Herbalife

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.7.22 09:39

Prášky na hubnutí - https://acaiberry900.com Odkedy ho užívam, schudla som 5 kg. Vedľajšie účinky nemám, aj keď som alergička. Vrelo odporúčam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
27.9.23 07:44

Prosím o radu

Jak se dá zrušit členství u Herbalife? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
6.1.24 20:02
@Schinda píše:
Jak se dá zrušit členství u Herbalife? :think:

Stačí na HB napsat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
6.1.24 20:05
@je_to_tamta píše:
Byla jsem u nich na pohovoru a poté i na zaučení (šéfka vedla pohovor se zákazníci) a musím říct, že i kdybych byla zoufalá a kila nešla dolů, nikdy bych do toho nešla.
NIKDY
Nabídnou ti nějaké ty nízkokalorické koktejly a pak ti vnutí speciální spalovací čaj. Ten čas dehydratuje organismus a nutí zákazníka vypít i 6 l vody denně. A to je na onemocnění ledvin jako dělané! Pokud si chceš zachovat zdraví, nedělej to, raději zařaď více zeleniny, přerušovaný půst a procházky. Jde to pomalu, ale přeci jen 😊

No. Čaj zbavuje těla přebytečné vody a to dělají i léky na odvodnění to každý ví ale nezbavuje orgány hydratace to si trochu pletete, proto je podstatne u diety pit jako i třeba po lymfatické masáži atd. Když uděláte. Strukturu prpoduktu objektivne s Herbalife. Se da pěkně hubnutí nastartovat ale člověk musí tomu rozumět ne jen prodávat podle šablony. Mrzí mne, že jste měla negativní zkušenost s HB ale takto to opravdu fungovat nemá. Krásný den. R

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
21.8.24 10:35

@Halka určitě ano, jen zvolit vhodný program pro individuální potřeby jedince.
Základ především stojí na 3 produktech (na vyčištění těla od toxinů, pro správný metabolismus a dodání živin) pak už záleží jen na potřebách…(Redukce váhy, snížení cholesterolu nebo vysokého krevního tlaku atd..). Můžu pomoci, má-li někdo zájem ☝️ 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
21.8.24 10:43

@kristy84 bože vždyď vůbec nemusíte jíst jen ovoce/zelenina. Ano je to bezpochyby třeba a čím více tím lépe a pít, ale… mám zkušenosti s Herbalife a určitě není cílem trpět hlady, aby jste zhubla.
Můj kouč mě trénuje jinak a sama podle toho jedu a je to i o tom si občas něco dobrého dopřát, můžu vám ukázat jiný směr, který mi vyhovuje ☝️ 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
21.8.24 11:11

@gabinka Hezky den, každá dávka základního jídla obsahuje sacharidy- (cukry) lipidy-(tuky) vitamíny, minerály a vodu na koktejl přidáte sami. Ještě bych chtěla zmínit něco ohledně lékařů a léků…je to bohužel jen byznys 😞Každý doktor má smlouvy s různými výrobci léků aby toho měl prospěch…o tom, že za některé zaplatíte o sto více se moc neví a doktor vám samozřejmě dá recept na tyto.
A chemické složení léků a přidaných látek do některých živin.
Bohužel nemoc si nevybírá a člověk je rád za chemii jako já a tak se tělo snažím dát dohromady pomocí produkty HBL které jsou na ČISTĚ na přírodní bázi…a mám i výsledky kterých jsem chtěla dosáhnout a lidé kolem mě mají také dobré zkušenosti, nemůžu říct nic než ANO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
27.11.24 19:44

@Robo2
Nepsala jsem nic o dehydrataci orgánů, jen organismu. Vy máte na herbalife svůj názor a já také. Netřeba mě o hubnutí nebo pitném režimu poučovat. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.3.25 07:01

Já jsem moc spokojená :) skvělý program a úžasná koučka, která mi se vším pomůže s poradí :) běžte do toho, jen poctivě vyberte ke komu jdete, od koho to berete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
12.2.26 18:02

Dobrý den, jaký je rozdíl mei stránkami Herbalife.com a Herbaprodukt.cz? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková