Fyzické napadení od manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
385
10.10.12 13:27

Já osobně bych s takovým člověkem nemohla žít. Udělal to jednou, udělá to klidně zase. Jak chlap sáhne na ženskou, tak to je konečná :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
10.10.12 13:28
@bordinka píše:
Zatím nikam nešel, je to hodně čerstvé, i proto se tady hrabu v diskuzích a hledám, doufám, že je někde i někdo kdo odpustil a nedoplatil na to. Ten slib padl teprve předevčírem, před tím jsem s ním 14 dní vůbec nekomunikovala, bylela v patře a potkávali jsme se jen ráno a večer mezi dveřmi. Kolik mu mám dát času? Jsou moc i dva dny, týden, já nevím. Přemýšlela jsem i o tom, že ho sama objednám. On pokud je střízlivej nikdy na mě zlej nebyl.

jestli mu chceš dát šanci, tak ať začne jednat hned - ať se objedná on sám. on musí ukázat to, že se chce změnit. k psychologovi jdi s ním. ať víš, že tam chodí a řeší to.

• Citovat
  • Upravit
9
10.10.12 13:30

Jenže on není alkoholik, pije tak jednou za 14 dní, ovšem je fakt, že pak třeba 2-3dny v kuse. Nemyslím, že je to klasický alkoholismus. Má období, že třeba nepije i 2 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
10.10.12 13:31
@bordinka píše:
Jenže on není alkoholik, pije tak jednou za 14 dní, ovšem je fakt, že pak třeba 2-3dny v kuse. Nemyslím, že je to klasický alkoholismus. Má období, že třeba nepije i 2 měsíce.

a proč pije? v čem se potřebuje útápět?

• Citovat
  • Upravit
Sylviii
10.10.12 13:31

Nechci strasit, ale tata pritele byl taky po alkoholu agresivni, doslo to tak daleko, ze prijela urna a odvezli ho do blazince, tohle je velmi vazna vec, pokud se chce lecit je to dobre znameni, ale bud na pozoru!

• Citovat
  • Upravit
12743
10.10.12 13:33

Neděláš dobře. pokud je to jeho povaha udělá to zase. můj otec bil mámu několik let. po každém incidentu se omlouval a prosil, al situace se stejně opakovala. a pokud na tebe zaútočil před synem tak vezmi nohy na ramena hned! to chceš aby tvůj syn tohle viděl? :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
10.10.12 13:34

Odešla bych, pokud by na mě vztáhl ruku. Vím, že je to těžké, ale opravdu bych si stála za svým a nevrátila se. Neumím si představit, že by mi můj partner na mateřské nadával do líných a neschopných…
Pokud má problémy s alkoholem měl by se jít léčit, tohle všechno může být jen začátek a může to dojít k neštěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
taneček
10.10.12 13:34

Nu, zakladatelko, mohla bys prozradit, co předcházelo před fyzickým napadením?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.12 13:35

Objednávat sama k psychologovi, jo? To snad ne. Ale hlavně: to, že tě zmlátil, je jenom vrchol ledovce! Tobě nevadí, že chodí domů ožralej, smradlavej? Že ho takhle vídá dítě? Když jde chlap občas popít, tak se má vrátit domů a pokud je ožralej, tak tím neobtěžovat okolí. Tobě nevadí, že Ti nadává? Jaký on je příklad pro syna? Chceš, aby Tvůj syn věděl, že je naprosto normální si ožrat držku, zmlátit ženu a nenést následky?
Pokud jsi s tímhle vším srovnaná a nevadí Ti to, pak setrvej a věř mu, že už to opravdu nikdy neudělá.

Anonymní A.

• Citovat
  • Upravit
907
10.10.12 13:37
@bordinka píše:

To si piš, že je to klasický alkoholismus. Nárazové časté chlastání, kdy nevím, kdy přestat, je taky alkoholismus.
Je to už 2 týdny, co mu rupli nervi a zmlátil tě a ještě k psychiatrovi nešel? Myslím, že to mluví za vše, jak je ochoten se léčit. Psychiatrickou ambulanci může nevštívit v akutním případě (a to tento je) i bez objednání. No já bych s ním nebyla, ale jestli mu chceš dát šanci, no tak jasné ultimátum, že k psychiatrovi půjde hned dnes a nedotkne se chlastu vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
10.10.12 13:38
@bordinka píše:

Podle mě to druh alkoholismu je. Znám jednoho chlápka, co třeba 2 měsíce funguje bez alkoholu a pak pije v kuse týden a věř mi, že čím je starší, tím se to stupňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.12 13:39

Tak by me i zajimalo jestli kdyz chlap mlati zenu…rozejde se snim ta zena on si najde jinou jestli ji bije po nejake te dobe taky???

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.12 13:39

Pokud se ale ožere tak, že není schopen ovládat sebe, své chování a emoce, tak je to to samé, jako kdyby byl třeba zfetovaný. Žila bys s chlápkem, který by se „jen jednou za dva týdny“ sjel perníkem a pak Tě zmlátil?
Nechci říct, že pivo je pervitin, aby bylo jasno. Jde mi o tu míru ovládání. Pokud se člověk není schopen ovládat, je pak jedno, co to způsobilo.

Anonymní A.

• Citovat
  • Upravit
1058
10.10.12 13:48

Zakladatelko, kdysi jsem taky měla agresivního partnera. Naštěstí teda bez dětí. Taky se poprvé omlouval.
Podruhé k tomu došlo až za nějakou dobu, ne hned. A omlouval se zase. Pak se to dělo čímdál častěji, už se omlouvat přestal a nakonec jsem si prý za to mohla sama. :zed:
Podle mého názoru se to bude opakovat. I když třeba až za dva, za tři měsíce. Takhle to chceš? A ještě k tomu před dítětem?
Dobře si to rozmysli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30639
10.10.12 13:56

Nevracela bych se, prošla jsem si tím, udělal to jednou, udělá to zase. Já jednou odpustila, podruhé mě napadl, když jsem měla v náručí tehdy tříměsíční dceru…jak ohrozil i ji, KONEC!
A taky pil jen občas (říká se tomu kvartální pijan), prošel si i protialkoholní léčebnou, dlouho chodil ambulantně, a stejně to k ničemu nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí