Herbalife

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Meditrine
7.5.13 12:29

Je vic jak mozne, ze se teprve cistite, obcas se stava, ze lidem z toho neni uplne dobre… Mozna bych upravila davkovani, aby si telo snaz zvyklo. Zalezi co vsechno jite, v jakem pomeru a davkovani.. Znam par lidi, co na zacatku cistici kury meli nejake obtize, ale casem pak vymizely… Ale trpet jako zvire byste u toho taky nemela.. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
10
7.5.13 12:53

Je pravda, že prý dost záleží na dávkování. Jako jaké produkty užíváte a kdo a jak vám to nastavil. Já ze začátku měla jediný problém - průjem. ten jsem měla snad 14 dní a jak jsem nebyla zvyklá pít a tady se musí vypít skoro 3 litry denně, tak jsem pořád musela na záchod. Ale jiné problémy jsem neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
7.5.13 12:56
@melju píše:
Je pravda, že prý dost záleží na dávkování. Jako jaké produkty užíváte a kdo a jak vám to nastavil. Já ze začátku měla jediný problém - průjem. ten jsem měla snad 14 dní a jak jsem nebyla zvyklá pít a tady se musí vypít skoro 3 litry denně, tak jsem pořád musela na záchod. Ale jiné problémy jsem neměla.

S tim pitim jsem mela stejny problem, pripadala jsem si jak koroptev, sileny.. Ale po nejake dobe se to ustalilo a uz je to mnohem lepsi.. Hlavne ten pitny rezim je dulezity, telo se odvodni a uz jen tim odvodnenim zmizi nejake to kilco dolu.. A hlavne - pokud resite celulitidu, je to hlavne zadrzovana voda diky spatnemu pitnemu rezimu… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
21.5.13 13:35

Ti co to nevyzkoušeli nemají právo soudit :evil: Já než jsem si udělala názor jsem to zkusila bojuji už od 13let s akné zhruba 15let vyzkoušela jsem veškerou kosmetiku a kosmetičky a nic.. Co užívám herbalife pleť už po 3 měsících je 100× lepší…Herbalife funguje opravdu jako čištění těla takže pokud máte neplechu v těle tak se vám to třeba projeví jako akné, ekzém, vysoký tlak a plno jiných věcí. Znám lidí co jim to pomohlo na vysoký tlak, atopický ekzém aj. A dr. Palová ze Slovenska má skoro prázdné čekárny dětí, protože to doporučila dětem, které trpěly opakovanými záněty krku a jinými nemocemi a díky herbalife má ráno čekárny polo prázdné a odpoledne má na herbalife…takže neodsuzujte dokud nezkusíte :pocitac:…a další věc je taky strava v koktejlu jsou vitamíny, které se pěstuji v biokvalitě dohlíží se na to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasy146
16.6.13 10:53

Dala jsem do toho 10tis, takže jsem přišla o peníze a nic víc. Jak někdo může tvrdit, že nahradit 2 x denně jídlo nějakým hnusným práškem je lepší, než si dát zdravě upravený jídlo?? To nepochopim, vůbec mi to nepomohlo, cítila jsem se nějaká nafoukla, prostě divně. Začala jsem jíst mnohem zdravěji, vynechala pečivo, sýry, mléčné výrobky a smažená těžká jídla. Začala jsem krasně hubnout a zlapšila se mi pleť. Ale ten váš herbík mi předce jen pomohl…nevěřit v nějaké drahe zázraky, ale vstoupit si do svědomí, nebýt lína a připravovat si zdravé jídla sama, než zbytečně utrácet za tohle. Nečekat zázraky od prášku. Ale neberu nikomu to že mu to pomohlo, každý máme jiný organizmus a na každého to má jiný vliv.Asi..

• Citovat
  • Upravit
7
16.6.13 21:58

to dasy146

Jak tak ctu a jestli to spravne chapu, tak jste si myslela, ze kdyz si date jednou nebo dvakrat denne nejaky koktejl, tak ze zhubnete, tak jste blazen… Ono totiz se k tomu musi dodrzovat urcity rezim. Pokud jste mela normalniho poradce (coz evidentne ne), tak Vam mel rict, ze bez zmeny jidelnicku a pohybu to nepujde.. Herbalife nehlasa, ze kdyz ho budete jist a valet se na gauci a cpat se smazakem s hranolkama, tak ze rozhodne zhubnete… K tem koktejlum, ktery maji byt jako nahrada jednoho az dvou jidel jste prave mela udelat tu samou zmenu jidelnicku, kterou jste udelala potom a bylo by Vam dobre.. Bile pecivo nebo pecivo by se nemelo vubec, syry i mlecne vyrobky taky ne, protoze jsou tucne a mleko je pro telo tezce zpracovatelne, proto se doporucuje sojove a smazena jidla uz vubec ne. Chyba ale neni ve Vas, ale v cloveku co Vam Herbalife zprostredkovaval.. Tyhle vsechny informace Vam totiz mel predat on.
Kazdopadne jsem rada, ze jste nakonec sla takhle do sebe a podarilo se Vam, to co jste ocekavala. Herbalife je pomerne drazsi, protoze zde je to bohuzel brano jako podvod a nekteri dealeri bohuzel delaji i spatne jmeno jak koukam. V USA je to uz znacka jako zadna jina a maji tam i diky tomu jine ceny. Zde je ta cena vysoka take proto, ze ten clovek, co Vam to prodava, by se Vam mel venovat co nejvice, podavat Vam veskere informace ohledne potravin a podobne. Herbalife je doplnek stravy a kazdy ma moznost ziskat nejake slevy uz jen tim, ze se tam zaregistruje.
Vas nazor me utvrdil v tom, ze stale existuji ti, kteri Herbalife vyuzivaji spatnym smerem. S necim podobnym jsem se setkala pred asi 10 lety, kdy k nam jezdila jedna pani, ktera jen vozila koktejly za hrozny penize a to bylo vse.. Pred rokem se k tomu dostal kamarad a ja diky nemu zjistila, ze to funguje jinak. Zakaznici i dealeri chodi na skoleni o vyzive, venuji se tydne zakaznikum, ktere vazi a konzultuji s nimi jejich cile a potize a diky tomu jsou obe strany spokojene.
Kazdopadne Vam gratuluji, protoze cokoli, co chce clovek zmenit, tak si to musi nejdriv zmenit sam v sobe a pak je jedno, jestli uzivate Herbalife, prirodu nebo se chcete zacit hybat.. Vse je na Vas a ve Vas.
Mejte se krasne a snad budete mit uz jen same lepsi zkusenosti, propadne povidejte o tom, co jste dokazala vsem dal. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
CleverJoe
20.6.13 18:56

Je to letadlo

S tím letadlem má kathief pravdu. USA se Amway a Herbalife 10 let soudily než udolali soudce, že nejsou letadlo. Jednání prodejců je za hranicí zákona o zdravotních tvrzení u doplňků stravy platného od 24.5.2012 v ČR. Při výčtu zázračných látek jste zapomněla na 10 éček. :D

• Citovat
  • Upravit
dasy146
27.6.13 19:13

Bla bla bla…nezlobte se, ale asi nejsem idiot. Smazak a hranolky jsem nemela od detstvi, vzdycky jsem se snazila jist zdrave, bily pecivo je to nejhorsi co muzeme snist…to snad vime vsichni. V tu dobu jsem kazdy druhy den lezla po skalach a hybala se dost…zacalo mi byt lip, kdyz jsem vyhodila herbalife.
Vic se o tom nebudu bavit, ted jenom jim zdrave, chodim do posilovny a vypadam skvele :)

• Citovat
  • Upravit
k-a
2
7.7.13 21:36

Moje máma začala užívat téměř všechny produkty z herbalife. Cítí se skvěle, není unavená atd. Můj bratr je vyučenýmm nutričním terapeutem a po podrobnějším zkoumání jsme zjistili, že například koktejly se skládají z jednoduchých sacharidů a tvoří jednu devítinu toho koktejlu. Ty sacharidy se ukládají do tuků, takže po tom nevidomky tloustnete, a i pro to máte takovou energii(díky těm cukrům což taky můžete mít z čokolády apod.) Zbytek je syrovátková bílkovina, konzervaty a barviva. Ještě k tomu stojí jeden koktejl 1400 kč a nemá to cenu ani 100 kč, nemluvím jen o koktejlu, ty jejich doplňky stravy za 500 kč s tělem téměř nic nedělají. Chci vám všem jen říct, že to je další podfuk na kterým ty šmejdi pěkně vydělávaji. Od teď jsem přestala věřit už všem těmhle zázračnejm výrobkům. Možná se cítíte dobře, ale vyjde to uplně na stejno jako si dát smažák nebo čokoládu. Doufám, že toho moje máma nechá a taky doufám, že tohle nebudete ignorovat, ale jsou to vaše peníze a váš promarněnej čas. Vím, že tomu každý hned neuvěří, ale schválně se zkuste zeptat někoho kdo tomu rozumí. Pokud mám v textu nějaké chyby, omlouvám se, ale mám prázdniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
k-a
2
7.7.13 21:41

A ještě jsem zapoměla, že ty koktejly jsou určený pro lidi po anorexii. Takže je tochu účelem přibrat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
20.7.13 21:49

Jak to tady tak čtu, tak je to pomalu válka kvuli herbalife :DD
No, já to mám doma teda dva dny, chutná mi to, nemám s tím problém. Ale jsem 10 měsíců po porodu, celou dobu jsem kojila, jídlo si celkem hlídala a cvičila a váha dolu nejak nešla…bohužel…s manželem chodíme pravidelně běhat a ted mě tatínek nějak tak dotlačil do herbalifu, tak tomu dám šanci a uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jan Svědiroh
28.7.13 21:41

tlusta jako prase

@lady69 píše:
Já mám s Herbalife jen ty nejlepší zkušenosti,zhubla jsem 28kg a váhu stále držím.Možná ale daleko důležitější je že jsem se zbavila migrény se kterou mi nikdo nedokázal pomoci.To mě tedy potěšilo ještě víc než ty ubraný kila.Nejdřív jsem si říkala že ty prachy do toho nedám ale vyplatilo se a teď když něco chci třeba i jen kosmetiku pro radost tak koupím na Herbalce mají přeci jen příznivější ceny.

bohuzěl máte pravdu je potřeba si koupit herbalife než tu kosmetiku protože jináč je z vás opět…

• Citovat
  • Upravit
Likon
31.7.13 19:09

zmatená

Hmmm… tak nevím, dnes jsem se vrátila ze schůzky, kde mi poradkyně po minulém přeměření všech možných hodnot (mimochodem nedopadla jsem zas až tak špatně) :-) doporučila právě produkty Herbalaife. Vzhledem k fin. situaci jsme se na začátel domluvily na koktejlu F1, který by mi měl nahradit snídani a večeři. Bude mi stačit zhubnout tak 5 kilo, ubrat nějaké ty cm v pase. Podotýkám, že pracuju fyzicky, chodím pravidelně plavat. Po přečtení všech těchto příspěvků nevím, zda do toho vzhledem k ceně vůbec jít…
Pokud budu Fi používat řekněme 3 měsíce, k tomu ev. přidám čaj bude to stačit?? Nastálo bych to asi fin. neutáhla jako matka samoživitelka

• Citovat
  • Upravit
225
31.7.13 20:07

Likon

Já teda musím říct, že naše poradkyně je skvělá..já teda hubnu po porodu, nejsem zatím s herbalifem nijak dlouho, teprve 14 dní, ale musím říct, že se mi hodně věcí srovnalo. Měla jsem třeba šílenou chuť na sladký, když jsem kojila a tohle mi herbik uplně odboural..ale fakt uplně. Já neměla v puse sladké ani nepamatuju. Navíc jsem si dost zvykla na tu stravu jako dopo ovoce a odpo zeleninu a musím říct, že se celkově cítím líp. Ted jsem přidala i Aloe a to mě teda chytly migreny, ale je hold vidět, že se v těle něco děje. u detoxikace se většinou něco objeví, at už bolest hlavy nebo něco jiného…nevím teda, jestli jsem zhubla, potřebuju dát dolů 15kg, ale já bych se chtěla hecnout a dát dolů teda alespon 25. Tak uvidíme, ale jako určité změny cítím…no..zkus mi napsat za 14 dní, až se budeme zase vážit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luciášek12
3.8.13 20:13

taky jdu do toho

Ahojky všem…také jsem byla u poradce který mi provedl spoustu měření…dopadla jsme celkem špatně, nadváha, tuky málo vody v těle atd. Doporučil mi koktejl, čajík. aloe a vitamíny…celkem dost peněz ale pokud mi to pomůže snížit cholesterol a snížit váhu budu ráda…u poradce budu pod stálým dohledem první měsíc k němu musím po 14 dnech a bude mě i kontaktovat telefonicky a hlídat zda dodržuji doporučení které mi dal…takže od toho očekávám hodně a těším se na to…pohyb mám, takže snad to bude k něčemu :mavam: budu dávat vědět L.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková