Hádky kvůli blbostem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8523
24.11.12 21:09

Mně minule manžel taky nasral. :cert: Jsem se mezi řečí zmínila, že mi ten den nešel podpálit krb, že ty noviny vůbec nechtěly hořet. Tak jsem se dozvěděla, že ten krb vlastně úplně špatně nakládám a proto mi to nehoří. Nijak jsem to nekomentovala, ale když on za pár dní zatápěl, tak si mně zavolal a jal se mi ukazovat, jak tam ten papír mám dát, aby mi to chytlo.
Tak jsem mu nasraně řekla, že snad po jedenácti letech, kdy ten krb máme, vím, jak mám topit a že zatápím asi tak pětkrát častějš než on a už to jelo. :lol: :P
FAkt nepotřebuju, aby ze mně dělal neschopnýho blbečka. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
24.11.12 21:13

@terinka4444 Chyré to dítko :lol: Já jsem hrozná na to sladké, malý dostal k narozeninkám k dárečkům ještě Nutellu, já ji zvalila, tak jsem mu šla koupit druhou… no a musím mu koupit třetí :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
24.11.12 21:16

@PetraJ No to naštve nejvíc, jak z tebe ještě udělá neschopného vola, že? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.11.12 21:19
Jo jo, nutela :mrgreen: :mrgreen: to chápu, to úplně chápu :mrgreen:
@Hlaváčci píše:
@terinka4444 Chyré to dítko :lol: Já jsem hrozná na to sladké, malý dostal k narozeninkám k dárečkům ještě Nutellu, já ji zvalila, tak jsem mu šla koupit druhou… no a musím mu koupit třetí :oops: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
24.11.12 21:27

@terinka4444 :mrgreen:… Nejhorší je, že já třeba celý den nic nejím a pak se narvu čokoládou a toť vše. :jazyk: Neříkám, že to je vždycky, ale i tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
24.11.12 21:56
@ANEBjája píše:
@Hlaváčci ne pokud jsi kozoroh a on beran :zed: oba jste uražení a nikdo necouvne a ještě si vyčtete i neumytý nádobí před dvěma měsíci :zed: no, nemáme to spolu jednoduchý, ale zas jinak je to taková pohádka, že si v takovýchhle chvílích říkáme, že to je jen připomínka, že nemáme tu krásnou rodinu zadarmo, ale že se musíme neustále snažit. a když trochu polevíme, hned to bouchne :evil:

jo to jsme my. Už jsem dospěla k názoru, že někdy je lepší mlčet, protože bychom se dohádali do krve, jak si oba stojíme za svým. Ale já jsem aspoň tak rozumná, že když vidím, že nikdo z nás neustoupí, tak se jdu vytrucovat a už to neřeším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
24.11.12 22:13

Uz je davno, asi rok. Ja otevru lednicku a klidnym tonem konstatuju „Jee mi nemame jigurt, skoda, mela jsem na nej chut“ a zavru lednicku. A manzel na me vyjede, ze jestli mam pocit, ze toho dela malo, ze teda bude i nakupovat… no hadka pak pokracovala asi pul hodiny. Musim se smat, jen si na to vzpomenu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
24.11.12 22:14

@Hlaváčci tak my se taky hádáme kuli podobnejm věcem. Když už píšeš o tom šetření, já se snažím šetřit na jídle, kupuju v akcích, dělám podle toho jídelníček a ušetříme tím i 2tis./měsíc…no a? Můj nešvar je, že jsem zvyklá mít večer všude rozsvíceno. takže jsme se taky pohádali, že on šetří a já ne. Tak mu říkám, že já se zase snažím šetřit na jídle…tak mi na to řekl, že o to teď nejde, teď jde o světlo :roll: :mrgreen: A pak třeba kuli tomu, že mi začal vyčítat, že když se sem nastěhoval, tak jsem myla psí misku stejnou houbičkou jako talíře, závěr byl, že jsem prase…ano, opravdu si pamatuju, co jsem jak myla, když se sem přistěhoval a já byla zvyklá žít jen psama a s psama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
24.11.12 22:21

@elchirk Neeee… to jako fakt?! :lol: :lol: :lol:
@Reinka Já snad co není v akci ani nekoupím, bo mi je líto peněz, když vím, že to seženu levněji :oops: Ty jsi teda hrozný chlívak :roll: :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
24.11.12 22:24

@elchirk klasika, já dneska šla do obchodu a nemohla jsem najít peněženku, tak jsem jen pronesla „A já zase nemám peněženku“ Tak už to jelo, hned se do mě pustil, že on mi ji nikam neschoval a ať to na něj nesvádím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
24.11.12 22:26

@PetraJ takovýhle incidenty máme s autem. Já mu řekla, že mi jde nějak špatně brzdit, že je asi potřeba ty brzdy dát dokupy…a on mi celou cestu vysvětloval, jak mám brzdit :pocitac: Už jsme to fakt nevydržela a utla ho tím, že mám řidičák o pár let dýl než on, tudíž brzdit asi fakt zvládám :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
24.11.12 22:34

@Reinka To já tak jednou hledala klíče a volala jsem mu do práce, jestli mi je náhodou omylem nepřibral. Dostala jsem kartáč, že proč by mi je bral, když má přece svoje, tak k čemu by mu byly ty moje a děsných řečí kolem toho… no a pak je našel :roll: :lol:
A nedávno mi volal, že jsem mu nedala papíry od auta, že je nemá v peněžence a tam si je VŽDYCKY dává. Jsem říkala, že je má on, tak se naštval, že by je měl přece v peněžence, pak se odmlčel, pač si vzpomněl, kde je dal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
24.11.12 23:39

Dekuji za tuhle diskuzi, naramne se bavim :lol: takhle ty poblemy a hadky zni strasne smesne :lol: verim ale, ze nektere v dane situaci nebyly :D

• Citovat
  • Upravit
26833
24.11.12 23:41
@Hlaváčci píše:
@Reinka To já tak jednou hledala klíče a volala jsem mu do práce, jestli mi je náhodou omylem nepřibral. Dostala jsem kartáč, že proč by mi je bral, když má přece svoje, tak k čemu by mu byly ty moje a děsných řečí kolem toho… no a pak je našel :roll: :lol:
A nedávno mi volal, že jsem mu nedala papíry od auta, že je nemá v peněžence a tam si je VŽDYCKY dává. Jsem říkala, že je má on, tak se naštval, že by je měl přece v peněžence, pak se odmlčel, pač si vzpomněl, kde je dal :lol:

No prostě chlapi! Včera měl jet k veterináři a předat mu exkrement našeho psa :mrgreen: Tak se tam stavoval před noční, ale zrovna měli nějakou naléhavou operaci či co, měli to napsaný na dveřích, tak mi ještě psal sms, že se tam staví v sobotu. Dneska se chystal zase na noční a já mu říkám, že se teda staví u toho veterináře a on, že jsem mu to měla říct dřív, že teď už to má taktak a že by platil poplatek, když je sobota :mrgreen: Tak jsem mu řekla, že by nic neplatil, protože nejde na žádný vyšetření, ale jenom mu mezi dveřma strčí ho.no a že mi to psal, že se tam dnes staví. Tak co myslíš? Sjebal mě, že nic takovýho nenapsal, že napsal jindy a pak se podíval do odeslaných sms a už ani nepíp :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
24.11.12 23:47

@Hlaváčci
Tak to znám, ale z opačné strany. Potřebuju jet s malým na plaváním, chystám si věci a papíry od auta nikde. Volám manželovi, kam je dal, sjede mě, že on je v práci starým autem, tak na co by měl u sebe papíry od nového, že jsem si je někde zabordelila já. Za minutu telefon, že je má v batohu, že máme jet MHD, no nenadávala jsem, stane se. Za 30 minut zvonek a manžel stojí provinile u dveří i s papírama :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí