Genetika Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1118
7.1.15 19:17

@TerezkaW já na ní zapomněla (nebo spíš jsem jí snědla dřív než jsme dojeli do Plzně :mrgreen: ) a bylo mi pak pěkně blbě :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
7.1.15 19:29

@Melliska.M No právě, musím jíst teď pravidelně, jinak je mi na zvracení :? To abych něco vymyslela, co si vezmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
8.1.15 13:40

Prvně jsem tam byla v listopadu sama a celá nesvá, až na delší čekání se vše odehrálo bezvadně a já odcházela domů spokojená a i sestřička mi poradila, že na ten Screening v I. trimestru mi pojišťovna přispěje, ať tam dojdu. Dostala jsem hned nějaké papíry se základními informacemi např. datum další návštěvy byl velice užitečný, jelikož jsem hlava děravá :lol:. Další výsledky přišli za týden. Na další kontrole jsem byla předevčírem i s manželem, který po otravném čekání nevěřil vlastním očím, jaká je dnes technika, jak viděl miminko i ve 3D, slyšel srdíčko a další a další. Odcházel nadšen a já spokojená, že je vše OK. Jinak pokud se zapomene nějaká ta svačinka, tak tam mají i automat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
10.1.15 01:51

@pajinka256 jojo.automat tam je.taky sem ho prepadla :D
Jinak gratuluji k dobrym zpravam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
12.1.15 16:52

Holky prosím prosím, má rýma a nastydnutí nějaký vliv na výsledky? Jak na potvoru jsem se vzbudila s knedlíkem v krku a kape mi z nosu. By mě kleplo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
12.1.15 17:09

@TerezkaW zkoumají geny, ne krevní obraz, takže pochybuju že by to mělo vliv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
12.1.15 17:18

@Melliska.M Jé, trochu jsi mě uklidnila. Já nevim, kde jsem to zaslechla, že rýma vadí. Vrtá mi to v hlavě celý den. Už aby byl zítřek a měla jsem to za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
12.1.15 20:22

Ahoj, ja teda nevim jestli to ma zas tolik vliv nebo ne, ale je fakt ze kdyz jsem tam byla poprve, tak jsem sice nebyla nastydla, ale trochu mi z nosu teklo a jednu hodnotu jsem mela vysokou, tak jsem sla za tri tydny na nove nabery a to uz bylo zase vse v norme…cetla jsem, ze to muze ovlivnit i stres, tak se nestresuj a uvidis, ze mimco bude v poradku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
13.1.15 17:14

Tak holky dopadlo to dobře :-):-):-) utz v pořádku a jinak nevolali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
13.1.15 18:17

Gratulace :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
13.1.15 20:00

@M.tina
Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
13.1.15 20:04

@TerezkaW taky gratuluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
7.6.15 16:13

Ahoj, me ceka 2. cervence..prvni screening v Plzni v Cernicich..muzete mi nekdo neco o tom rict? Kdo na tom byl? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
7.6.15 16:22

@lensom Ahoj ;) Já byla na 1.screeningu v lednu a velkém utz v březnu. Co by tě přesně zajímalo? Na tom screeningu, ti udělá doktor utz, který trvá cca 15 minut. Kontroluje se nosní kůstka a šíje. Nám řekl i předběžně pohlaví. A vypadá to, že se nespletl. ;-) Potom půjdeš na krev a pokud ti do 2 hodin nikdo nezavolá, je vše ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
7.6.15 18:03

Již jsem tam byla 3× a za 14dní zase :mrgreen: klidně se ptej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty