Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mzk No to si přesně taky myslim. Proto si budu stat za svym.
A chodit k andrologovi nebo spis investujete rovnou do IVF?
@Lucie58 píše:
@ejbinka to jsem říkala, ale rekli mi, ze si mám v lete opětovně volat a zkoušet volne misto..a s Iscarem uz do IVF nechci
Překvapuje mě, že tam ještě vůbec někdo chodí. Asi jen ty, co nečtou diskuze a recenze. ![]()
@MartinaCV no moje kamarádka tam chodí do iscare ohledně gastroenterologie tak rovnou chtěla chodit do jednoho baráku i na reprodukci… A nenechá si to rozmluvit přitom jim neudělali zatím skoro žádné vyšetření rovnou 3krat iui a už je teď ženou do ivf… Bez ničeho… Je to děs ale chce to tak… Je tvrdohlava, nechce pochopit, že je lepší počkat pár měsíců a být pořádně vyšetření než si budou placat pokusy, není jich moc jen 3 za život… Ale ani tak sní nehnu…
nechápu ale jejich rozhodnuti
@kakaramelka píše:
@MartinaCV no moje kamarádka tam chodí do iscare ohledně gastroenterologie tak rovnou chtěla chodit do jednoho baráku i na reprodukci… A nenechá si to rozmluvit přitom jim neudělali zatím skoro žádné vyšetření rovnou 3krat iui a už je teď ženou do ivf… Bez ničeho… Je to děs ale chce to tak… Je tvrdohlava, nechce pochopit, že je lepší počkat pár měsíců a být pořádně vyšetření než si budou placat pokusy, není jich moc jen 3 za život… Ale ani tak sní nehnu…nechápu ale jejich rozhodnuti
Bohužel, jsou i takové ![]()
Ahoj holky, dlouho jsem sem nepsala, ale ctu vas. Potrebuju radu. Byla jsem vcera na krvi 13 den po et (jedno dvoudenni embryjko MACS+ICSI) a HCG 930. Neni to nejak moc? Mel jste nekdo taky tak vysokou hodnotu?
Jak to tak ctu, tak Iscare si porad jede svou. Ani po letech se u nich nic nezmenilo
. Jak tam muze nekdo chodit? ![]()
Ahoj holky, před časem jsem se vás tu vyptávala na Rožníčkovou, tak se přidávám s dalším vývojem. Už přes pět let se intenzivně snažíme o mimi a nic, zjištěn opakovaně špatný spermiogram - oligoasthenozoopermie III. stupně. Napřed jsme dlouhou čekali na termín do jednoho CARu, pak ještě déle na vstupní do Gennetu, a jen co nás přijali a začali dělat vyšetření, já se psychicky srovnala s nutností IVF - hups, povedlo se
Mám obrovskou radost. Jsem 5+0, jen mi dělá malinko starosti nižší HCG (čtyři dny nazpět 69, dva dny nazpět 160) a zrovna z CARu volali, že máme ureoplasmatickou infekci, tak se o mimi opravdu hodně moc bojím. Ani jsem netušila, jak moc běžné jsou potraty, dokud jsem nezačala číst diskuze
Tak uvidíme. Jen jsem vám tu chtěla dát vědět pokroky a také to, abyste se případně nevzdávaly ![]()
Ahoj všem, chtěla bych se vás na něco zeptat ![]()
Aktuálně chodíme do jiného caru, ale hodně uvažuji o přestupu právě do Gennetu. Zajímá mě, jak dlouho se čeká na vstupní termín, tj. kdy zavolat. Před přechodem si musím ještě domluvit laparoskopii, tak bych ráda do nového centra šla už s výsledky.
A taky, kdo je tam nejlepší, ke komu se třeba snažit dostat? ![]()
Díky všem co odepíšou ![]()
Slysela jsem, ze nejlepsi jsou na Arse, ale to je hlavne pro zahranicni klientelu.
@kiwiovka píše:
Ahoj všem, chtěla bych se vás na něco zeptat
Aktuálně chodíme do jiného caru, ale hodně uvažuji o přestupu právě do Gennetu. Zajímá mě, jak dlouho se čeká na vstupní termín, tj. kdy zavolat. Před přechodem si musím ještě domluvit laparoskopii, tak bych ráda do nového centra šla už s výsledky.
A taky, kdo je tam nejlepší, ke komu se třeba snažit dostat?
Díky všem co odepíšou
Ahoj, jen se zeptám, ta laparka je nutná? Kdyby náhodou šlo o něco, co Gennet umí neinvazivně, ambulantně, na počkání - jako např. průchodnost vejcovodů.
@pedigka píše:
Slysela jsem, ze nejlepsi jsou na Arse, ale to je hlavne pro zahranicni klientelu.
Archa je nejlepší na spermiogramy, Letná na IVF.
@pedigka píše:
Jak to tak ctu, tak Iscare si porad jede svou. Ani po letech se u nich nic nezmenilo. Jak tam muze nekdo chodit?
Sleduju to 4 roky, je to něco strašného. Pořád to ještě ve mně vře.. Iscare mě připravil o jeden pokus na pojišťovnu. Na druhém už jsem byla v Gennetu a bylo vše OK, výsledek dcera. Bohužel už mi bylo 40, takže to první zpackané IVF v Iscare má i za následek, že další IVF si už musím uhradit, byť jsem nevyčerpala pokusy, které obvykle poj. hradí. ![]()
@kiwiovka
tak už jsi tu? Co jsem slyšela, mají teď stop stav. Zkoušej volat a volat, protože já puvodne měla termín až za 4 měsíce, pak jsem volala a otravovala, tak jsem šla po dvou.
Jo a dnes jsem si dělala tt 12 dní po iui a samozřejmě negativní
už jsem to oplakala, možná ještě budu. Zkusím ještě v úterý a když nic tak vysazuji utroš a snad brzy mrcha přijde.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.