Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@TerezkaW já na ní zapomněla (nebo spíš jsem jí snědla dřív než jsme dojeli do Plzně
) a bylo mi pak pěkně blbě ![]()
@Melliska.M No právě, musím jíst teď pravidelně, jinak je mi na zvracení
To abych něco vymyslela, co si vezmu.
Prvně jsem tam byla v listopadu sama a celá nesvá, až na delší čekání se vše odehrálo bezvadně a já odcházela domů spokojená a i sestřička mi poradila, že na ten Screening v I. trimestru mi pojišťovna přispěje, ať tam dojdu. Dostala jsem hned nějaké papíry se základními informacemi např. datum další návštěvy byl velice užitečný, jelikož jsem hlava děravá
. Další výsledky přišli za týden. Na další kontrole jsem byla předevčírem i s manželem, který po otravném čekání nevěřil vlastním očím, jaká je dnes technika, jak viděl miminko i ve 3D, slyšel srdíčko a další a další. Odcházel nadšen a já spokojená, že je vše OK. Jinak pokud se zapomene nějaká ta svačinka, tak tam mají i automat. ![]()
@pajinka256 jojo.automat tam je.taky sem ho prepadla ![]()
Jinak gratuluji k dobrym zpravam ![]()
Holky prosím prosím, má rýma a nastydnutí nějaký vliv na výsledky? Jak na potvoru jsem se vzbudila s knedlíkem v krku a kape mi z nosu. By mě kleplo…
@TerezkaW zkoumají geny, ne krevní obraz, takže pochybuju že by to mělo vliv ![]()
@Melliska.M Jé, trochu jsi mě uklidnila. Já nevim, kde jsem to zaslechla, že rýma vadí. Vrtá mi to v hlavě celý den. Už aby byl zítřek a měla jsem to za sebou.
Ahoj, ja teda nevim jestli to ma zas tolik vliv nebo ne, ale je fakt ze kdyz jsem tam byla poprve, tak jsem sice nebyla nastydla, ale trochu mi z nosu teklo a jednu hodnotu jsem mela vysokou, tak jsem sla za tri tydny na nove nabery a to uz bylo zase vse v norme…cetla jsem, ze to muze ovlivnit i stres, tak se nestresuj a uvidis, ze mimco bude v poradku. ![]()
Ahoj, me ceka 2. cervence..prvni screening v Plzni v Cernicich..muzete mi nekdo neco o tom rict? Kdo na tom byl? dekuji
@lensom Ahoj
Já byla na 1.screeningu v lednu a velkém utz v březnu. Co by tě přesně zajímalo? Na tom screeningu, ti udělá doktor utz, který trvá cca 15 minut. Kontroluje se nosní kůstka a šíje. Nám řekl i předběžně pohlaví. A vypadá to, že se nespletl.
Potom půjdeš na krev a pokud ti do 2 hodin nikdo nezavolá, je vše ok ![]()