Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Aty píše:
jdu se taky pochlubit pár kouskama pro ty co nechodí do diskuze. Snad některé fotky nevkládám už podruhé ((-: opravdu dlouho jsem nevkládala
Já věděla že vás nemám otvírat!!! Aty koukla jsem do fotoalba a tu tvojí ušankovou čepičku s autama Matýsek musí mít:))) mohla bych tě poporosit o návod jestli nějaký máš a z čeho jsi háčkovala??:))) je překrásná!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Verčo ((-: no díky ((-: tak návod, klasika čepička s dlouhýma sloupkama ((-: a pak najedeš na lem z reliéfů , první řada z reliéfů bude jen ze PRDS (předního reliéfního dlouhého sloupku), to ti udělá ten lem a pak pokračuješ střídáním po dvou předních a dvou zadních a tak stále dokola. a dělala jsem háčkem č. 4. a lada luxus (ten lem dvojitě lada luxus) samotnou čepičku jsem dělala dvojitě batole. ((-: no a tady návod, je to číslo tři. Ale jestli chceš návod na bagr, tak ten nemám, ale na mmb je hodně návodů na auta a bagry (-: http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty děkuju! Sjedu koupit přízi v týdnu:)) nemám moc zmáklý ty ouška, kdyžtak budu párat:))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, tak mám hotovo! Musela jsem ale klobouček vyfotit na panence, protože ani z 60ti fotek s tou mojí modelkou jsem nebyla schopná vybrat jedinou nemázlou. Pořád s sebou šije jako čert
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
brkatka píše:
Ahojky, tak mám hotovo! Musela jsem ale klobouček vyfotit na panence, protože ani z 60ti fotek s tou mojí modelkou jsem nebyla schopná vybrat jedinou nemázlou. Pořád s sebou šije jako čert.
moc hezkej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, prosím, potřebovala bych poradit. Cchi dělat ponožky a potřebuji k přízi dát nějakou jakoby vodící nit(babička ji vždy přidávala), ale bohužel nevím jakou.
Lze dát tato: http://www.vtc.cz/…/prize-jarka nebo http://www.vtc.cz/…cka-nit-200m
děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky - potřebovala bych nějaký tip na jarní čepku pro kluka. Poraďte něco vyzkoušenýho. Všude jsou krásný čepky a kloboučky pro holčičky, ale pro kluka mě nic moc nezaujalo, tak se ptám tady. Ale jsem spíš začátečník, tak něco jednoduchýho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Starrky píše:
Ahoj holky - potřebovala bych nějaký tip na jarní čepku pro kluka. Poraďte něco vyzkoušenýho. Všude jsou krásný čepky a kloboučky pro holčičky, ale pro kluka mě nic moc nezaujalo, tak se ptám tady. Ale jsem spíš začátečník, tak něco jednoduchýho
Tak s tím mám taky věčně problém. Taky zrovna přemýšlím, co jarního udělám. Asi klasika, jednoduchý vzorek a zkusím nějakou aplikaci. Ale moc se mi líbí tato.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, občas chodím nakukovat, krásné věci máte. Taky občas něco vytvořím. Zrovna hledám inspiraci na něco jarního. Asi se inspiruji u Aty, máš krásné věci, šikulka. No a přidám i jedno svoje dílko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Holky ((-: letenie díky ((-: tvoje čapka je naprosto parádní ((-: jak aplikací tak jak je krásně barevná ((-: Jestli můžu poradit, jak tu aplikaci umocnit, tak vem do ruky velkou jehlu, přízi ((-: asi bych volila bílou a tu aplikaci pěkně obšij ((-:
jinak starki, klidně se inspiruj u mě v albu, sice klučičí čapky mají na hlavách holky, ale to je jen z nedostatků modelů ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Starrky píše:
Ahoj holky - potřebovala bych nějaký tip na jarní čepku pro kluka. Poraďte něco vyzkoušenýho. Všude jsou krásný čepky a kloboučky pro holčičky, ale pro kluka mě nic moc nezaujalo, tak se ptám tady. Ale jsem spíš začátečník, tak něco jednoduchýho
Podle Aty, také mám kluka a některé mi přijdou moc, tahle se mi osvědčila
Má ji ve třech barevných variacích ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit