Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@abc123 píše:
Jo jo připomínej a taky si představuj jak by jsi mohla dopadnout při příštím fyzickým napadeníA pořád se neobviňuj, špatnou náladu má občas každá z nás, ale to neopravňuje partnera k fyzickému napadení.
Presne tak!
Kdybych mela byt bita za kazdou moji spatnou naladu, tak chodim vecne dobita
Jsme zensky, obcas jsme naladove a twk to proste je. NIKDO nas za to nemuze mlatit!
@jakuve píše:
Presne tak!
Kdybych mela byt bita za kazdou moji spatnou naladu, tak chodim vecne dobitaJsme zensky, obcas jsme naladove a twk to proste je. NIKDO nas za to nemuze mlatit!
on se chce jen ocisit..nic vic nic min
Mala je v pohode, nove prostredi, babi, deda a sestrenk, dnes se na nej vubec neptala ale to prijde
@Anonymní píše:
Mala je v pohode, nove prostredi, babi, deda a sestrenk, dnes se na nej vubec neptala ale to prijde
a treba vubec ne ![]()
@KackaDoup píše:
a treba vubec ne
Zvlast, pokud se ji moc nevenoval… ![]()
@Barca12345 píše:
Zvlast, pokud se ji moc nevenoval…
dite prave zapomene velice rychle takhle male…
Ze by se pretrhl to ne ale mel dny kdy se ji venoval vice.zase doted v jejim zivote byla hlavne mama x tata, zbytek rodiny parkrat do roka.snad si pro ni jezdit bude
@Anonymní píše:
Tak to je fajn, že se to v dobré obrací. Zajedete si nový režim, dáš se do kupy psychicky a každé ráno bude lepší, hlavně víš, že nebezpečnej chlap tam není a lépe se dýchá. Mám radost
![]()
@Anonymní píše:
ja si pripominam to hnusny abych se ujistila ze delam dobre
To je v pořádku, horší by bylo rychle zapomenout a při prvním hrabání prstíčkem povolit a vrátit se pod zámek. Ale časem se snad vzpomínky zmírní a „odpustíš mu“, ať už to bude v jakémkoli smyslu. Já mám totiž na ex stále jakýsi vztek, ráda bych se toho zbavila, ale nějak mi to nejde.
Přitom když jsem ho rok od toho viděla, dokázala jsem se s ním normálně bavit, v tu chvíli jsem to tak silně nebrala. Pak hned zase jo. Jako bych vyčítala hlavně sobě, že jsem tak dlouho držela a dopustila vše, co si ke mně dovoloval. ![]()
Tak hlavně že už jste v bezpečí. ![]()
@SlecnaSally píše:
Přesně…Je to marný, marný a ještě jednou marný
Ano souhlasím. Moje sestřenka si takového chlapa vzala taky. Mlátil ji před svatbou, jen s ním chodila, všichni jsme jí říkali, ať odejde, ale ona se k němu vždycky vrátila, pak si ho vzala. Mají spolu kluka a opakuje se to už 12 let. Odchází a zase se vrcí. Ženská co má všech 5 pohromadě si takovýho chlapa ani nenajde. ![]()
@Anonymní píše:
Ano souhlasím. Moje sestřenka si takového chlapa vzala taky. Mlátil ji před svatbou, jen s ním chodila, všichni jsme jí říkali, ať odejde, ale ona se k němu vždycky vrátila, pak si ho vzala. Mají spolu kluka a opakuje se to už 12 let. Odchází a zase se vrcí. Ženská co má všech 5 pohromadě si takovýho chlapa ani nenajde.
tak pozor! ne vzdy se to projevi hned…
Holky já se ho předtím nebála, nebyl důvod, to až po tom večeru co se předvedl… taky bych nikoho neodsuzovala, ne vždy se to hned projeví..
to je typicke to obvinovani, to jsme delala porad..ale ver, tohle neni pravda!!!dostala jsem ranu, nemela jsi stat v tech dverich kdybys tam nestala a neprovokovala…atd atd atd atd, kdyby ses me vyhla kdyz mam spatnou naladu, kdybys me neotravovala…