni jsme jí říkali, ať odejde, ale ona se k němu vždycky vrátila, pak si ho vzala. Mají spolu kluka a opakuje se to už 12 let. Odchází a zase se vrcí. Ženská co má všech 5 pohromadě si takovýho chlapa ani nenajde. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
22.1.14 21:30
@Anonymní píše:
Ano souhlasím. Moje sestřenka si takového chlapa vzala taky. Mlátil ji před svatbou, jen s ním chodila, všichni jsme jí říkali, ať odejde, ale ona se k němu vždycky vrátila, pak si ho vzala. Mají spolu kluka a opakuje se to už 12 let. Odchází a zase se vrcí. Ženská co má všech 5 pohromadě si takovýho chlapa ani nenajde. :nevim:

tak pozor! ne vzdy se to projevi hned…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.14 07:57

Holky já se ho předtím nebála, nebyl důvod, to až po tom večeru co se předvedl… taky bych nikoho neodsuzovala, ne vždy se to hned projeví..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky