Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, mám takový dotaz..nebyla jste některá na vyšetření na Genetice v Plzni? Čeká nás vyšetření ve 12tt - kombinované testy a zajímalo by mě, jak dlouho se čeká na výsledky přímo v Plzni… A musim na ten odběr krve být nalačno? ![]()
Děkuju
Ahojky, my tam jdeme 3.1. a po telefonu mi rekli, at se nomalne najim a napiju.
Tak ok, já jdu zítra
a o výsledcích nic neříkali? jsem nervózní už dneska a ještě na ně čekat třeba 14 dní, tak mě trefí…
Nerikali nic, ale vim, ze na jinych tech klinikach do rikaji jeste ten den, ale je to ruzny. A ty mas z neceho strach? Bud v klidu a tes se, ze uvidis miminko ![]()
Jo, to já se těšim a zároveň bojim.. přítel má v rodině DS a rozstěp ![]()
Aha
Ale nestresuj se, urcite bude vse v pohode. My v rodine nic nemame, ale chci mit jistotu, proto tam jdeme. Hlavne pak to s klidem muzem oznamit rodine
Tak sem pak napis jak to probihalo, at vim co me ceka
A drzim palce!
Jojo, zítra dám vědět.
já tomu dost věřím, že to bude ok, ale jak se to blíží, tak nervóznim
my jsme to oznámili teď jako dárek k Vánocům. Kolikátej jsi týden?
Ja jsem ve 12tt. U nas to vi akorat moji a manzelovi rodice, my uz jednoho sviste mame a jednou jsem potratila, takze ted jsme opatrni
Tak hlavne at je zitra vse ok! Ja uz s tam tesim, hlavne malej pujde taky, pro nej to bude zazitek ![]()
Tak to jo, my jsme to neřekli nikomu ani rodičům, až na Vánoce
a čekáme první
takže taky červenec, co?
@Lenča86
Já byla, nečekáš skoro vůbec, normálně se můžeš najíst i napít a výsledky ti část řeknou hned a zbytek, z krve posílají ke gynekologovi.Ale oni se tvářili tak nadšeně, že vše vypadá v pořádku, že jsem už jásala taky a taky bylo proč. Narodil se mi úplně zdravej synek ![]()
Jo a i mě řekli pohlaví a nespletli se ![]()
Řeknou ti jak se jim to zdá podle utz a pak to kombinují s krví pokud ti do týdne nezavolají, tak je všechno v pořádku.
Ahoj holky, tak jsme dneska byli na screeningu. Asi to dopadlo dobre, nevolali, ale jdu v lednu na plodovku, mame toho v rodine moc, tak pro klid duse. A nakonec jsme platili 30 kč.
Lenco tak snad to bude dobry!! A to ti nedriv vzali krev a pak delali ultrazvuk? Bylo mimco hezky videt? A dostala jsi obrazky? ![]()
Ahojky, jojo, nejdřív jsme procházeli rodinu, pak nám vzali krev ( i přítelovi kvůli těm všem problémům v rodině) a pak ultrazvuk. Mimčo bylo vidět hezky, máme 2 fotečky 3D. Ale ještě nebylo poznat, co to je, ale to nás netrápí, teď hlavně aby to bylo ok. Jinak byli fakt skvělí!! Po ultrazvuku nám paní doktorka řekla, že když je problém s krví, tak do 3 hodin volají a naštěstí nic… ![]()
@Lenča86 Ahoj, já byla na NT screeningu u svého lékaře, ale výsledky zasílají na Genetiku, jelikož ostatní vybavení má lékař stejné..Výsledky trvali ani né týden a byli v pořádku. Kdyby byli výsledky špatné volali by ti z genetiky. Jinak já musela na lačno.