Herbalife

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.9.12 23:06

Tak za me zase tohle: moje mamka ji bere a rikala, ze si uz zivot bez toho nemuze predstavit. a to doslova. ma rakovinu konecniku, nastesti nezhoubny, ale diku tomu si dokaze zajit na wc, tak asi tak :oops:

• Citovat
  • Upravit
30707
18.9.12 18:57

Ahojky, :mavam:
také mám zkušenost s Herbalifem. Rozhodně to nejsou špatné doplňky stravy, ale vzhledem k tomu, že jsem za 1/2 roku vyplázla 30tis., fakt drahé. Má poradkyně mi neustále tvrdila, že když do toho měsíčně vrazím 3tis., je to ta samá suma, jako kdybych normálně denně vařila. Kdepak…nakonec jsem zjistila, že mne ta kúra vyšla na 5tis. měsíčně, což je opravdu „sousto“. Bylo by to krásné, kdyby to zůstalo na těch 3tis., (ikdyž pro mne samotnou je to hafo peněz), jenže musela jsem si nakoupit zeleninu, ovoce, kuřecí nebo krůtí maso a prostě dalších milion potravin. Takže proto těch 5tis. :think: Ano, sice jsem zhubla 16 kg, ale za takovou cenu!!! Děkuji, ne. :roll:
A neustále mne utvrzovala v tom, že je to strašně výhodné a zdravé…no, ale ruku na srdce, kdo z nás si může dovolit uvalit tak hříšné peníze jen proto, aby zhubnul!!! Sem se na to vykašlala a ikdyž jsem zase přibrala, jsem moc spokojená a dokonce i bez Herbalifu. :pankac: :lol: :mrgreen: :lol:
Neříkám, že je to špatné, ale za ty prachy bych měla nakoupeno BIO…ikdyž…tomu taky nijak neholduju. :think: …si radši dám pořádný kus vepřového řízka jak lopatu a aspoň z toho mám požitek. :palec: :lol: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
18.9.12 19:02

@blackmarse Tak si nakonec zase všechno přibrala? Švagrová takto kupuje od ledna, nehubne, má asi 4 kg dole-za ty prachy :lol: a poradce jí říká, že pro své tělo dělá hodně, je zdravější, prý rostou svaly, ubývá tuk…a ona pořád kupuje další a další a je unešená, jak je i s váhou 98 kg zdravá :lol: Když jí člověk vidí, jak září, jak je spokojená, tak si říkám, že ani není možné, že někoho dokážou takto zblbnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
18.9.12 19:08
@lasička1 píše:
@blackmarse Tak si nakonec zase všechno přibrala? Švagrová takto kupuje od ledna, nehubne, má asi 4 kg dole-za ty prachy :lol: a poradce jí říká, že pro své tělo dělá hodně, je zdravější, prý rostou svaly, ubývá tuk…a ona pořád kupuje další a další a je unešená, jak je i s váhou 98 kg zdravá :lol: Když jí člověk vidí, jak září, jak je spokojená, tak si říkám, že ani není možné, že někoho dokážou takto zblbnout.

Prosím tě…to si piš, mám to zas všecko nahoře. :nevim: Jako, byl to strašně fajn pocit, když jsem se každý týden měřila a opravdu ty cm ubývaly. Jenže…to je „doživotní dieta“…takže…k hovínku… :P a vůbec vzhledem k naší ekonomické situaci, která je čím dál horší… nemáme peníze na nezbytné potraviny a léky, takže bych už spíš řekla, že Herbalife je akorát pro rozmar majetných. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivvau
1.10.12 13:04

Hlavně co, tak když si koupíte produkty přes internet tak ani nemůžete vědět jak správně to nadávkovat aby ten efekt byl přesně pro vás. Proto taky spousta lidí s kůrou skončí, protože se dozví, že na netu je to lacnější a potom si to nadávkují jak chcou ale samozřejmě bez efektu. Takových lidí, kteří to brali a teď to pomlouvají je hodně a je to jen kvůli tomu, že to nedodržovali jak by měli, nebo po skončení kůry začali do sebe ládovat zase stejné s**ačky s prominutím, tak je jasné, že tělo se vrátí do stejných kolejí jako bylo před kůrou a celý proces byl na nic..ono je na každém jak se o sebe stará. Nikdo nemusí být tlustý..je to na každém. Někdo se hold bude cpát od rána do večera buchtama, hamburgerama a já nevím čím ještě a nebo bude žít zdravě a hlavně lépe. Je to na každém.

• Citovat
  • Upravit
30707
1.10.12 17:55
@ivvau píše:
Hlavně co, tak když si koupíte produkty přes internet tak ani nemůžete vědět jak správně to nadávkovat aby ten efekt byl přesně pro vás. Proto taky spousta lidí s kůrou skončí, protože se dozví, že na netu je to lacnější a potom si to nadávkují jak chcou ale samozřejmě bez efektu. Takových lidí, kteří to brali a teď to pomlouvají je hodně a je to jen kvůli tomu, že to nedodržovali jak by měli, nebo po skončení kůry začali do sebe ládovat zase stejné s**ačky s prominutím, tak je jasné, že tělo se vrátí do stejných kolejí jako bylo před kůrou a celý proces byl na nic..ono je na každém jak se o sebe stará. Nikdo nemusí být tlustý..je to na každém. Někdo se hold bude cpát od rána do večera buchtama, hamburgerama a já nevím čím ještě a nebo bude žít zdravě a hlavně lépe. Je to na každém.

No, ale většina lidí se k tomu přes někoho musela dostat, že?!? A ten „někdo“ to šil na míru, jak se říká. Tohle znám taky. A ať mi nikdo nevykládá, že je to až takový zázrak…protože já jsem po tom dokonce i onemocněla… a to jsem dle své poradkyně měla mít absolutně v pořádku i imunitu a takové věci. Takže, promiň, ale o jakých sračkách tady píšeš??? :think:
A máš pravdu, raději se zase budu ládovat buchtama, hlavně, abych byla v pohodě a ZDRAVÁ… :nevim: Protože tohle jsem zkusila, stálo mě to moooc peněz a bohužel…ten slibovaný „zázrak“ se nestal. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivvau
1.10.12 18:24

Ono je to volně k dostání na internetu od kdoví koho, kdo to prodává za nižší cenu než je normální cena u společnosti. A opravdu by mě zajímalo jak jste z toho byla nemocná. Já tyhle produkty mám vyzkoušené sama na sobě a nemůžu říct jediné špatné slovo proti této značce, těmhle produktům. Ono se na začátku když berete produkty dostáváte do fáze detoxikace, kdy se v těle uvolňují nahromaděné toxiny a odvádí se z těla ven, to může mít za následek např. bolení hlavy, bolesti zad, kloubů atd. Ale je to jen dočasné. Tohle se prostě očekává, že to příjde a není to nic nebezpečného nebo neobvyklého. Je pravda že zrovna v této fázi se mnoho lidí zalekne a skončí, to nejspíš byl i Váš případ. Ale po nějaké době to přejde. Samozřejmě u každého to trvá jinou dobu, protože každý má tělo jinak zaneseno. A navíc..na těchto produktech pracují nejlepší lékaři v USA jeden z nich má dokonce Nobelovu cenu. Můžu věřit buď věcem, které mám odzkoušeny sama na sobě nebo řečím které vedou ostatní, kteří buď to nedodržovali tak jak mají, nebo si to koupili sami na internet, nebo se prostě vrátili zpět k předchozím stravovacím návykům a hold zase přibrali. Vemte si, třeba dám příklad. Když někdo pije alkohol od hodně mladého věku, po čase se to na něm projeví, třeba mu v nemocnici transplantují játra a on bude mít azse krásné čisté játra, které nejsou pitím poškozeny a zase začne pít. Tak je bude mít zase stejné jako byly ty jeho. Rozumíte co chci říct? Prostě výživa je buď na celý život a ne jen na krátkou dobu. Protože když se člověk vrátí zase do starých kolejí, tak bude na tom stejně jako před tím, než absolvoval kůru.

• Citovat
  • Upravit
30707
1.10.12 18:35
@ivvau píše:
Ono je to volně k dostání na internetu od kdoví koho, kdo to prodává za nižší cenu než je normální cena u společnosti. A opravdu by mě zajímalo jak jste z toho byla nemocná. Já tyhle produkty mám vyzkoušené sama na sobě a nemůžu říct jediné špatné slovo proti této značce, těmhle produktům. Ono se na začátku když berete produkty dostáváte do fáze detoxikace, kdy se v těle uvolňují nahromaděné toxiny a odvádí se z těla ven, to může mít za následek např. bolení hlavy, bolesti zad, kloubů atd. Ale je to jen dočasné. Tohle se prostě očekává, že to příjde a není to nic nebezpečného nebo neobvyklého. Je pravda že zrovna v této fázi se mnoho lidí zalekne a skončí, to nejspíš byl i Váš případ. Ale po nějaké době to přejde. Samozřejmě u každého to trvá jinou dobu, protože každý má tělo jinak zaneseno. A navíc..na těchto produktech pracují nejlepší lékaři v USA jeden z nich má dokonce Nobelovu cenu. Můžu věřit buď věcem, které mám odzkoušeny sama na sobě nebo řečím které vedou ostatní, kteří buď to nedodržovali tak jak mají, nebo si to koupili sami na internet, nebo se prostě vrátili zpět k předchozím stravovacím návykům a hold zase přibrali. Vemte si, třeba dám příklad. Když někdo pije alkohol od hodně mladého věku, po čase se to na něm projeví, třeba mu v nemocnici transplantují játra a on bude mít azse krásné čisté játra, které nejsou pitím poškozeny a zase začne pít. Tak je bude mít zase stejné jako byly ty jeho. Rozumíte co chci říct? Prostě výživa je buď na celý život a ne jen na krátkou dobu. Protože když se člověk vrátí zase do starých kolejí, tak bude na tom stejně jako před tím, než absolvoval kůru.
No, já jsem to všechno pochopila, žádný strach. A psala jsem…viz.výše, že jsem toto absolvovala 1/2 roku, tudíž o tom, že se mé tělo detoxikovalo, samozřejmě vím také. Ale určitě se nedetoxikovalo půl roku, že?!? A pravidelně každý týden jsem dojížděla za tou svou poradkyní, která mi prodávala produkty, takže žádný „aušus“ jsem nekupovala. :dance:
A když píši o tom, že jsem onemocněla, věřte, že tím nemám na mysli chřipku, angínu nebo bolesti hlavy…ostatně ty jsem měla i tehdy, samozřejmě mi poradkyně „poradila“ spoustu blbostí, jak s bolestí hlavy zatočit…bohužel… :nevim: :,(
Takže asi tak…ale samozřejmě chápu…každý si chválí to své… :pankac:
A od toho je zde i tato diskuse, kde si předáváme zkušenosti.
Vy třeba vychvalujete, já bohužel ne. :zed: Kromě slibů o super tělu a výrazného zlepšení zdravotního stavu mě to obralo i o peníze. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MajkaKo
13.10.12 07:57

Složení Herbalife

Milá Hanko,

Herbalife koktejl F1 je směs nejlacinějšího sojového proteinu s vlákninou doplněná o konzervanty, barviva, zahušťovadla a chemické příchutě. Výrobní cena je zhruba 100 Kč. Vše ostatní je marketing pro omezené lidi.

Majka

• Citovat
  • Upravit
8935
13.10.12 09:36
@MajkaKo píše:
Milá Hanko,

Herbalife koktejl F1 je směs nejlacinějšího sojového proteinu s vlákninou doplněná o konzervanty, barviva, zahušťovadla a chemické příchutě. Výrobní cena je zhruba 100 Kč. Vše ostatní je marketing pro omezené lidi.

Majka

Také si to tak myslím. Protože peníze, které se přerozdělují v rámci struktury Herbalife na provizích, jsou dosti vysoké. Takže logicky cena výrobku musí být pár korun oproti prodejní.
Ano, koktejl má bílkovinu, kterou tělo při hubnutí potřebuje ve zvýšené míře. Ale musíme u toho změnit i jídelníček, protože samotný koktejl k hubnutí nepomůže. A já radši změnila jídelníček, pohyb a za peníze, které bych dávala za Herbalife si kupuji nové oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
14.10.12 11:04

Souhlasím s vámi holky :palec: ostatně, kdyby byl opravdu tak Herbalife účinný, tak by nebyl obézní nikdo, jedl by koktejly a nazdar.
Já s něma zkušenost moc dobrou nemám, jak jsem psala, pomohlo to, zhubla jsem, ale jak jsem ho vysadila, hned byl jojo efekt :( a není to rozhodně nic levného :!
Myslím si, že stačí úprava jídelníčku, celkově životního stylu a jde to samo a máte jistotu, že je to vaší vůlí a nejste na ničem závislé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RespirT
14.10.12 13:43

Ja nejsem distributor, mam mesicni miminko a nahore 22 kg a vypadam jako vorvan. Beru treti den, a musim sama za sebe rict, ze jsem se k superdrahemu herbalife vratila proto, ze pred asi osmi lety s nim moje maminka a sestra shodily asi 15 kg kazda za tri mesice. Jasne, kdybych byla Heidi Klum, misto herbalife zaplatim kojnou a chuvu a budu chodit cvicit se soukromym trenerem a necham si sestavit jidelnicek, ktery budu mit cas nakoupit a zhubnu bez toho.
Ale moje rutina je kazdou hodinu az dve prebalovat, kojit, jednou denne na prochazku, nemam cas ani nakoupit, leda peru a zehlim pliny, a u toho dve hodiny cvicit proste nestiham. Tudiz jsem zvolila tle dietu, po trech dnech urcite nemam ten vlci hlad, co me pronasledoval v tehotenstvi a po porodu, tak uvidime. Nechci outsourcovat peci o malou, abych mohla jit cvicit, to se radsi pokusim zhubnout takhle a dam vedet, jak mi to jde :)

• Citovat
  • Upravit
františek Halík
24.10.12 15:28

Hubnutí

Milé dámy,
opravdu jsem poctivě užíval H, už od dubna, výsledek byl 2 kila. teď už měsíc nepoužívám koktejl a mám 5 kg navíc. Tak už doživotně užívat,? No to je šupa peněz a běda skončit. Už v životě nechci a brát nebudu. Raději se omezím v jídle, budu se více snažit chůzí a vyjde to nastejno, hlavně levně. Když je to tak kvalitní dieta, proč jí neprodávají v lekárně? Proč prodejci vydělávají na hubnutí lidí? F. H.

• Citovat
  • Upravit
františek Halík
24.10.12 15:42

Krémy

Ještě se připojuji k firmě H. a herbaprodukty. Od poradkyně jsem koupil drahá krém na obličej své dceři, sice nechtěla ani slyšet, pak tento produkt vyzkoušela, byla jak po spalničkách. Raději budu příště opatrný a nedám na slova poradců, nabízejí ale skutek utekl. :zed:

• Citovat
  • Upravit
8935
24.10.12 16:48
@františek Halík píše:
Milé dámy,
opravdu jsem poctivě užíval H, už od dubna, výsledek byl 2 kila. teď už měsíc nepoužívám koktejl a mám 5 kg navíc. Tak už doživotně užívat,? No to je šupa peněz a běda skončit. Už v životě nechci a brát nebudu. Raději se omezím v jídle, budu se více snažit chůzí a vyjde to nastejno, hlavně levně. Když je to tak kvalitní dieta, proč jí neprodávají v lekárně? Proč prodejci vydělávají na hubnutí lidí? F. H.

Kdyby si nebyl muž, tak řeknu, že to psala švagrová. Akorát s tím rozdílem, že to užívá od ledna, zhubla 5 kg, myslím, že už je má opět zpátky. Ale oni tvrdí, že kg sice dolů nejdou, ale tuky jo, že se mění ve svaly a je mnohem zdravější. Tak pije koktejly dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková