Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11785
6.3.12 20:52
Aty píše:
jdu se taky pochlubit pár kouskama pro ty co nechodí do diskuze. Snad některé fotky nevkládám už podruhé ((-: opravdu dlouho jsem nevkládala

Já věděla že vás nemám otvírat!!! Aty koukla jsem do fotoalba a tu tvojí ušankovou čepičku s autama Matýsek musí mít:))) mohla bych tě poporosit o návod jestli nějaký máš a z čeho jsi háčkovala??:))) je překrásná!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
6.3.12 20:57

Ahoj Verčo ((-: no díky ((-: tak návod, klasika čepička s dlouhýma sloupkama ((-: a pak najedeš na lem z reliéfů , první řada z reliéfů bude jen ze PRDS (předního reliéfního dlouhého sloupku), to ti udělá ten lem a pak pokračuješ střídáním po dvou předních a dvou zadních a tak stále dokola. a dělala jsem háčkem č. 4. a lada luxus (ten lem dvojitě lada luxus) samotnou čepičku jsem dělala dvojitě batole. ((-: no a tady návod, je to číslo tři. Ale jestli chceš návod na bagr, tak ten nemám, ale na mmb je hodně návodů na auta a bagry (-: http://www.mimibazar.cz/navod.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
6.3.12 21:03

Aty děkuju! Sjedu koupit přízi v týdnu:)) nemám moc zmáklý ty ouška, kdyžtak budu párat:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
6.3.12 21:09

hele až se k nim dostaneš, tak si písneme, budu radit ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
6.3.12 21:11

je tak to budeš hodná:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
8.3.12 09:25

Ahojky, tak mám hotovo! Musela jsem ale klobouček vyfotit na panence, protože ani z 60ti fotek s tou mojí modelkou jsem nebyla schopná vybrat jedinou nemázlou. Pořád s sebou šije jako čert :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
8.3.12 09:48
brkatka píše:
Ahojky, tak mám hotovo! Musela jsem ale klobouček vyfotit na panence, protože ani z 60ti fotek s tou mojí modelkou jsem nebyla schopná vybrat jedinou nemázlou. Pořád s sebou šije jako čert :zed: .

moc hezkej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
8.3.12 19:51

Tak ten vypadá fakt dobře, šikulka :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
9.3.12 18:53

Krása :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
14.3.12 06:05

Ahoj holky, prosím, potřebovala bych poradit. Cchi dělat ponožky a potřebuji k přízi dát nějakou jakoby vodící nit(babička ji vždy přidávala), ale bohužel nevím jakou.
Lze dát tato: http://www.vtc.cz/…/prize-jarka nebo http://www.vtc.cz/…cka-nit-200m

děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
19.3.12 20:46

Ahoj holky - potřebovala bych nějaký tip na jarní čepku pro kluka. Poraďte něco vyzkoušenýho. Všude jsou krásný čepky a kloboučky pro holčičky, ale pro kluka mě nic moc nezaujalo, tak se ptám tady. Ale jsem spíš začátečník, tak něco jednoduchýho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
20.3.12 22:17
Starrky píše:
Ahoj holky - potřebovala bych nějaký tip na jarní čepku pro kluka. Poraďte něco vyzkoušenýho. Všude jsou krásný čepky a kloboučky pro holčičky, ale pro kluka mě nic moc nezaujalo, tak se ptám tady. Ale jsem spíš začátečník, tak něco jednoduchýho :)

Tak s tím mám taky věčně problém. Taky zrovna přemýšlím, co jarního udělám. Asi klasika, jednoduchý vzorek a zkusím nějakou aplikaci. Ale moc se mi líbí tato.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
20.3.12 22:19

Ahoj holky, občas chodím nakukovat, krásné věci máte. Taky občas něco vytvořím. Zrovna hledám inspiraci na něco jarního. Asi se inspiruji u Aty, máš krásné věci, šikulka. No a přidám i jedno svoje dílko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
20.3.12 22:32

Ahoj Holky ((-: letenie díky ((-: tvoje čapka je naprosto parádní ((-: jak aplikací tak jak je krásně barevná ((-: Jestli můžu poradit, jak tu aplikaci umocnit, tak vem do ruky velkou jehlu, přízi ((-: asi bych volila bílou a tu aplikaci pěkně obšij ((-:

jinak starki, klidně se inspiruj u mě v albu, sice klučičí čapky mají na hlavách holky, ale to je jen z nedostatků modelů ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
21.3.12 17:45
Starrky píše:
Ahoj holky - potřebovala bych nějaký tip na jarní čepku pro kluka. Poraďte něco vyzkoušenýho. Všude jsou krásný čepky a kloboučky pro holčičky, ale pro kluka mě nic moc nezaujalo, tak se ptám tady. Ale jsem spíš začátečník, tak něco jednoduchýho :)

Podle Aty, také mám kluka a některé mi přijdou moc, tahle se mi osvědčila :pankac: Má ji ve třech barevných variacích :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat