Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@marturka…a není ten svět krááásný???
… i bez Herbalifu??!!!
![]()
Tak to je nádherné, je vidět, že „normální“ lidé ještě existují a přeji jen to nejkrásnější v životě.
![]()
Vůbec není zač…tak nějak jsem dopadla s Herbalifem i já, takže přesně vím, o čem píšeš.
A také jsem měla výživovou poradkyni, která byla údajně ta nejlepší. Nicméně podstatné věci já unikaly a dovolím si říct, že ne jen jí…je to jen o penězích, tak jako všechno. ![]()
No holky, takže jsem s Herbalifem též skončila (po dvou měsících). Proč? Protože ač poradkyně o mojí snížené fci štítné žlázy věděla, tak mi dala ten jejich super protein, který je ze sóji - podle všech lékařů a článků by se sója moc jíst neměla když má člověk problémy se sníženou fcí štítné žlázy, protože vychytává z těla jód. Milá paní poradkyně o tom vůbec nevěděla a navíc mi ani nebyla schopná zjistit zda to tedy mít můžu nebo nemůžu.. Takže cpát do sebe 2× denně soju za takový peníze opravdu nechci. Raději si koupím jiný vegan protein kde budu mít 4× tolik proteinu za cenu skoro stejnou.. No a navíc jsem zjistila, že milá obvodní doktorka mi půl roku dělala špatně testy na hladiny hormonů v těle, tudíž mám nejpravděpodobněji stále snížené hodnoty, tudíž hubnout ani nemohu. Jsem teď v dost depresivní situace - slečně jsem fakt věřila a fakt jsem věřila, že se vše v dobré obrátí. Ale žít ze dne na den s tím, že neušetřím ani korunu a nebudu si moct ani koupit nic na sebe, na to nemám. Počkám si, až mě vyšetří odborník a konečně budu mít hormony v normě. Myslím, že se svými znalostmi výživy a četností cvičení pak musím hubnout. Ale je to opravdu těžké.. mám 22 let, 169cm a k tomu 83kg (ještě napodzim 73kg)…váha se možná stále zvyšuje, raději si na ni ani nestoupám… a to mám vlastně neustále zdravou stravu, vyváženou a cvičím 4× týdně
Nevím jak se z toho začarovaného kruhu dostat… ![]()
@marturka Děkuju za podporu! Opravdu díky
moc se mi jí nedostává, protože se s tímto lidem nesvěřuji, nechci vypadat jako někdo kdo se „vymlouvá“. Věřím, že endokrinolog mi pomůže ![]()
Pěkný den, výrobky herbalife jsem používala rok a dosáhla jsem výsledku, který jsem chtěla. Teď už produkty nepotřebuji, ale stále jich mám doma spoustu (nakoupila jsem je se slevou), kdyby měl někdo zájem za stejnou slevu mu prodám ten zbytek ![]()
Díky Bohu ne. Ale kamarádka, co byla na konkurzu říkala, že to jsou nechutní šmejdi.
A nehledě na to, tyhle předražený srance, už dneska skoro nikdo nekupuje ![]()
@kathief píše:
Absolvovala jsem úvodní prohlídku u dealera H. L (ze zvědavosti) a musím konstatovat, že větší vymývárnu mozku jsem už dlouho nezažila. O amaterismu a naučených postupech co říkat nemluvě. Jsem v oboru výživy a chemie potravin poměrně vzdělaná (VŠ).
Přikláním se k názoru, že jde s odpuštěním o bandu podvodníků, kteří „sosají“ ze slabších a méně vzdělaných jedinců nehorázně vysoké částky. Tyto praktiky jsou dle mého na hranici zákona (pyramidový systém). Těm kteří podlehli „kouzlu“ H. L doporučuji číst složení výrobků H. L a poté konfrontovat s běžnou stravou smrtelníků… doproručuji :http://priteltvehosrdce.lundegaard.cz/…/e_index.htmdobrému jídlu zdar!
Nejde otevřít, nevíte o nějaké jiné stránce, kde se dočtu složení výrobků? děkuju ![]()
Pijete ještě někdo v této době herbalife? nechci s tim hubnout spíš mě jen zajímá zda to opravd
u nahradí večeři a není třeba po tom hlad nebo chutě chtěla jsem to zkusit občas jako možnost zdravého jídla nebo když třeba zrovna není na nic chuť ![]()
Zdravím všechny, četla jsem tady opravdu hodně komentářů, kdo co si mysli o Herbalife a dělí se to tu na dvě poloviny. Já osobně se přikláním k tomu, ze Herbalife je hotovy zázrak a rovnou upozorňuji, ze nejsem prodejce. Já osobně ho jim jim něco přes rok. Nejprve protože jsem potřebovala doladit váhu, ale postupem času mi to proste začalo velmi chutnat a už si bez nej život asi nedokážu představit. Já sama, když jsem s nim měla začínat, tak jsem byla skeptická, protože jednat hrály roli finance a jednat spoustu lidi v mem okolí bylo prave k Herbalife negativní. Tak jsem zacala sama na internetu hledat a postupem času jsem si utvořila i vlastní nazor, za kterým si stojím, protože to mám vypozorovane na sobě, na své rodině.
1. Herbalife není dieta, jedna se procisteni metabolismu a těla celkove. Od jazyku po konecnik doslova
2. Herbalife skutečně muze pomoci jak s vahou, tak s problémy ohledně pleti, tak s ekzémem, tak s alergii, tak s jinými hodnotami (cukrovka, krevní tlak,…). Nejsou to léčiva. To je první věc, kterou si clovek musí uvědomit a nejsou to ani žádné drogy, které by vaše telo zmatly. Jde o to, ze v dnešní době je poměrně špatná kvalita potravin, protože všechno je dovážené, všechno je strikane chemicky atd. Vlivem tohoto a dalších faktoru si clovek způsobuje některé civilizační choroby sám viz co jsem vypsala nahoře. Ať už je to jeho stylem života nebo něčím jiným.
3. Pokud tady bude někdo zmiňovat, ze Herbalife nepoužívají doktoři, tak to ať ten příspěvek rovnou smaže, protože je bohužel pro nej velmi spatne informován. Přední Slovenska pediatricka paní doktorka Mária Palova, která je vyhledávána po celém Slovensku s produkty spolupracuje již přes 20 let a napsala o tom i knihu, kde popisuje jak co davkovat, jak co na koho působí atd.
4. Prosím všechny, kteří můj příspěvek budou číst až po sem se zamysleli. Herbalife je na trhu 39 let. To je velmi dlouhá doba na nutriční firmu. Myslíte si, ze kdyby produkty obsahovaly nějaké blafy, drogy, závadné látky a další kraviny, ze by se na trhu udržela tak dlouho? Firma podleha nejprisnejsimu prověřování fda pro Ameriku a Evropu. Sám bývalý ředitel fda, který ji kontroloval mnohokrát je v současné době v poradním sboru Herbalife a to prosím DOKTOR. A v neposlední rade k tomuto bodu, firma stále roste, tato firma ma 5× více nutricnich klubu po celém světě než je prodejen starbucks.
5. Ano, není to zrovna nejlevnější výživa. V lékárně a jinde všude se daji koupit výrobky za zlomek ceny. Ale já když jsem hubla, tak jsem chodila na pravidelne kontroly ke slecne, která mi radila i s vařením, cvičili jsme v centru, měli jsme přednášky na tema zdravá strava. Co kde kupovat za potraviny atd. Tohle vám nikde v žádné lékárně nenabidnou! Proste vám to prodají, přečtěte si složení a poraďte si. Vyjma toho, firma si dává záležet na vstupních surovinach. Nedávno přestala vyrábět jeden produkt, protože nenasla už vhodného dodavatele. Chápete, ona radši přestala 1 výrobek produkovat než aby ten výrobek měl byt osizeny. Další věc, vemte si takový Herbalife čaj. Celá lahvička velká mě stojí 1690 Kč a mám to na 1,5 měsíce. To mate 45 dni (2 čaje denně uvarite). Jedna várka čaje vám vyjde na 19 Kč. Vzdyt za to si v automatu nekoupíte ani kafe ve meste a to už vůbec nemluvím o kavárnách.
6. A ještě poslední bod, lidi prosím vás zamyslete se nad sebou. Nepište kritické komentáře na něco co jste nikdy nevyzkouseli, ale slyšeli jste od kamosky, která to slyšela od babičky, ze babička ma vnučku a ta vnučka ma přítele a ten přítel ma maminku, která to kdysi jedla a nepomohlo to. Investujte trochu těch peněz a vyzkoušejte si to. Já vám dam ruku do ohne za to, ze když budete dodržovat pravidla (jidelnicek, pohyb, pravidelne kontroly), které jsem měla nastavené i já, tak výsledky se za krátkou dobu dostaví.
No v první radě musím rict ze jsem se opět upřímně zasmala těm co kritizují aniž by měli osobní zkušenosti
zeny proč to děláte : jinak za mě herbalife funguje co se tyče náhrady za svačinu především pokud někdo pracuje směnný provoz jako ja, přiznávám jsem líná a mnohdy se mi nechce dělat si krabičky s jídlem na smenu hlavně při nočních. herbalife nefunguje ze to budete pít a zhubnete jak si někteří myslíte ale je to pomoc při stravování, za mě super, piju cca 14 let
@hanikely39 já prodávám. Jestli máte zájem napište mi zprávu
@hanikely39 píše:
Je tu někdo kdo prodává herbalife?
Dnes se da koupit Herbalife na internetu a neni to zadny podvod. Mate nekolik ceskych eshopu co to prodavaji. Jinak co se tyce JOJO efektu. Je treba si uvedomit ze to neni vina diety. I kdyby vam udelal dietu ten nejlepsi dietolog na svete a vy s ni shodila 20 kilo, tak jak zacnete zase lopatovat jidlo jako predtim, ty kila se proste vrati, Clovek ktery chce byt stihli musi proste snist mene kalori nez za den spali, potom bude hubnout a nebo snist tolik kalorii aby si udrzel svou vahu se kterou je spokojeny. Vsechno se to da tak nejak spocitat, jsou na to ruzne pomucky, ale je to na delsi povidani. Kazdopadne kdyz to clovek pochopi, dokaze shodit kdykoliv chce a uvedomi se jak je to desne snadne ![]()
Byla jsem u nich na pohovoru a poté i na zaučení (šéfka vedla pohovor se zákazníci) a musím říct, že i kdybych byla zoufalá a kila nešla dolů, nikdy bych do toho nešla.
NIKDY
Nabídnou ti nějaké ty nízkokalorické koktejly a pak ti vnutí speciální spalovací čaj. Ten čas dehydratuje organismus a nutí zákazníka vypít i 6 l vody denně. A to je na onemocnění ledvin jako dělané! Pokud si chceš zachovat zdraví, nedělej to, raději zařaď více zeleniny, přerušovaný půst a procházky. Jde to pomalu, ale přeci jen 😊