Herbalife

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Barbora18
11.3.13 10:03

Ahoj. Já přes poradce za tu výživu (to je ten koktejl) dám 1390,– Kč.

• Citovat
  • Upravit
1
14.3.13 11:41

herbík

Tak je to hlavně o byznise, zase si to mohou dovolit jen ti co na to mají. Kdybych šla na tu jejich kuru tak by mě to po sedmi měsících stálo do dvaceti tisíc a na to milé dámy nemám a tak jsem se podívala na složení a zabývám se hlavně zdravou stravou, našla jsem si přípravky ohodně levnější i ta blbá sirovátka za kterou zaplatíte 5O korun vám udělá očistu a ktomu přidáte zelený jíl, aloe vera, chloreu a upravíte jidelníček a jste očištění až moc. Souhlasím se vzkazíky že když se upraví strava, začnete poctivě cvičit se spalovačem tak zaručeně kila jdou dolu a nějaký herbalife na kterých vydělávají určití lidé, to není správné vydělávat na lidském zdraví a že to vylečí cukrovku, blbost za to bych ty lidi zavřela. Já jsem ošetřovatelka a vím o čem píšu a je mi líto že existují stále víc obchodníci se zdravím. Dámy vyzkoušejte i bylinky, které si nasbíráte a prostudujete a je to dar z přírody který funguje. přeji krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Herbalife Brno
14.3.13 12:12

Tak v první řadě bych podotknul že Herbalife není žádná dietní procedůra. Herbalife slouží k detoxikaci a vyživení těla, jinak řečeno dáte tělu to co opravdu potřebuje. Nadváha by se totiž dala definovat jako nemoc..jednoduše řečeno v těle je něco v nepořádku. Když pak změníme onu životosprávu, přichází s tím například i úbytek na váze,..člověk se zbaví migrény, ekzémů, vysokýho krevního tlaku, atd… :srdce:

• Citovat
  • Upravit
dorian
14.3.13 12:35

50 na 50

Ja som uzivala herbalife na chudnutie a za tri mesiace som isla dole cca 20 kg. Potom som nasadila udrzovaci program t. j. jeden kokteil za den a vysadila som tabletky - som si pripadala ako fetak, ale aj tak mi kila isli naspat a to sa ani neprejedam, takze som dost nastvana. Jedine v com to mne pomaha je imunita. Ked som vysadila cely herbalife aj s koktejlom zacala som byvat casto chora. Stacilo ked syn privliekol nieco zo skoly a jednu dobu som bola doma na PN dva mesiace (ak neratam tyzden, kedy som bola akoze fit a sla som do prace). Nato som si kupila opat koktejl a po urcitom case som znova citila prilev energie a momentalne som uz vyse roka nebola na PN aj ked som mala choreho syna.
Na druhu stranu koktejl mi chuti, zvlast v prichuti Capuccino len je skoda ze sa neda lahko zohnat.
Aj tak si myslim, ze keby sme mi baculky neboli lenive a nehladali by sme len tu najjednoduchsiu metodu ako dole s kilami (taka aj tak nie je) a varili si a la zdrava kuchyna a vyvarovali sa masu, bielej muke, bielemu cukru a pridali si do jedalnicka ovocne a hlavne zeleninove stavy, slo by to aj bez nejakeho Herb.
Chce to len sa zatat a ist si za svojim cielom.
Pevnu volu vsetkym…

• Citovat
  • Upravit
zdlav
15.3.13 09:57

Herbalife není lék

@kvítí píše:
Tak je to hlavně o byznise, zase si to mohou dovolit jen ti co na to mají. Kdybych šla na tu jejich kuru tak by mě to po sedmi měsících stálo do dvaceti tisíc a na to milé dámy nemám a tak jsem se podívala na složení a zabývám se hlavně zdravou stravou, našla jsem si přípravky ohodně levnější i ta blbá sirovátka za kterou zaplatíte 5O korun vám udělá očistu a ktomu přidáte zelený jíl, aloe vera, chloreu a upravíte jidelníček a jste očištění až moc. Souhlasím se vzkazíky že když se upraví strava, začnete poctivě cvičit se spalovačem tak zaručeně kila jdou dolu a nějaký herbalife na kterých vydělávají určití lidé, to není správné vydělávat na lidském zdraví a že to vylečí cukrovku, blbost za to bych ty lidi zavřela. Já jsem ošetřovatelka a vím o čem píšu a je mi líto že existují stále víc obchodníci se zdravím. Dámy vyzkoušejte i bylinky, které si nasbíráte a prostudujete a je to dar z přírody který funguje. přeji krásný den
  1. Herbalife opravdu není lék! To nemohl žádný distributor říci. Ale pokud ho člověk začne užívat, klesne mu hladina cukru v těle. Takže může snížit dávkování inzulínu, samozřejmě po dohodě se svým doktorem.
  2. co se týká ceny, jestli se někomu zdá být vysoká cena za večeři 24Kč, tak opravdu nevím kde jí a jak se stravuje. Tohle je totiž cena za jednu porci toho základního produktu (F1- Zdravé jídlo)
  3. cvičení je určitě dobré kombinovat s používáním Herbalife. A proč? Principem je totiž to, že při používání Herbalife se vytváří beztuková svalová hmota a její nárust samozřejmě cvičení podpoří. V této svalové hmotě se spalují kcal přibližně 7× rychleji než v tucích. Ovšem pro lidi s vysokou nadváhou je pohyb značně namáhavý, proto je dobré z počátku pokusit se s Herbalife zhubnout alespoň částečně a pak teprve postupně přidávat pohyb tak jak to tělo dovolí.
  4. Na Herbalife se dá skutečně vydělat ale musí to být podloženo hodinami prace a sebevzděláváním. Rozhodně to nejsou úplně snadno a bezpracně vydělané peníze. Ono obecně platí, že pokud si chce člověk vydělat peníze poctivě, tak to bez práce nejde a u Herbalife to platí také.
  • Citovat
  • Upravit
zdlav
15.3.13 10:07
@dorian píše:
Ja som uzivala herbalife na chudnutie a za tri mesiace som isla dole cca 20 kg. Potom som nasadila udrzovaci program t. j. jeden kokteil za den a vysadila som tabletky - som si pripadala ako fetak, ale aj tak mi kila isli naspat a to sa ani neprejedam, takze som dost nastvana. Jedine v com to mne pomaha je imunita. Ked som vysadila cely herbalife aj s koktejlom zacala som byvat casto chora. Stacilo ked syn privliekol nieco zo skoly a jednu dobu som bola doma na PN dva mesiace (ak neratam tyzden, kedy som bola akoze fit a sla som do prace). Nato som si kupila opat koktejl a po urcitom case som znova citila prilev energie a momentalne som uz vyse roka nebola na PN aj ked som mala choreho syna.
Na druhu stranu koktejl mi chuti, zvlast v prichuti Capuccino len je skoda ze sa neda lahko zohnat.
Aj tak si myslim, ze keby sme mi baculky neboli lenive a nehladali by sme len tu najjednoduchsiu metodu ako dole s kilami (taka aj tak nie je) a varili si a la zdrava kuchyna a vyvarovali sa masu, bielej muke, bielemu cukru a pridali si do jedalnicka ovocne a hlavne zeleninove stavy, slo by to aj bez nejakeho Herb.
Chce to len sa zatat a ist si za svojim cielom.
Pevnu volu vsetkym…

Pokud jste skutečně zhubla za tři měsíce o 20kg, tak to je ta chyba, kterou jste udělala. Pro tělo je taková rychlost hubnutí značný šok a reagovalo na to tím, že po hubnutí, tedy v době kdy jste začala jíst relativně normálně, si Vaše tělo snažilo udělat rezervu aby lépe odolalo případnému dalšímu skoku váhy. Doporučovaná maximální rychlost hubnutí je 3 kg za jeden měsíc! Já bych doporučoval hubnout cca 2kg za měsíc. Co se týká té imunity, tak je to především o tom, že pokud člověk dodá tělu všechny látky, které potřebuje, pak je tělo výrazně odolnější.

• Citovat
  • Upravit
zdlav
15.3.13 10:21
@j.citra píše:
Hoja holky a můžu se zeptat, jakožto naprostý laik, ten balíček za 3500kč, Vám vydrží na jak dlouho?

Předpokládám, že se jedná o startovací balíček. Ten vydrží jeden měsíc. Obsahuje 60 dávek a předpokládá se, že budete Herbalife používat tak, že si místo dvou jídel (např. snídaně a večeře) vezmete Herbalife. Přesnější dávkování by Vám měl říci vyškolený poradce.

• Citovat
  • Upravit
zdlav
15.3.13 10:27
@ája 2 píše:
Ahojky, jsem tu prvně, zajímalo by mě spíš práce pro herba,,, dostala jsem email, že mě do týmu vybrali a i kontakt na mého poradce i video o co jde, ale z toho jsem se nedověděla jestli budu platit či kupovat nějaký vstupní poplatek nebo zboží. Nechci někomu dávat svoje číslo a bát se že mě pak budou nahánět. Jen chci vědět jak se u herb začíná, protože nějaký nákup svého zboží, nebo nějaké velké vstupní poplatky to nechci. Pochopila jsem, že bych to měla nabízet přes izerát. poradí mi někdo??? děkuji a pěkný nový rok všem :D

O žádné vstupní poplatky se nejedná. Pokud se chcete registrovat a dále prodávat Herbalife, zakoupíte si u svého poradce startovací balíček, který obsahuje základní produkty, které si tím můžete sama vyzkoušet. Bez vyzkoušení se jakýkoliv výrobek prodává velice obtížně. Dále musíte počítat s tím, že se budete učit a zase učit. Protože základem jsou správné informace, které musíte získat na spoustě školení.

• Citovat
  • Upravit
zdlav
15.3.13 10:37

rychlost hubnutí

@peguse píše:
Tak ja brala H čtyři tydny a vysledek 1 kilo dole jinak žadna změna čaj piju rano a odpoledne a nic.Na někoho H učinkuje ale na někoho ne. :nevim:

Ježíšmarjá, to je přece úplně správné hubnutí (myslím tím pouze ten jeden kg za měsíc) maximum je tak 3kg za měsíc a ne více. Zaráží mě ale to, že píšete, že pijete pouze čaj! To Vám doporučil nějaký poradce? Totiž pokud by se člověk chtěl dostat na tu rychlost cca 2,5-3kg za měsíc, pak by měl používat F1-Zdravé jídlo v kombinaci s čajem, případně vlákninou a podle své konstituce třeba i s proteinem navíc. Ale to Vám musí říci Váš distributor. Obraťte se na něj a požádejte ho o radu!!!

• Citovat
  • Upravit
10
15.3.13 11:20

Mé pokroky

Tak herbalife užívám od 28. ledna 2013, což je necelých 7 týdnů. Mám dole 6,5 kg, 11cm v pase a 5 přes prsa i 5 přes boky. Je pravda, že občas si teda zobnu i něco mimo, třeba od manžela něco dobrého k večeři a občas si ke kafču dám kousek dortíku ( ale ne tak často ). Jsem celkem spokojená, cítím se dobře, ale po finanční stránce už tohle provozovat dlouho nebudu moci. Ale jako start si myslím dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdlav
15.3.13 12:03
@melju píše:
Tak herbalife užívám od 28. ledna 2013, což je necelých 7 týdnů. Mám dole 6,5 kg, 11cm v pase a 5 přes prsa i 5 přes boky. Je pravda, že občas si teda zobnu i něco mimo, třeba od manžela něco dobrého k večeři a občas si ke kafču dám kousek dortíku ( ale ne tak často ). Jsem celkem spokojená, cítím se dobře, ale po finanční stránce už tohle provozovat dlouho nebudu moci. Ale jako start si myslím dobrý :)

Znovu to opakuji, ta rychlost hubnutí je dost velká. Bude potřeba si po hubnutí několik měsíců zkusit objednat u svého distributora jenom F1 - Zdravé jídlo a dávat si ho místo snídaně. Jde o to aby si tělo „zvyklo“ na novou hladinu váhy. Pokud byste ukončila používání Herbalifu okamžitě a začala jíst jinou stravu, pak by s největší pravděpodobností došlo ke znovu-přibrání kilogramů a nadávala byste na Herbalife (neprávem). Cena tohoto zdravého jídla je u všech distributorů kolem 25Kč za jedno jídlo, což mi nepřipadá zase tak příliš, když si člověk uvědomí, že za kávu v restauraci dáte klidně i více korun. Je to vždycky o prioritách člověka. Zkuste se zamyslet nad tím za kolik jste např. schopna uvařit večeři, která bude obsahovat všechny živiny, které obsahuje jedna dávka (v kávové lžičky) F1- Zdravého jídla :-)

• Citovat
  • Upravit
zdlav
15.3.13 12:09
@melju píše:
Tak herbalife užívám od 28. ledna 2013, což je necelých 7 týdnů. Mám dole 6,5 kg, 11cm v pase a 5 přes prsa i 5 přes boky. Je pravda, že občas si teda zobnu i něco mimo, třeba od manžela něco dobrého k večeři a občas si ke kafču dám kousek dortíku ( ale ne tak často ). Jsem celkem spokojená, cítím se dobře, ale po finanční stránce už tohle provozovat dlouho nebudu moci. Ale jako start si myslím dobrý :)

Ještě mně napadla tato myšlenka: pokud máte častěji chuť na něco z ledničky, pak to signalizuje to, že dodáváte tělu málo proteinů denně. To se dá řešit buď nepatrným zvětšením dávky F1, popř. zakoupením proteinu navíc ve větším balení (ten pak vystačí i na delší dobu než jeden měsíc, záleží samozřejmě na množství, které si budete přidávat k jídlu). Mimochodem ten protein můžete např. přidat i do omáčky.

• Citovat
  • Upravit
zdlav
15.3.13 12:23
@kvítí píše:
Tak je to hlavně o byznise, zase si to mohou dovolit jen ti co na to mají. Kdybych šla na tu jejich kuru tak by mě to po sedmi měsících stálo do dvaceti tisíc a na to milé dámy nemám a tak jsem se podívala na složení a zabývám se hlavně zdravou stravou, našla jsem si přípravky ohodně levnější i ta blbá sirovátka za kterou zaplatíte 5O korun vám udělá očistu a ktomu přidáte zelený jíl, aloe vera, chloreu a upravíte jidelníček a jste očištění až moc. Souhlasím se vzkazíky že když se upraví strava, začnete poctivě cvičit se spalovačem tak zaručeně kila jdou dolu a nějaký herbalife na kterých vydělávají určití lidé, to není správné vydělávat na lidském zdraví a že to vylečí cukrovku, blbost za to bych ty lidi zavřela. Já jsem ošetřovatelka a vím o čem píšu a je mi líto že existují stále víc obchodníci se zdravím. Dámy vyzkoušejte i bylinky, které si nasbíráte a prostudujete a je to dar z přírody který funguje. přeji krásný den

Zkuste počítat se mnou: pokud budu vycházet z Vašeho údaje, že za „tu jejich kuru“ dáte 20000Kč za 7 měsíců, pak tedy mi vychází, že za jedno jídlo od Herbalife zaplatíte kolem 20000/ 420 = 48Kč (jak jsem došel k číslu 420?: 7×30 *2 jídla denně). Vy jste schopna si udělat kvalitní večeři za 48 Kč? A co snídaně? Pokud byste chtěla snídani na kvalitativní úrovni Herbalife, musela byste mít ne jenom „rohlíky s marmeládou a kafe“ ale musela byste přidat i zeleninu, ovoce, nějakou potravinu s vlákninou atd… a na kolik by Vás tato snídaně přišla? Navíc příprava snídaně ve stylu Herbalife trvá včetně následného umytí nádobí cca 3 minuty. Dokážete připravit obdobně kvalitní snídani v tomto čase? :)

• Citovat
  • Upravit
10
15.3.13 12:49
@zdlav píše:
Znovu to opakuji, ta rychlost hubnutí je dost velká. Bude potřeba si po hubnutí několik měsíců zkusit objednat u svého distributora jenom F1 - Zdravé jídlo a dávat si ho místo snídaně. Jde o to aby si tělo „zvyklo“ na novou hladinu váhy. Pokud byste ukončila používání Herbalifu okamžitě a začala jíst jinou stravu, pak by s největší pravděpodobností došlo ke znovu-přibrání kilogramů a nadávala byste na Herbalife (neprávem). Cena tohoto zdravého jídla je u všech distributorů kolem 25Kč za jedno jídlo, což mi nepřipadá zase tak příliš, když si člověk uvědomí, že za kávu v restauraci dáte klidně i více korun. Je to vždycky o prioritách člověka. Zkuste se zamyslet nad tím za kolik jste např. schopna uvařit večeři, která bude obsahovat všechny živiny, které obsahuje jedna dávka (v kávové lžičky) F1- Zdravého jídla :-)

Ono když máte rodičovskou 7600, tak se s tím moc dělat nedá. Ale uvědomuji si, že hned začít jíst normálně taky není dobré řešení. Ještě mám jednou objednáno, což znamená, že tak měsíc a půl ještě můžu vesele držet, pak bych chtěla F k večeři ( ne k snídani, tam si budu dávat muslli ). A s tím proteinem, mám tu pikslu proteinu, ale když si manžel udělá opravdu něco, co mi moc chutná, tak holt neodolám, chutě nechutě…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdlav
15.3.13 13:08

Tak to je fajn, že to všechno víte! Po hubnutí bych se zkusil alespoň 3-4 měsíce udržet alespoň na té F1. Držím palce. :-) Je jasné že finance máme všichni nějak omezené…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková