Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Melliska.M mně doktor hned řekl že je na to strašně brzo. my si pohlaví nenecháme říct ani až půjdem v tom 20.tt
chceme jít zase k nim, jsou tam strašně fajn ![]()
já mám doma 2kluky, tak nějak doufam že to bude holčička, ale máme to všichni stejně…hlavně zdravé mimčo ![]()
Ok, ok… Diky
ja mam stejně tušení, ze nakonec budu muset jít jeste na amnio… A z toho to poznat je, to vim ![]()
@Melliska.M jojo z toho to poznat je na 100%
to by bylo taky jediné kdy bych si to nechala říct, jinak ty jejich odhdy…mám kolem sebe 4 maminky kterým se ze 100procentních holčiček najednou na porodním sále vyklubal chlapeček a naopak…kdepak, já si počkám ![]()
Jo oni jsou fajn, dokud neni nejaky problem a zenska pak neposloucha jak ovce a ma vlastni nazor, staci precist tuto diskusi ![]()
@Melliska.M z plodovky ti to reknou urcite, ale pokud to nechces vedet, tak ti tam zaskrtnou kolonku a vubec pohlavi nezkoumaj
@Melliska.M Já jsem taky nervózní, jdu za týden. Můžeš sem pak napsat, jak to probíhalo a co ti řekli? Držím palce ![]()
@TerezkaW napisu ![]()
@Moise ja to vědet chci… A doufám ze vsechno bude v pořádku
@garfildova vim ze se to stává, ale tak časté to taky neni a ja mam skvělého gynekologa ![]()
Ahoj, ja tam byla taky cca v tom 13tt a na pohlavi jsem se ptala, mela jsem doktora pana Losana, myslim ze je to i primar genetiky a uz tehdy mi rekl, ze podle tvaru genitalni kosti si mysli, ze na 70% to bude holka a kdyz jsem tam byla ve 2ott znova na druhem screeningu, rekli mi ze na 99% zase holka, tu mi potvrdila i moje Dr. Tak snad nebudu na sale pak prekvapena
ale myslim, ze v dnesni dobe, uz by se tolik sekat s pohlavim nemeli.
@M.tina já jdu taky k panu Lošanovi. Zítra jedu, tak snad mi řekne aspoň teoreticky co to bude ![]()
@TerezkaW tak to mám za sebou
pan Lošan byl moc hodnej a příjemnej, vysvětlil mi i jak bude probíhat amnio, na kterou mě objednal. Výsledky budu mít do 14 dní, protože mi dělali ještě o jedno vyšetření krve navíc, ale to je už jedno
jinak říkal, že to vypadá na chlapečka, ale nic nezaručuje, protože už viděl případy, kdy se z tohohle stala najednou holčička ![]()
@Melliska.M Tak to je dobře. A na amnio tě objednal, protože se mu nezdálo něco na ultrazvuku? A jak dlouho celkově trvá to vyšetření?
Díky ![]()
@Moise amnio spíš pro můj klid, zjistí se tak s „jistotou“ jestli náhodou nebude mít postižení jako můj brácha. A taky budu vědět s jistotou pohlaví ![]()
@TerezkaW ultrazvuk byl v poho
a řeknu to takhle - byli jsme objednaní na 8, v 8 jsme šli k doktorce do ordinace, sepsali jsme rodokmen, všechny vrozené i nevrozené nemoci, úmrtí apod. (to trvalo asi 20 minut - u mě toho je hodně). Pak jsme čekali na utz asi hodinu a půl
a potom nám hned vzali krev a šli jsme domů. Nakonec jsme teda odcházeli asi kolem půl 11 (takže jsme tam byli skoro 3 hodiny
)
@Melliska.M my jsme tam tenkrát byli první den, co to otvírali v Černicích, měli tam příšernej chaos, což se asi dá pochopit, taky jsme tam byli celé dopoledne ![]()
@Melliska.M Tak to chápu, že jsi radši chtěla amnio.
Tak dlouho čekat, to si budu muset vztahu svačinu…