Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@M.tina Chápu,ale ber to tak, že těhotenství je dlouhé a nudné, tak máš o zábavu postaráno
(akorát by to chtělo bez těch nervů, viď).
Jo, tak ja si ty nervy moc nepripoustim, nastesti..jen jsem nedockava a chtela bych uz to vsechno mit za sebou ![]()
Dobrý večer, jdu se k vám poradit. Zanedlouho jdu taky na genetiku do Černic. Volají jen, pokud nec vyjde na hraně nebo volají i v případě, že dopadlo všechno dobře? Já jsem nervak, tak se bojim.
@Moise Děkuju. Jdu tam ráno v 9, tak když ten den nezavolaji, můžu se radovat? Podle příspěvků tady mi připadá, že skoro každému něco vyšlo špatně ![]()
@TerezkaW mě volali po pár dnech, kdy jsem to už úplně vypustila… Jinak atypický teď vychází ten screening hodně lidem v mém okolí ![]()
Mě volali hned ten den, byla jsem tam ráno a tak po čtvrté volali, když je vše dobré, tak nevolají
Ahoj, takže když jdu na vyšetření ve středu, je možné, že můj gynekolog už bude mít výsledky v pátek, kdy jsem objednaná kvůli vyplnění průkazky?
posílá mě kvůli rodinné anamnese a na prvotrimestrální screening…
Já byla dopoledne a nevolali,
doktoř říkal že volají ten den když se jim něco nelíbí, jinak výsledky odesílají do dvou dnů OG.
@Melliska.M to není vůbec zač, hodně ti řeknou hned tam na tom UTZ, nejdřív sepíšou rodinou anamnézu (já měla radši vše napsané, ročníky sourzenců, rodičů a když je v rodině nějaká dědičná nemoc, tak kdo ji má nebo měl a v kolika zemřel)potom je ten UTZ a nakonec vezmou krev, normálně se můžeš najíst, naopak, je to lepší, nějakou chvilku si tam pobudeš, je dobré mít s sebou partnera at mimi vidí a doktoři pěkně všechno popisují ![]()
@garfildova partner se mnou jede, anamnézu má napsanou, beru si s sebou bráchovo papíry z doby, kdy mu zjistili hydrocefalus, tam je vše (jen popletli ročníky). Z přítelovy strany naštěstí nemají vůbec nic
já jsem z toho celá nervní, hrozně se bojím, aby nebylo miminko nemocné
jinak takový hloupý dotaz… je aspoň mizivá šance, že už bude v 13tt vidět pohlaví? ![]()
@Melliska.M netuším, jestli tam něco vidí, nebo ne, ale myslím, že neřeknou, protože by to bylo spíš střílení od boku (já se teda ani jednou neptala). Neboj se, bude to v pohodě a všichni jsou tam moc milí.
@Melliska.M me ho nerekli, pry bylo jeste na to moc brzy, ale u prvniho pred lety to poznal muj dr na mnohem horsim utz
Zalezi jak bude mimco natocene a taky kluk se pozna lip ![]()
@Moise my právě u kluků máme riziko
takže si přeju holčičku
já si z toho moc nedělala, ještě minulý týden jsem byla ok, ale dneska to na mě všechno padlo… ![]()