Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9723
10.6.18 19:05
@kiwiovka píše:
@MartinaCV
Díky moc za odezvu. Laparoskopii jsem jako jedinou ještě nepodstoupila. Byla mi doporučena, jsem po dvou nevydařených et a dvou ketech. Nikdy se vajíčko neuhnízdí, takže možná proto mi jí nabídli? Myslíš, že je zbytečný ji podstupovat? To víš, že bych byla radši, kdybych na ni nemusela :) Ale zase nechci jít do Prahy, tam absolvovat kolečko vyšetření a stejně u toho skončit…@Dannylinka
To víš, sonduju situaci :D Zkusím tam zítra napsat, na kdy by mě objednali.

Pokud máš za sebou transfery embryí, které nedopadly, není to vinou případně neprůchodných vejcovodů. Vejcovody k transferům embryí nepotřebuješ, ty jsou potřebné jen pro přirozené otěhotnění. Jestli máš jít na laparoskopii kvůli zjištění průchodnosti vejcovodů, klidně se na to vykašli, Gennet tohle dělá už novější metodou, ambulantně, normálně při gynekologickém vyšetření. Spodem vstříknou do dělohy kontrastní látku, asi jako když se zavádí embryo a na obrazovce vidí celou dělohu uvnitř, jak vypadá, vidí, kudy kontrastní látka teče, jestli hladce prochází i vejcovody a jsou tedy průchodné. Za 15 minut jsi venku i s papírama a nemusíš pod kudlu. Divím se, že to někde ještě dělají zastarale, to je holt ten náš systém zdravotnictví :pocitac: Nicméně vejcovody nemají s nepovedenými transfery nic společného (ano, jsou tu problémy, kdy je vejcovod naplněný tekutinou, která se může dostávat do dělohy a poškozovat embrya, tomu se říká Sactosalpinx, ale být tebou, nejdřív podstoupím vyšetření bez řezání břicha a vejcovodů).
Dokud nevíš, jestli byla embrya geneticky v pořádku, „nesváděla“ bych to na nic jiného. těch embryí, které v pořádku nejsou, je podstatně víc, než těch, které v pořádku jsou. Pročti diskuzi, já budu od 14.6. pak k dispozici, teď jdu zase šprtat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
10.6.18 19:08
@maja111111 píše:
@MartinaCV hele do olomouce to nevím jak bych to dělala..Jsem z prahy a už tak je to problém..Proto jsem ráda, že to mám v Praze a i doktor byl rád..Říkal, že když lidi dojížděj je to už pak dost problémové..Tak nějak věřím panu doktorovi…Hlavně ten genet dělá věci, o kterých sem nikdy neslyšela…Mám pocit, že byto mohlo konečně vyjít

Který doktor? Gennet je TOP, ale ne na minimálky :( Jestli chceš, proberem to pak víc. Jinak holky píšou, že jezdí vlakem RJ a že pak Machač hodně komunikuje po mailu a telefonu právě kvůli těm, co jsou z dálky. Pokud se v Gennetu nezadaří, stejně za ním pojedeš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
10.6.18 19:15

@MartinaCV mudr Vokroj, hm no uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
11.6.18 09:29

@MartinaCV
Moc děkuju, páni jak ty se v tom orientuješ :)
Co vím, tak mám PCOS, tak kvůli tomu chtějí mrknout na vaječníky, jak to s nimi vypadá. Průchodnost mě tolik netrápí, to vím. Ale je problém v té ovulaci. A kvalita vajíček, pokaždé jiná, takže o nějaké genetické zátěži těžko mluvit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
11.6.18 11:12

@MartinaCV Ahoj, dvoudenni mam z Gennetu z Letne. Mela jsem nativ a dle embryologu i doktoru je u maleho poctu embryi, pokud nemas nejakou vadu, lepsi zavadet driv, protoze i kvalitni embryo se na misce muze zacit spatne vyvijet. Proto se dela PK, jen kdyz jich mas vic nebo mas genet. problem. Meli jsme k tomu i MACS. Pritel ma spermiogram uplne v norme, ale kdyz se nam porad nedarilo, poprosila jsem Jarosovou, at mu udelaji dalsi testy a zjistili mu apoptozu. Ted se jen modlim, aby to tentokrat dopadlo.
Info pro @maja111111 punkce stoji v nativu 10 tisic ( bez narkozy), transfer 5000. ICSI je uz v cene punkce. Pokud ti folikuly prasknou pred punkci, neplatis nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
11.6.18 12:40
@kiwiovka píše:
@MartinaCV
Moc děkuju, páni jak ty se v tom orientuješ :)
Co vím, tak mám PCOS, tak kvůli tomu chtějí mrknout na vaječníky, jak to s nimi vypadá. Průchodnost mě tolik netrápí, to vím. Ale je problém v té ovulaci. A kvalita vajíček, pokaždé jiná, takže o nějaké genetické zátěži těžko mluvit :nevim:

Na PCOS ve studiích vychází výborně Nosifol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
11.6.18 12:41
@Veruu11 píše:
@MartinaCV Ahoj, dvoudenni mam z Gennetu z Letne. Mela jsem nativ a dle embryologu i doktoru je u maleho poctu embryi, pokud nemas nejakou vadu, lepsi zavadet driv, protoze i kvalitni embryo se na misce muze zacit spatne vyvijet. Proto se dela PK, jen kdyz jich mas vic nebo mas genet. problem. Meli jsme k tomu i MACS. Pritel ma spermiogram uplne v norme, ale kdyz se nam porad nedarilo, poprosila jsem Jarosovou, at mu udelaji dalsi testy a zjistili mu apoptozu. Ted se jen modlim, aby to tentokrat dopadlo.
Info pro @maja111111 punkce stoji v nativu 10 tisic ( bez narkozy), transfer 5000. ICSI je uz v cene punkce. Pokud ti folikuly prasknou pred punkci, neplatis nic.

S tím se nějak neztotožňuju :( A který lékař řekl zavádět dvoudenní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
11.6.18 12:41

@Veruu11 Ten MACS jste měli s ICSI nebo PICSI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
11.6.18 13:20

MACS s ICSI, v nativu normalne v Gennetu zavadi tridenni, ale vychazelo to na nedeli, tak dali uz dvoudenni v sobotu, bylo hezke. Doporucili mi to i pri predchozich dvou nativech ruzni embryologove a ruzni doktori vcetne Langerove. Mam za sebou osm transferu, otehotnela jsem pri prvnim a ted a pouze u techto dvou jsem mela dvoudenni embryo. Asi je jim proste u me lip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
13.6.18 08:29

Nabízím termín u Dr. Langerové v Gennetu

19.6. V 11 hod - vstupní konzultace. Pokud máte někdo zájem napište SZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
13.6.18 08:52

Tak tomu říkám nabídka :* Povedlo se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
13.6.18 08:53
@Anuska31 píše:
19.6. V 11 hod - vstupní konzultace. Pokud máte někdo zájem napište SZ ;)

Tady nedávno někdo psal, že potřebuje termín dřív.. dala bych to holkám tady, které o Gennet opravdu usilují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
13.6.18 11:45

Hledáme ženu, která by se podělila o své zkušenosti s GENNET… a tím inspirovala a podpořila další ženy ve snažení o miminko. Pár získá zdarma nadstandardní péči odborníků na klinice GENNET, za cyklus tedy nezaplatíte ani korunu z vlastní kapsy nad rámec pojištění. Do balíčku patří všechny laboratorní metody v rámci IVF (např. ICSI nebo prodloužená kultivace embryí) a když se zadaří, pak je samozřejmostí i prenatální genetické vyšetření plodu.

Přihláška a informace o nadstandardním balíčku GENNET

Podmínky:

• pár je ve věku 30-39 let
  • oba žijí v ČR
  • mají české zdravotní pojištění
  • nemají předchozí zkušenost s IVF
  • psaní deníčků o na eMimino.cz

O péči se přihlaste přes soukromou zprávu na nick admin, přihlašování končí v neděli 17. června 2018.

Držím palce všem!
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
13.6.18 11:48
@admin píše:
Hledáme ženu, která by se podělila o své zkušenosti s GENNET… a tím inspirovala a podpořila další ženy ve snažení o miminko. Pár získá zdarma nadstandardní péči odborníků na klinice GENNET, za cyklus tedy nezaplatíte ani korunu z vlastní kapsy nad rámec pojištění. Do balíčku patří všechny laboratorní metody v rámci IVF (např. ICSI nebo prodloužená kultivace embryí) a když se zadaří, pak je samozřejmostí i prenatální genetické vyšetření plodu.

Přihláška a informace o nadstandardním balíčku GENNET

Podmínky:

• pár je ve věku 30-39 let
  • oba žijí v ČR
  • mají české zdravotní pojištění
  • nemají předchozí zkušenost s IVF
  • psaní deníčků o na eMimino.cz

O péči se přihlaste přes soukromou zprávu na nick admin, přihlašování končí v neděli 17. června 2018.

Držím palce všem!
Monika

Tak myslím, že jsem tady asi nejvhodnější já, když si prolistuje tuto diskuzi a moc by mi to pomohlo, jdeme opět do IVF :mrgreen:
Už se ale nevejdeme věkem, nicméně ráda pomůžu dalším, kdo se rozhodují, jako to dělám dosud už čtvrtý rok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
13.6.18 12:15

Dr. Malíčková

Volala jsem do Is Caru a neni potreba mit k pani doktorce doporuceni od lekare. Tak si tam klidne holky zavolejte at se vam podiva na imunologii odbornik s velkym O. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.