GENNET Liberec

• Fotoalbum (334)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2707
16.4.20 11:33

Ahoj holky plánují už někomu z vás ted delat KET kdyz gennet uz jede na plno? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
16.4.20 14:03

@Dysis1 nám…ale našli mi nějakou bakterii v moči, tak musíme přeléčit a pak hurá do toho… :srdce: :dance: co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
16.4.20 16:08

@Lucie343 me doktorka bude volat v úterý tak čekám co mi řekne😊 mohla by to stihnout koncem dubna :lol: ale nevim zda to neposouvaji…ale co měsíc sem mesic tam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
16.4.20 21:48

@Dysis1 hlavne at nam to vyjde a je jedno, jestli ted nebo v lete… jen uz prosim, zadny zklamani :andel: tak tfuj tfuj, at to mas co nejdrive!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
21.4.20 18:34

Ahoj holky, jsem tu celkem nová, ale chystáte se teď někdo na IVF do Liberce? Čeká nás první stimulace, tak bych se ráda poptala jak to chodí :andel: je to pro nás nová zkušenost úplně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
21.4.20 19:24

@medgirl ahojky klidne se ptej nebo napis soukromou zprávu 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
21.4.20 21:43

@medgirl Hodne stesti, at vam to klapne :* zalezi jaky budes mit protokol, ja mela kratky a stimulovala jsem Gonalem od 2.dc a jeste jsem brala nejaky leky, ale nevim presne jak se jmenovaly, pak jsem si pichla Ovitrille na ovulaci a slo se na Opu myslim, ze to bylo okolo 13.dc jeste ten den se oplodnily vajicka. Druhy den volali, jestli a jak se vyviji a za 5 dni bylo ET.Byla jsem v Gennetu v roce 2017 v dubnu. Mame dceru a od te doby 3 potraty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
22.4.20 00:31

My čekáme na výsledky kultivace (měla jsem pozitivní bakterie), ale už jsem 5 týdnů po antibiotikách. Hned jak bude negativní, tak s 2.DC začínáme stimulovat. Mám krátký cyklus, hodně malé dávky léků (je mi 24 a mám vysoké AMH, takže riziko OHSS je vysoké). Ještě jsme ale nic neplatili, tak by mě zajímalo kolik cca vyjde jeden cyklus. Jediné co chci navíc je prodloužená kultivace a mražení pokud se povede jich mít více, což by prý v mém věku mělo :roll: ale kdo ví co bude :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
22.4.20 08:41

@medgirl ja mam take vysoke AMH jsem skoro na 10 a úplně v pohode stacil mi gonal 125 jednotek :palec: za leky jsem davala cca 7tis myslim, ale moje pojistovna to ma tak ze chce aby se dali vse leky najednou takze mi toho dost zbylo.. prodlouzena kultivace stoji 3500kc a zamrazeni 7tis pokud budes mit vice jak dve embrya k zamrazeni tak kazde dalsi pres 500kc ja davala na ivf skoro 40tis ale ja si platila hodne nadstandartu.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
22.4.20 08:44

@medgirl my platili za ivf i s lekama cca 30.000,– meli jsme oplodneni primo( jedno vajicko, jedna spermie) pak prodlouzenou kultivaci a zadne dalsi veci navic jsme nemeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
22.4.20 11:55

@Lucie343 @Dysis1 a povedlo se? :) Na kolikátý pokus kdyžtak. Já se pořád snažím manželovi vysvětlit, že ta úspěšnost je jen 40%, ale on to nedokáže pochopit, že to jsou pokusy a že si tam nejdeme pro dítě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
22.4.20 12:12

@medgirl nene bohuzel odeslo v 6tt tak ted do toho vkladam větší naděje :lol: i tim ze je aspoň vyšetřene embryo.. budu ti drzet palce.. i na prvni pokus je velke procento úspěšnosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
23.4.20 00:52

@medgirl nam to vyslo hned napoprve :andel: ale druhe nam ted nejde. Potracim vzdy do 8.tt. Nemame vysetrena embrya.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.20 08:51

@Dysis1 Gennet na plno ještě nejede. Nám zatím dělali jen testy, vše ostatní zatím nedělají. Na všechno čekáme až do června. Pak by se to mělo rozjet všechno.

• Citovat
  • Upravit
490
23.4.20 09:43

@Lucie343
A dělali vám genetiku jako vstupní vyšetření? :) Nebo i tak může být problém? Nám udělali genetiku i komplet imunologii, tak nevím jestli si mám nechat embrya nechat vyšetřit :? Každopádně mě dneska volali z Gennetu a mám si přijít 20 DC pro léky a můžem začít, takže už asi naplno jedou. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.