Herbalife

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
22.3.13 10:34
@zdlav píše:
Tak to je fajn, že to všechno víte! Po hubnutí bych se zkusil alespoň 3-4 měsíce udržet alespoň na té F1. Držím palce. :-) Je jasné že finance máme všichni nějak omezené…

Mě by jen zajímalo, zda jste ten, který Herbalife prodává, nebo ten, který s ním hubnul. A pokud to první, zajímalo by mě, jak je možné, že na internetu se ceny pohybují téměř o půlku levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdlav
22.3.13 13:12

cesta k Herbaline

@melju píše:
Mě by jen zajímalo, zda jste ten, který Herbalife prodává, nebo ten, který s ním hubnul. A pokud to první, zajímalo by mě, jak je možné, že na internetu se ceny pohybují téměř o půlku levněji.

Zdravím Vás. Já jsem postupoval tak, že jsem si na Internetu před cca 2,5 lety koupil tenhle produkt a hledal jsem také nejlevnější cenu. Produkt jsem koupil opravdu levněji ale došla jenom zásilka a k němu žádné vysvětlení. Tak jsem ho začal brát podle svého přesvědčení a podle doporučení na nejrůznějších diskuzích. Nic se mi nestalo ale výsledek byl ten, že jsem sice hubnul ale stejně jsem měl v průběhu hubnutí pořád hlad, dlouho bych to asi tím způsobem nevydržel, takže mě to docela zklamalo a další jsem si neobjednal. Po roce jsem dostal kontakt na svého současného distributora a poradce, který mě vše vysvětloval v řadě telefonátů a tak jsem to podle jeho rad zkusil znovu. Udělal mi analýzu stavby těla a podle výsledků mi navrhl sestavu produktů. V průběhu prvních cca 4 měsíců jsem zhubl o 10 kg, které si nyní bez problémů udržuji. Velkým rozdílem bylo to, že jsem vůbec neměl v průběhu hubnutí hlad. Poradce je se mnou pravidelně v kontaktu a vždycky mi dobře poradil a všechno vysvětlil. Už v průběhu hubnutí jsem si řekl, že zkusím tenhle produkt prodávat taky. A zase jsem měl a mám super podporu ve formě rad a nejrůznějších školení. Jedno školení např. probíhá 2× týdně on-line na Internetu, na jiné dojíždím.
K té ceně lze říci asi toto: je možné, že při hledání budete mít štěstí a narazíte na originální Herbaline produkt. Je otázkou, zda se Vám pak někdo bude věnovat a korigovat např. dávkování v případě jakékoliv neobvyklé reakce Vašeho těla (k té opravdu může dojít, protože organizmus reaguje na detoxikaci různě). Jestliže Vám to někdo prodá levněji, tak nutně někde musí na něčem jiném ušetřit. Ta školení si člověk musí zaplatit, rovněž tak musí platit telefon a hlavně Vám věnuje svůj čas, který také něco stojí. Dalším problémem je to, že se objevují napodobeniny tohoto produktu. Je to stejné jako u každého trochu úspěšného výrobku, znáte určitě kopie značek Puma v textilním průmyslu. Ale nijak Vám nebudu vymlouvat Váš případný úmysl koupit to stylem „najdu nejlevnější nabídku“ a přeji štěstí :-).

• Citovat
  • Upravit
10
25.3.13 11:01

Je pravda, že pokud bych si asi koupila pouze ten koktejl, tak taky budu mít hlad. Ten jsem měla asi jen dva dny a většinou večer, pak jsem díky poradkyni upravila dobu večerního koktejlu a od té doby je to v pohodě. Od jiné firmy jsme si ale objednala sojové boby a ty tyčinky, musím říct, že jsou totožné a o půlku levnější. Takže budu doufat, že i ostatní produkty budou originály a nastavení toho, jak je mám užívat, už znám..Tím pádem nemusím končit z finančních důvodů hned, ale třeba ještě nějaký měsíc můžu pokračovat, tímpádem dále hubnout..Toto je moje politika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdlav
25.3.13 11:17
@melju píše:
Je pravda, že pokud bych si asi koupila pouze ten koktejl, tak taky budu mít hlad. Ten jsem měla asi jen dva dny a většinou večer, pak jsem díky poradkyni upravila dobu večerního koktejlu a od té doby je to v pohodě. Od jiné firmy jsme si ale objednala sojové boby a ty tyčinky, musím říct, že jsou totožné a o půlku levnější. Takže budu doufat, že i ostatní produkty budou originály a nastavení toho, jak je mám užívat, už znám..Tím pádem nemusím končit z finančních důvodů hned, ale třeba ještě nějaký měsíc můžu pokračovat, tímpádem dále hubnout..Toto je moje politika.

To je samozřejmě také dobré řešení. Hlavní je aby člověk zkusil něco s tou životosprávou dělat!
Můžu říct, že co jedině nemá plnohodnotnou náhradu je ten hlavní produkt Herbalife a to je F1-Zdravé jídlo. Zkoušel jsem obdobný produkt od firmy Amway, který má velice podobné vlastnosti a kvalitu ale nechutnaly mě příchutě a to jsem se snažil byl v rámci možností objektivní. K ostatním doplňkům firmy Herbalife (ale i třeba firmy Amway) samozřejmě existuji levnější alternativy ale já nemám možnost objektivně posoudit jejich kvalitu.

• Citovat
  • Upravit
10
25.3.13 11:20

Já jsem tímto chtěla podpořit ostatní. Myslím, že to funguje..Ono říct - tak budu jíst méně a taky zhubnu ( třeba nejím ted sladké, pečivo atd. ), to ale nestačí..Pokud vynecháte tyhle potraviny, pak se budete potýkat nejspíš s různými chutěmi a hladem. Jelikož beru i jiné produkty, tak hlad, ani chutě nemám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.3.13 10:27

Už dost!!!

Dobrý den,
jelikož se velmi zajímám o výživu a jsem vystudovaná poradkyně pro výživu, zjišťuji jak Vás všechny Herbalife válcuje.
Jako výživový poradce Vám musím sdělit, že dostatečný příjem živin pokryjete ve standartně vyvážené stravě. Není nutné se nechávat oblbnout přípravky Herbalife a nutností si vyčistit střevo. Zdá se, že distributoři Herbalifu, mají pouze 2- 3 naučené fráze typu - výživa buňky, výživa střeva a už asi nic. Je to hnus za šílené peníze a když se informuji někde na inzerát ohledně výživy, kdo se tam skrývá??? Zase Herbalife. Jsou neznalí, nerozumí vůbec somatologii, biologii, potravinám, neví ani jak lidské tělo pracuje a opovažují si Vám tvrdit svými naučenými větičkami, že jedině to jejich je nejlepší. OMYL. Lidi otlučte jim to o hlavu, poslední dobou se s tím roztrhl pytel, jsou všude. Prosím všechny…zastavme to!!! Raději si dopřejem přírodních darů naší země ve formě ovoce a zeleniny, celozrných výroků, libového masa a mléčných výrokdů, jezte pravidelně, hýbejte se a pijte. To vše postačí.
Přeji všem pěkný den a nenechte se nachytat!!!
 Rebeka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.4.13 16:28

herbalife

Ahoj

reaguji na dotaz kdo má zkušenosti s Herbalife
když jsem se před rokem přihlásila na internetu že chci zhubnout ohlásila se mi paní že mi pomůže, pomohla, musela jsem si nakoupit spoustu produktů od herbalife shodila jsem 4 kila dnes je mám zpátky neříkám že mi paní nepomohla to jo poslala mi spoustu odkazů na zdravé potraviny co jíst a co je špatné spoustu jsem ani nevěděla že existují ale koktej herbalife mi už nechutná a také na to nemám peníze a závěr je takový že pokud člověk necvičí nemůže čekat že mu herbalife pomůže když bude jen sedět na prdeli a čekat kdy váha půjde dolů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdlav
6.4.13 00:51
@Rebeka37 píše:
Dobrý den,
jelikož se velmi zajímám o výživu a jsem vystudovaná poradkyně pro výživu, zjišťuji jak Vás všechny Herbalife válcuje.
Jako výživový poradce Vám musím sdělit, že dostatečný příjem živin pokryjete ve standartně vyvážené stravě. Není nutné se nechávat oblbnout přípravky Herbalife a nutností si vyčistit střevo. Zdá se, že distributoři Herbalifu, mají pouze 2- 3 naučené fráze typu - výživa buňky, výživa střeva a už asi nic. Je to hnus za šílené peníze a když se informuji někde na inzerát ohledně výživy, kdo se tam skrývá??? Zase Herbalife. Jsou neznalí, nerozumí vůbec somatologii, biologii, potravinám, neví ani jak lidské tělo pracuje a opovažují si Vám tvrdit svými naučenými větičkami, že jedině to jejich je nejlepší. OMYL. Lidi otlučte jim to o hlavu, poslední dobou se s tím roztrhl pytel, jsou všude. Prosím všechny…zastavme to!!! Raději si dopřejem přírodních darů naší země ve formě ovoce a zeleniny, celozrných výroků, libového masa a mléčných výrokdů, jezte pravidelně, hýbejte se a pijte. To vše postačí.
Přeji všem pěkný den a nenechte se nachytat!!!
Rebeka

Nevím proč je ve Vás taková zloba a agresivita. Je to cítit z každé Vaší věty. Zkusím reagovat:

1. všichni poradci absolvují docela velké množství školení o výživě (u nás je to 2× týdně, přednášky jsou na různá témata), takže určitě o výživě jsou docela dobře informováni
  2. jako součást stravy všichni doporučují ovoce a zeleninu (stejně jako to doporučujete Vy)
  3. Dostatečný příjem živin opravdu můžete pokrýt konzumací standardně stravy, ovšem je to poměrně náročné na čas a finance, pokud chcete dostat stejné množství živin jako s produkty Herbalife.
  4. myslíte, že Vás večeře se stejným množstvím živin, proteinů, vitamínů, atd. přijde levněji než 24Kč?
  5. ochutnala jste vůbec někdy např. koktejl připravený takto: 2-3 dcl mléka, půlka banánu, a F1 s vanilkovou nebo jahodovou příchutí? Podle mne je to velice dobré :-)
  6. pochybuji, že některý poradce zakazuje lidem pohyb.
  7. Herbalife funguje docela dobře v 80 zemích světa (propaguje ho třeba fotbalový tým Barcelony a Messi)
  • Citovat
  • Upravit
10
6.4.13 20:56

Já si myslím, že vždy se vyskytnou zastánci i odpůrci. Je pravda, že já jsem spokojená ( až na tu celkovou cenu ). Od 28. ledna držím Herbalife dietu a mám dole 7,5 kilo. Teď teda trochu stojím, ale byly Velikonoce a prostě to je trochu výjimečná situace, kdy přece jen jsou různé návštěvy a ta moje dieta nebyla až tak dokonalá :( NA druhou stranu jsem ale začala chodit dvakrát týdně na zumbu a v poslední době jsem začala posilovat na břicho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdlav
6.4.13 23:27
@melju píše:
Já si myslím, že vždy se vyskytnou zastánci i odpůrci. Je pravda, že já jsem spokojená ( až na tu celkovou cenu ). Od 28. ledna držím Herbalife dietu a mám dole 7,5 kilo. Teď teda trochu stojím, ale byly Velikonoce a prostě to je trochu výjimečná situace, kdy přece jen jsou různé návštěvy a ta moje dieta nebyla až tak dokonalá :( NA druhou stranu jsem ale začala chodit dvakrát týdně na zumbu a v poslední době jsem začala posilovat na břicho..
Úbytek kil neprobíhá lineárně, takže se při hubnutí může někomu zdát, že jeho váha nechce jít dolů. Proto je dobré vést od počátku evidenci rozměrů přes prsa, přes břicho atd. a většinou když kila stojí, tak jdou dolů právě centimetry, případně dochází zároveň k úbytku tuků ale narůstání svalové hmoty, které je těžší než tuky. Takže je dobré vydržet a ty kila půjdou zase dolů :-)
Navíc se u všech klientů potvrzuje, že hubnutí s Herbalife je relativně benevolentní k prohřeškům ve stravovacím režimu. Myslím tím to, že i malé zahřešení v podobě větší porce během narozenin, vánoc atd. se velice rychle vyrovná a hubnutí pokračuje.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.13 08:16
@zdlav píše: Úbytek kil neprobíhá lineárně, takže se při hubnutí může někomu zdát, že jeho váha nechce jít dolů. Proto je dobré vést od počátku evidenci rozměrů přes prsa, přes břicho atd. a většinou když kila stojí, tak jdou dolů právě centimetry, případně dochází zároveň k úbytku tuků ale narůstání svalové hmoty, které je těžší než tuky. Takže je dobré vydržet a ty kila půjdou zase dolů :-)
Navíc se u všech klientů potvrzuje, že hubnutí s Herbalife je relativně benevolentní k prohřeškům ve stravovacím režimu. Myslím tím to, že i malé zahřešení v podobě větší porce během narozenin, vánoc atd. se velice rychle vyrovná a hubnutí pokračuje.

Tak já mám za sebou úspěšné hubnutí-přes 30 kg-ale metodou, která je starší, leta ověřená-STOB. Super, prostě šlo jen o to pochopit princip jak funguje tělo. Už nic nevážím, nepočítám, stravuji se dle toho jak mám chuť-oni se ty chutě dost vytříbily. S tím, že když váha poleze někdy nahoru, tak okamžitě znova začínám vážit jídlo, počítat kJ, cukry, tuky, bílkoviny. Vím, že zhubnutím nikdy boj s váhou nekončí a tak to beru, přijde mě to logické.
Jen chci říct, že malé zhřeršení-vánoce, velikonoce, oslavy-ani při této metodě s váhou ani nepohnou.Je to o tom, že tělo si jede zajetým systémem a ani nezaregistruje, že dostalo víc jídla. A jak je zvyklé na pravidelnost, tak nemá potřebu cokoli uložit. Přes vánoce jsem denně snídala talířek-250 g-vánočního cukroví. Což na enerii pomalu vydá na celý den. K tomu jsem se stravovala klasicky jak jsem zvyklá, nic jsem neubírala. A po vánocích jsem měla o 1 kg méně.
Tím jsem chtěla říct, že jsem zhubla bez jakýkoli „berličky“-což herbalife je, ušetřila penízky a mohla si dopřát komplet nový šatník. Ten jsem nutně potřebovala.

• Citovat
  • Upravit
30707
7.4.13 11:14
@Anonymní píše:
Tak já mám za sebou úspěšné hubnutí-přes 30 kg-ale metodou, která je starší, leta ověřená-STOB. Super, prostě šlo jen o to pochopit princip jak funguje tělo. Už nic nevážím, nepočítám, stravuji se dle toho jak mám chuť-oni se ty chutě dost vytříbily. S tím, že když váha poleze někdy nahoru, tak okamžitě znova začínám vážit jídlo, počítat kJ, cukry, tuky, bílkoviny. Vím, že zhubnutím nikdy boj s váhou nekončí a tak to beru, přijde mě to logické.
Jen chci říct, že malé zhřeršení-vánoce, velikonoce, oslavy-ani při této metodě s váhou ani nepohnou.Je to o tom, že tělo si jede zajetým systémem a ani nezaregistruje, že dostalo víc jídla. A jak je zvyklé na pravidelnost, tak nemá potřebu cokoli uložit. Přes vánoce jsem denně snídala talířek-250 g-vánočního cukroví. Což na enerii pomalu vydá na celý den. K tomu jsem se stravovala klasicky jak jsem zvyklá, nic jsem neubírala. A po vánocích jsem měla o 1 kg méně.
Tím jsem chtěla říct, že jsem zhubla bez jakýkoli „berličky“-což herbalife je, ušetřila penízky a mohla si dopřát komplet nový šatník. Ten jsem nutně potřebovala.
:potlesk: :palec: :potlesk: :palec: :potlesk: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kathief
7.4.13 17:28

fanatici

Absolvovala jsem úvodní prohlídku u dealera H. L (ze zvědavosti) a musím konstatovat, že větší vymývárnu mozku jsem už dlouho nezažila. O amaterismu a naučených postupech co říkat nemluvě. Jsem v oboru výživy a chemie potravin poměrně vzdělaná (VŠ).
Přikláním se k názoru, že jde s odpuštěním o bandu podvodníků, kteří „sosají“ ze slabších a méně vzdělaných jedinců nehorázně vysoké částky. Tyto praktiky jsou dle mého na hranici zákona (pyramidový systém). Těm kteří podlehli „kouzlu“ H. L doporučuji číst složení výrobků H. L a poté konfrontovat s běžnou stravou smrtelníků :-D… doproručuji :http://priteltvehosrdce.lundegaard.cz/…/e_index.htm

dobrému jídlu zdar! ;-)

• Citovat
  • Upravit
zdlav
30.4.13 21:26
@kathief píše:
Absolvovala jsem úvodní prohlídku u dealera H. L (ze zvědavosti) a musím konstatovat, že větší vymývárnu mozku jsem už dlouho nezažila. O amaterismu a naučených postupech co říkat nemluvě. Jsem v oboru výživy a chemie potravin poměrně vzdělaná (VŠ).
Přikláním se k názoru, že jde s odpuštěním o bandu podvodníků, kteří „sosají“ ze slabších a méně vzdělaných jedinců nehorázně vysoké částky. Tyto praktiky jsou dle mého na hranici zákona (pyramidový systém). Těm kteří podlehli „kouzlu“ H. L doporučuji číst složení výrobků H. L a poté konfrontovat s běžnou stravou smrtelníků :-D… doproručuji :http://priteltvehosrdce.lundegaard.cz/…/e_index.htmdobrému jídlu zdar! ;-)

Nevím, o jakou úvodní prohlídku se jednalo, takže toto nemůžu hodnotit ani komentovat, je to Váš osobní názor, na který samozřejmě máte právo.
Nad čím bych se chtěl pozastavit, je Vaše tvrzení, že systém ohodnocování prodejců produktů Herbalife je na hranici zákona. Přepokládal bych, že vysokoškolsky vzdělaný člověk si předem nastuduje problematiku, ke které se bude vyjadřovat. Z Vaší interpretace je ale zřejmé, že nechápete rozdíl mezi podvodnými praktikami, které se lidově označují jako „letadlo“ a systémem odměňování ve firmách jako jsou např. firmy AMWAY nebo HERBALIFE. Tyto firmy odměňují své obchodníky podle toho, kolik zisku přinesou své firmě. V konečném důsledku je to tedy stejné jako odměňování v jakékoliv jiné firmě, kdy ředitel podniku má větší plat než účetní nebo sekretářka.
Ještě se vyjádřím ke složení produktu F1-zdravé jídlo:
Jedná se o základní produkt, který obsahuje např.:
bílkoviny, vlákninu, kyselinu listovou, kyselinu linolovou
Vitamíny: A, D,E, C,B1,B2,B3,B6,B12
Minerály: Vápník, Fosfor, Železo, Hořčík, Zinek, Jód, Draslík, Měď, Selen, Mangan
Při doporučené ceně vychází cena jednoho jídla na 24 Kč. Zkuste mi navrhnout klasické jídlo, které bude všechny tyto výše jmenované složky obsahovat a pak alespoň orientačně vypočtěte cenu tohoto jídla!
Samozřejmě, že cenu tohoto způsobu obživy nelze srovnávat s jídlem typu „chleba s máslem a kafe“, to snad chápe každý. :)

• Citovat
  • Upravit
6.5.13 20:02

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo měl obtíže při režimu Herbalife, jako já. Jsem v programu 3 týdny, vše dodržuji pečlivě, ale po koktejlu mám bolesti žaludku, nadýmání, pocit, že místo žaludku mám kámen. Moc se snažím vše překonat a vydržet, ale obávám se, že pokud se to nezlepší, nemá to cenu. Nic nevzdávám, na váze jsem ubyla o 1kg - 1kg svalové hmoty jsem přibrala, ale ztratila 2kg tuku. Poradíte? Díky, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková