Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
180
26.7.18 19:12

@kakaramelka jojo, je to naše první IVF. Snažíme se přes dva roky, mám za sebou dvě zamlklý těhotenství, dvě revize, jednu rerevizi, jedno biochemické těhotenství a teď jsme zkusili poprvé ivf. A tvoje je to taky první ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
26.7.18 19:38

@kakaramelka Tak bych měla jít teď v srpnu, pokud se to nebude opět odkládat kvůli cystě jako tento měsíc. Můžu se zeptat, čím budeš stimulovat? Mě byla doporučena Elonva, je to na 7 dní, ale nevím, jestli nezvolit spíše klasické preparáty, které lze víc regulovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
26.7.18 20:27

@Lucie2727 my se snažíme 3 roky už sem ivf měla v rámci studie… Biochemické tehu pak ket a taky biochemické tehu… A pak jsme. Dali pauzu a změnili právě car a teď Budem mít 1ivf na pojišťovnu… Já mám pcos a přítel horší spermio, apoptozu a horší morfologie… Tudíž doporučeno macs jinak máme vše v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
26.7.18 20:28

@Synekdoche7 já bych měla mít ginal 150j na 7dni ak luveria a cetrotide a pak ovitrelle vidělo by se podle UZ v 6az7dc a pak 9az10dc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
27.7.18 15:34

@kiwiovka měla jsem za to ž ejste byli v Plzni? A jaká spokojenost s Malíčkovou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
27.7.18 16:13

@slunce1
jj, byli jsme v Plzni. No, kromě toho, že nám řekla, ať zhubneme (to byla její jediná rada) a doporučila laparoskopii, tak nic moc. Snad jen nebrat nějaký lék, už ani nevím na co, tak ten mi při druhém pokusu nedali. Ale jinak nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
27.7.18 16:40

@ejbinka V Plzni je Ulčová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
27.7.18 17:43

@ejbinka
@slunce1
No jo, jsem to ale b.bá :D :D :D omlouvám se, už se mi ta jména pletou :D nerada jsem vás mystifikovala :D moje chyba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
27.7.18 18:06

Na Ulčovou v Plzni se nespoléhejte. Její původně dobrá pověst musel být nějaký omyl, to si jinak nedovedu vysvětlit. Ta je úplně mimo. Stačí si opravdu vyhledat konkrétní recenze. Sama s ní mám vysloveně špatnou zkušenost. Kdybych dala na její neodborné rady, tak bych ani dceru neměla.

Naopak Dr. Malíčková je špička, na tu jedinou se lze opravdu spolehnout. Ona je opravdu kapacita. Dr. Malíčková mi po nynější doslova zpackané stimulaci bude pomáhat i dál v rámci přirozené snahy o druhátko. Je navíc lidská.

Jinak díky všem za tu spoustu vzkazů v soukromých zprávách. Až se k tomu dostanu, napíšu víc. Gennet zkrátka nezvládl zájem, k němuž významně přispěla tato diskuze a ztratil individuální přístup. Moje poslední stimulace byla tak špatná a jako přes kopírák s jinými, o nichž jsem v poslední době četla (odběr nezralých vajíček, ztráta většího počtu folikulů už během stimulace, špatné nastavení dávek léků, málo kontrolních ultrazvuků, plánování OPU příliš brzy a bez kontroly, zda folikuly skutečně mají velikost na odběr, vše ve fofru, žádný prostor na dotazy, nemožnost se dovolat a spolupracovat na vlastní léčbě atd. atd.), že člověk lituje, že se vůbec dal tomuto podniku všanc.

Slovy jedné z nás, která mi napsala: „Asi kazdy kdo neni slepy a momentalne do Gennetu chodi, tak musi videt, jak to tam je ted spatne a jake obrovske monstrum a kolos se z toho stalo.“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
27.7.18 18:19

@MartinaCV právě chci k Malickove, Ulcova-gallova nikdy nějak mi nesedla a cpe medrol. At mi netvrdí že sme zdraví když jsem opět prodělala biochemické…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
27.7.18 18:23

@MartinaCV správně provedena stimulace by měla být 4 krát aspoň kontrola plus odběry krve. A měla by trvat minimálně 11dni a minimálně 13den odběr aby byli kvalitní vajíčka, ale je lepší i déle.A to náky cary nedělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
27.7.18 18:24

@slunce1 kolik si prodělala biochemie??? Já tři min. Co vím… Ale nic mi nezjistili, jen příteli apoptozu, prý by to mohl být kámen úrazu… Tak doufám, že to tak je… Je to dost psychicky náročné když se zadari a pak se to po…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
27.7.18 18:31

@kakaramelka čtyři, dvě přírodně, jednou po KET a teď zrovna čerstvé po ET třetí IVF ještě i krvácim..

Příspěvek upraven 27.07.18 v 18:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
27.7.18 18:31
@slunce1 píše:
@MartinaCV správně provedena stimulace by měla být 4 krát aspoň kontrola plus odběry krve. A měla by trvat minimálně 11dni a minimálně 13den odběr aby byli kvalitní vajíčka, ale je lepší i déle.A to náky cary nedělají.

To tvrdí Texl, ale není to tak úplně. Později napíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
27.7.18 18:32

@MartinaCV ok my jsme byli jen na konzultaci u něho ale k němu jsme nešli nakonec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.