Genetika Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.7.15 17:01

Dekuju za odpovedi :) uz jsem klidnejsi tak snad to dobre dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.15 11:46

@kristynka.k.231 byla jsem ve stejné situaci a plodovku jsem odmítla. Ale zvážila jsem s několika dalšími lidmi moje konkrétní výsledky a čísla a načetla si tunu materiálu. Plodovky jsem se bála ;) Dítě je zdravé ;)

• Citovat
  • Upravit
13.7.15 14:43

Ja se take bojim plodovky, ale pro ten klid ze dite bude zdrave tam pujdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
20.8.15 13:04

Dobrý den, mohu se zetat, měla jsem screening negativní, ale nizké AFP a hcg, AFP bylo 0,65Mom a hcg 0,25MoM.tak mě chtěli vidět na genetice, tak jsem tam šla, a dr mě poslala na plodovku.je nějaké riziko že by miminko bylo nějak nemoícné?

12:43

jinak M.Down prý nehrozí měla jsem hezkou hodnotu 1z7300 v termínu :)

děku ji za odpověd

12:44

hodně se bojím moc si miminko přejeme7jinak ppodle dr mé je miminko v potřádku podle ultratvuku nic tam nevidí, že by bylo nějak nemocné :)a podle doktora co mě bra plodovku také netak se obracím jestli mohu být v klidu výsledek bych měla vědět až koncem srpna začátkem září.

12:45

můžete mi říc jaké riziko miminku hrozé nebo nám nic nehrozí podle hodnot co jsem měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.17 10:48

Včera jsme byli na screeningu vrozených vývojových vad plodu v I. trimestru těhotenství a bohužel se nás ujala paní doktorka velmi neochotně nebilo ji rozumět ani slovo, na cokoliv jsme se zeptali tak jsme dostali odpověď ANO/NE to jste si mohli zjistit.. Krev mi brali ale musela jsem být nalačno až do 11 hodin což bylo hodně nepříjemné. Tak hlavně aby vše dopadlo dobře, zatím nikdo nevolal tak věřím, že to je v pořádku. Ale Genetika v Plzni mě hodně zklamala.

• Citovat
  • Upravit
1990
25.7.17 10:56

Tak to nechapu..ja tam na 1 screeningu byla, najist sem se mohla normalne, krev se nemusi brat nalacno..sice jsem dlouho cekala, ale pani doktorka mi hezky vsechno rikala, co kde je..ted sem byla na druhym a taky vsechno v pohode…na nic sem se teda neptala, ten utz mi hezky vysvetlovali a na jine veci se ptam gynekoga v poradne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.17 11:01

@romik0013 : Tak to jste měli štěstí. My jsme dostali p. doktorku Cibulkovou a docela nás zarazilo když jsme poslouchali srdíčko že to každou chvilku hrozně zapištělo a pak nebylo nic slyšet tak jsem se pouze zeptat zda je to normální a co to má znamenat, odpověď byla, že to není miminko.. Při ultrazvuku nám neřekla ani na co se momentálně díváme a popravdě nenapadlo mě, že se zrovna díváme na kostičku nosu.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3587
25.7.17 11:08

Já tam byla v pátek, konkrétně Dr. Straka, před tím i genetická konzultace u dr. Štenglové a všichni naprosto perfektní přístup. Ale muž říkal, že tam viděl nějakou dr. a ta že byla nepříjemná už od pohledu, tak jestli to nebyla ona. :? Bohužel všechno je o lidech no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3587
25.7.17 11:11

Jinak já si na výsledky počkala, jestli jsem měla být nalačno nevím, ale já měla takové nervy, že jsem ani na jídlo chuť neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
25.7.17 11:12

Já si také vůbec nemohu stěžovat, ale je pravda, že jsem Dr. Cibulkovou také neměla.
@Avele má pravdu, že vše je o lidech… to si právě říkám, abych měla štěstí při porodu na dobrý a ochotný personál a vše proběhlo bez stresu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
25.7.17 11:29
@Anonymní píše:
@romik0013 : Tak to jste měli štěstí. My jsme dostali p. doktorku Cibulkovou a docela nás zarazilo když jsme poslouchali srdíčko že to každou chvilku hrozně zapištělo a pak nebylo nic slyšet tak jsem se pouze zeptat zda je to normální a co to má znamenat, odpověď byla, že to není miminko.. Při ultrazvuku nám neřekla ani na co se momentálně díváme a popravdě nenapadlo mě, že se zrovna díváme na kostičku nosu.. :nevim:

Tak to ste meli opravdu smulu.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.17 11:44

To si říkám také. Vyšetření, lidé a vše okolo člověka může naštvat ale ještě to není tak moc stresující jako porod hlavně aby u něho vše bylo v pořádku a byli tam dobří lidé. Máte už vybranou porodnici?

• Citovat
  • Upravit
1161
16.3.18 08:53

Ahoj všem, musím mít na genetiku doporučení od mého gynekologa nebo se můžu objednat rovnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.18 08:56

@Kat80 Akorát to řeším. Když jsem se objednávala (Plzeň), řekli mi do telefonu, ať si s sebou doporučení od gynekologa vezmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
16.3.18 09:03

@Michaela444 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie