Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky
, jo iui dělají 6× do roka, ale doporučují 3× a pak zkusit IVF to akorát my jsme to měli nějak obráceně. ![]()
fakt? to umělé je na mě fakt moc drahy, ale co by se dalo dělat, jsem po první iui, pak ještě dvakrat, tak snad se zadaří.. ![]()
test jsem dělala 9dní po iui, nic mi tam nevyšlo, tak uvidím ve středu, to by mělo byt přesně 14dnu…se uplně modlím.. ![]()
tak někdy bývá 9. den ještě moc brzo, to bych asi zkusila po dvou dnech znovu. Nebo jestli vydržíš do středy, tak jsi dobrá ![]()
Všem přeji hezké ráno:
Kamccaa: nestalo se ti u Mamatestu, že byl duch do 5ti minut a ne do tří jak píšou a bylo to pozitiv?
Ahoj holky, tak ja jsem dneska 13den po iui a test nevyšel..ach jo
Osaska píše:
Všem přeji hezké ráno:
Kamccaa: nestalo se ti u Mamatestu, že byl duch do 5ti minut a ne do tří jak píšou a bylo to pozitiv?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Vím že standart je 6 do roka..ale jak je to v gennetu to fakt nevim..Každopádně do ivf vás nutit nemůžou-pokud stím samy nesouhlasíte.Já mít teda možnost,tak vyzkouším 3 a pak už bych šla rovnou raději na ivf.než se trápit s iuičkama.