Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Eliškykluk píše: Více
v tomto případě psychického teroru ze strany ženy To jako fakt? Tohle ti přijde jako přiměřená obrana jo? Přítel do mě kopl, dal mi 2 facky a navíc do mě žduchl, tak že jsem se bouchla o zeď.
@WhiteCrow píše: Více
Příspěvek upraven 01.07.26 v 13:34
@arinecka píše: Více
Trapný je mít jako avatara kočku, ale rozsypávat na diskuzi zrní… ![]()
@M_Vladim píše: VíceŘekni to autorům a těm stovkám lidí, kteří se na tvorbě podíleli, aby pár měsíců pracovali zadarmo, že je má hřát dobrý pocit z dobročinnosti
@Anonymní píše: Více
S chlapem, na kterého musíš ze zoufalství křičet a nevíš jak dál, je lepší nebýt.
Má to u vás nějaký další vývoj?
@admin píše: Více
Vážená paní administrátorka! (Tohle oslovení myslím ironicky, protože si vás fakt, fakt nevážím). Proč? Protože přemýšlení vám fakt nejde. (Nebo ho sabotujete - možná to máte v interních pravidlech. Každopádně výsledek je stejný.) A empatie kolem vás ani nešla (to ale nevadí, ta zde není potřebná). Tím ale nemyslím. JENOM VÁS osobně, ale všechny administrátorky. Toť moje zkušenosti s vašimi velmi nevhodnými a logiku urážejícími zásahy do diskusí.
Uvedený příspěvek totiž považuji za velmi zdařilý. (Proto jsem na něj i reagovala.) Zakladatelku měl vyburcovat nejen k odpovědi, ale zejména k ČINU. K rozhodnutí. (Pokud by na reakci zakladatelky dotyčný nevhodně reagoval, věřím, že by dostal co proto.) Toho ale dotyčná bohužel nebyla schopna. Ale teď se už konečně projevila. A řekla, o co jí jde.O psychické srovnání se s celou situací. To ji fakt přeju. Protože jak se projevila v dalších reakcích, nic jiného si ani nezaslouží.
Ale vraťme se k vám, k administrátorkám. Přesněji k vašim nevhodným zásahům do diskusí. Prý máte nějaká pravidla. Já je nečetla, proto to prý. Že nemáme používat vulgarizmy. Když je někdo použije, pohrozíte mu banem. Absolutně vás nezajímá, že předtím jej někdo z něčeho nařkl, manipulativně obrátil jeho slova v opak, nebo ho nechutně urazil. Ale bez vulgarit. Postižený se neumí bránit, napíše vulgarismus – a vy mu pohrozíte banem. Co tak přečíst si nejdřív celou diskusi, nebo alespoň příspěvky toho, na koho ten, kdo použil vulgarismy, reagoval? A zjistit, že byl urážen, znevážen apod. a proto pohrozit tomu druhému, kdo ho urazil první? Ano, chtělo by to přečíst si pár příspěvků a pak použít mozek. City k tomu nejsou potřeba. Jen mozek. Co kdybyste to u vás jednou zkusili?
P. S. Jsem korektorka slovenských textů a knih. Moc dobře si uvědomuji význam daného textu podle toho, kde bude vydán, podle kontextu atd. Moc ráda bych byla, aby někdo, alespoň jedna administrátorka na e-miminu, dokázala pochopit význam textu. A pak pohrozit banem pravému viníkovi.
@Eliškykluk Dobrý den,
byl jste upozorněn, že schvalování násilí opravdu ne. Přesto jste napsal další příspěvek, kde násilí schvalujete. Příspěvek byl smazán a vy jste na týden blokován.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Diana ![]()
Omg a ja doted myslela, ze je to nosorožec ![]()
Psychicky silný muž, jinak řečeno muž v pohodě, si nebude svou fyzickou sílu dokazovat fyzickým týraním ženy. (Svou sílu jí dokazuje jinak, že… ) Psychicky silný muž nebude ztrácet svůj čas se ženou, která jej psychicky narušená (křičí, manipuluje, uráží atd.). Protože, jak už někdo napsal, nám, ženám, příroda nedala do vínka fyzickou sílu, a tak jsme se celá staletí učili používat a taky zneužívat svou psychickou sílu. Proto žena v drtivé většině týrá psychicky, muž fyzicky.
@Anonymní píše: Více
Dobrý den,
uživatel byl zablokován, je pro nás důležité, abyste se zde cítila bezpečně. Děkujeme za sdílení Vaší situace. Držte se.
Krásný den
Diana ![]()
@arinecka píše: Více
Klid. Je to opět stodvacatý nick nezmara.
@Eliškykluk trochu přeháníte, nemyslíte? Z toho, že jsem napsala, že jsem křičela, protože už jsem byla zoufalá a už jsem nevěděla co dělat jinak, vy usoudíte že jsem ho psychicky terorizovala?? Ani z desetiny nevite, co se stalo a co jsem si vytrpěla a proč jsem zacla křičet. A kriminalizování osoby? Je mi z vás zle. Na jeho osobu jsem tady nenapsala nic, co by nebyla pravda a ani nic co by ho tu veřejně ukřivdilo. Clovek tady jen hleda nějakou radu možná taky pochopeni a vy z nej ve finále uděláte viníka? Neskutečný, když nemáte co rozumného napsat, nepište raději nic.