Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Uz jsem se vazne zacala bat, ze tu nebude uz nikdo, kdo napise o Herbiku neco pozitivniho…
Ja jsem ho uzivala a citila jsem se paradne, diky tomu jsem se stala i poradkyni a tak doufam, ze budu moct predat sve zkusenosti ostatnim, co o ne budou stat.. Takze pokud budete mit nekdo zajem, muzete mi pisnout a muzeme provest konzultaci s premerenim, ktera je zdarma a nezavazna. Proste si jen poslechlete, o cem to je, jake jsou moznosti a co se s tim da delat. Nasledne konzultace pro ty, co se rozhodnou to zkusit, jsou zdarma (vetsinou po tydnu). Cena je sice vyssi, ale kolik z vas si koupilo drazsi kosmetiku nebo drazsi granule pro psa, aby mel vse co potrebuje. Navic jsou i moznosti, jak pripadne ziskat slevy. Je to jen na vas
Pokud budete chtit, jsem k dispozici v Brne a v Blansku a okoli
Mejte krasny vecer a vam devcata hodne stesti, at dosahnete toho, co si prejete a citite se perfektne ![]()
@Meditrine
No já už poradkyni v Praze mám, jsem na herbalifu teda fakt nováček
Třetí týden
Takže nevím zatím, jestli je výsledek, i když všechno fakt dodržuju s malinkýma prohřeškama, ale opravdu malinkýma
Za tu dobu ale musím říct, že mě přestala bolet kolena a kosti (to mě trápilo od porodu - dlouho jsem kojila), nemám skoro hlad a krásně jsem si zvykla na svuj pravidlený režim a hlavně na pitný režim
Já mám teda před sebou dlouhou cestu, tak uvidíme, snad to bude fajn, ale jejich papání mi chutná. Jo a i když je to dražší, tak musím říct, že tím, že pro sebe nenakupuju tolik (snídaně a večeře), tak i docela ušetřím
A chutná mi to, tak kdo něco pomlouvá, at se jde bodnout ![]()
Jen mezi náma…Chtěla jsem ušetřit a na netu jsem si koupila co jsem chtěla a cena byla jiná než od prodejce. Nemám ani peníze ani zboží a tak nemá cenu šetřit!!! ![]()
Nj, to se obcas stava… Ja jsem se taky divala na netu nekolikrat, ze nekdo prodava cely sady od Herbalife, nebo koktejly a prodava je s 50% slevou.. Kdyz jsem se ptala, jak si to muzou dovolit, tak mi v podstate neodpovedeli nic. Herbalife tohle rozhodne nepodporuje, protoze to znamena, ze si koupite koktejl nebo cokoliv a nikdo vam k tomu nerekne ani bu. Pak se treba stava, ze nekdo, kdo to uziva, ma prujem nebo naopak zacpu a nici si tim zdravi
Druha varianta je ta, ze si koupite neco v prebalu Herbalife F1 a pak zjistite, ze pijete vanilkovy puding nebo neco jeste horsiho, pripadne, ze tomu velmi brzo skonci nebo uz davno skoncila trvalnivost.. Treti varianta je to, co pises.. Objednas levne, zaplatis a mas prd.. Herbalife se toto snazi resit, ale bohuzel je toho tolik, ze to nema narok stihat.. ![]()
Taky jsem se ptala a máš pravdu. Stejně jsem si to pak koupla u prodejce a mužu říct všem, že jsem po 15letech konečně zhubla. Sice jsem ještě v programu, ale vážně to pomáha a zvažuji i práci. Ale je fakt, že někdy se opravdu vyplatí si připlatit než šetřit. Cena sice taky rozhoduje, ale né vždy. Když bych se měla rozhodnout prodrahou operaci, taky na sobě nebo rodině nebudu šetřit. Záleží na každém a je to můj názor.
Souhlas… Ja vim, ze se to zda treba byt drahy, je pravda, ze ta prvni platba byva vyssi, ale pak uz je to lepsi.. Kdyz si clovek vsechno rozpocita, kolik ho to stoji na den, tak pochopi, ze to neni takova palka.. Jako by sis proste odeprela zakusek nebo cigara nebo nevim, cokoliv.. Kdyz jsem si kupovala pred delsi dobou sadu kosmetiky Mary Kay, tak me to taky stalo asi 3500, ale mam to uz rok a pul a denni davka me vychazi na nejakych 10 Kc, mozna o par kacek vic, ale kdo by tohle nedal za sebe za den? A kazdy poradce (nebo ja aspon urcite), ma nejaky akce, slevy a podobne, takze je mozny to ziskat za levnejsi cenu.. Nebo pokud se zaregistrujes, mas slevu 25%. Zalezi pak na tobe, jestli budes delat poradenstvi, nebo ti bude stacit, ze mas slevu pro sebe..
Jeste musim podotknout, ze me to slecna, co me tu kosmetiku prodavala, vysvetlila, ze gel na cisteni ksichtu si tam nemam davat po kilech, ale staci jen troska.. Diky tomu to mam jeste dneska. Stejne je to i s Herbalife.. Neni to o tom, koupit si koktejly a pilule a cekat zazrak.. Clovek pro to musi neco udelat, neco dodrzovat a ta cena je takova, protoze kdyby se melo jeste zvlast platit za kazdou konzultaci, tak by to bylo mnohem drazsi a lidi by se na to vykaslali.. Kdyz uz si koupim neco za takovou cenu, tak s tim hned neseknu, cekam od toho, ze ten clovek, co mi to prodava, tak vi, co dela a pokud mi to dela zle, tak mi pomuze to vyresit, clovek si popovida a jeste k tomu hubne.. Nejhorsi je, ze si lidi mysli, ze si to koupi, placnou sebou k televizi, daji si ctyri kafe denne a nejradsi by hubli uz druhej den.. Pak tady clovek cte ruzny diskuze a jde mu hlava kolem.. ![]()
Ahojky..tak se hlásím po dvou týdnech a něco…užívám vše poctivě a dnes jsem byla na kontrolním měření a konzultaci…no zatím se výsledky moc nedostavili, ale byla jsem uklidněná tím že každý reaguje jinak a tak asi potřebuji víc času…a tak pokračuji dál a doufám že za 14 dní to už bude víc znát na výsledcích ![]()
Ahoj lidicky mam v plane otvorit v podboranech poradnu.to znamena ze by sem vystavovala vam jidelnicky a bylo cviceni kazdy den 2 hodky za tere by se platilo 50 a za to ze sa budu ovas start a ovasi kondici by stalo 400 na miesic pozor neponukam zadne caje nebo njake doplnujuce vyzivove produkty je to zuuuuuuuuuupne zbytecniii ja sem zhubla bez toho a je tom jen otom spravne jist normalnym mnostve a casto. hlavne nezapominat na pohyb kdo by mnel oto zajem neco takovyhooo vyskouset potrebuji vase nazora na to ci mam nieco takove otvorit vopred vam dekuji za vas nazor mata
Ahoj
Poradíte někdo jak užívat herbalife když chci zhubnout? koupila jsem si ho přes internet ale nevím jak ho užívat. Nemáte někdo zkušenosti? Mám koktejl, vlákninu, cell-u-loss, Xtra-Cal a kapsle s obsahem kyseliny olejové. Poraďte někdo ![]()
![]()
@vifona píše:
Ahoj lidicky mam v plane otvorit v podboranech poradnu.to znamena ze by sem vystavovala vam jidelnicky a bylo cviceni kazdy den 2 hodky za tere by se platilo 50 a za to ze sa budu ovas start a ovasi kondici by stalo 400 na miesic pozor neponukam zadne caje nebo njake doplnujuce vyzivove produkty je to zuuuuuuuuuupne zbytecniii ja sem zhubla bez toho a je tom jen otom spravne jist normalnym mnostve a casto. hlavne nezapominat na pohyb kdo by mnel oto zajem neco takovyhooo vyskouset potrebuji vase nazora na to ci mam nieco takove otvorit vopred vam dekuji za vas nazor mata
Ahoj jsem z Kryr - no myslím, že by ses uživila někde ve velkém městě, což zrovna Podbořany nejsou
a co znám kolem smýšlející lidi - plno výmluv / nemám čas, přece nebudu platit za něco navíc… / zkusit to můžeš ale myslím si že úspěch asi nebude.
Muzu mit otazku pro zmenu ja? Z jakyho duvodu jste si koupila Herbalife pres internet? Pokud jste pobliz nejakemu mestu, urcite se tam najde i poradce, ktery se Vam bude venovat… Predpokladam, ze patrite k tem, co chteli usetrit a tak jste si to poridila pres net, protoze tam to prodavaji levnejc.. V podstate by Vam ted zadny poradce nemel poradit, protoze je to proti Herbalife pravidlum a taky, buhvi, co mate ted doma..
Navic to neni jen tak, ze Vam nekdo napise, berte to tak nebo tak, protoze clovek od cloveka se lisi, je treba vedet, jakou mate vahu, metabolismus, jestli mate nejake zdravotni potize. Ted kdyz do sebe bez nejakeho detoxu nahazete koktejl a k tomu si date vlakninu, tak riskujete, ze si zablokujete streva.. Proto je to tak drahe, protoze se Vam k tomu venuje clovek, ktery ma veskere informace o Vasem stavu a veskere informace o vyrobcich.. Navic vetsina z nich miva take slevy a tak by Vas to mozna vyslo levneji nez ted.. Bez nejakych konkretnich informaci je tezke Vam rici, jak tohle vsechno uzivat..
Muzu se tedy zeptat?? Kdyz chci zacit s Herbalife s uzivanim, co potrebuji, kdyz chci zhubnout??? Dal za kolik se da poridit balicek te F1 a caje???dekuji
Tak děcka, jak to tak tady čtu, tak fakt nevím. Kamarád mě doporučil k poradci. Nejprve jsem byla fakt naštvaná.
Nakonec jsem začala spolupracovat. Nevěřím zázračným pilulkám ani koktejlům, ale řekla jsem si, že 3500 Kč za balíček dám (člověk příjde v životě o víc). Vzhledem k mé váze a věku (no asi to zveřejním 112kg, 29 let) Hrůza, co?
Prostě dnes je to první den, co HL užívám (klasika koktejl, vláknina, multivitamín a čaj). Zatím je vše OK, uvidíme večer
. Budu se vám pravidelně hlásit a pokud to půjde, tak vás budu moc podporovat. Obezita je závislost, jako alkoholismus nebo drogy. Jen se dost často podceňuje. Je pravda, že je to předražené, ale ty peníze jsou i takový ten bič, proč to neporušit. No zkrátka uvidíme. Moc všem držím palečky a doufám, že podpoříte i vy mě. Hubnutí je kolektivní boj a já doufám, že ho vyhraju (už konečně
)
Holky, já se hlásím spokojeně po neclelých dvou měsících mám dole téměř pět kilo a jsem spokojená
Chutná mi, moje poradkyně je opravdu super, nemám výhrad ![]()
to Betka79
no je tedy lepší, aby tě někdo motivoval a hlavně kontroloval, ale jinak je to tak, že koktejl si děláš ráno a večer, do 250ml mléka (můžeš i jogurt bílý hollandia, kefír…), dáš dvě odměrky nebo dvě lžíce polévkové ráno i večer…ale měla by jsi mít k tomu protein (aby nešly pryč svaly), což dávkování ti spočítá právě poradce…počítá to na váhu člověka…no a prosím tě, jen jako koktejlama prostě nezhubneš. Je to o změně celkového stravování, takže dopo jako sváča ovoce, pak oběd (i s přílohou!!! a nejlepe k tomu zakousnout nějakou syrovou zeleninku), druhá svačina už by měla být jen nějaká zelenina (salát, paprika s tvarohovou pomazánkou atd…), večeře koktejl…je možné, že po mlíku ti bude těžko, takže chce to vyzkoušet, já večeřím naposledy tak v šest, amx. pul sedmá, pak už je mi ráno těžko…nebo pokud mlíko nevyhovuje, koupit např, kokosové ve zdravé nebo sojove a tak
Držím pěsti ![]()