Herbalife

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3118
22.9.13 22:28

@Andelisek Já taky držím dietu s Herbalife, dnes čtvrtý den.Chci shodit 6kg.
Musím se ale přiznat, že mám většinu dne hlad 8o Takže to pro mě bude těžký několikatýdenní boj 8o Dodržuju přesně rady své výživové poradkyně, ale hlad mám stejně. Jen po obědě ne, to jím v podstatě vše, ale večer mívám fakt hlad. Dodržuju dopolední i odpolední svačinu, stejně tak dávkování koktejlu, ale mě zkrátka zelenina ani ovoce nezasytí, jen na krátkou dobu.No,uvidíme, jak to půjde dál, ale určitě to nevzdám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ilafa
23.9.13 09:02

Přesně tak, bez změny jídelníčku to nejde. Ale já musím říct, že zásadní změny jsem nedělala. Jím to, co mi chutná, ale upravila jsem porce. Né proto, že bych to plánovala, ale já toho prostě moc nesním. Jestli je to kvůli vláknině, kterou beru nebo ten čaj. No je mi to jedno, hlavně že to funguje. Zítra je měření a vážení, tak dám vědět. Zatím pá dámy, jdu makat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Ilafa
23.9.13 09:06

Hele já nemám hlad, ale hrozné chutě (tedy večer), ale přišla jsem na to. K obědu si dám koktejl a večer večeři (cca 17-17:30). Porce tak akorát a je jasný, že ne řízek nebo omáčku s houkovým knedlíkem, ale třeba brambory a nějaké dobré maso nebo dušenou zeleninu. Musíš si vybrat, co ti vyhovuje. Mám za sebou týden a v něm jsem se fakt hledala. První den v 20:00 totální selhání a vybraná lednice, druhý den to samé (nemám vůbec pevnou vůli). Pak jsem si to upravila a dnes v pohodě :mrgreen: Hlavně musíš vydrže a být po psychické stránce v poho :hug:

• Citovat
  • Upravit
Marrrta
23.9.13 17:10

Chtěla jsem se zeptat co je potreba abych mohla s Herbalifem zkoncit?? dekuji mam tam tu registraci ale prace to neni pro me

• Citovat
  • Upravit
Ilafa
24.9.13 08:20

Marrrta: Jako prodejce? Tak to nevím, já ho jen užívám.

• Citovat
  • Upravit
Iveta709
25.9.13 14:33

herbalife

Ahojky, najde se tu někdo kdo se živý Herbalife? Jde vůbec s tím uživit? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Milada 95
26.9.13 17:55

Zdravím všechny spolutrpitelky!!
Po třech letech se vracím znovu k herbalifu a ráda bych přispěla svou zkušeností.
Všem, kdo nevěří - fakt to jde!!!A že já bych mohla vyprávět. Ve svých 58 letech jsem prošla všemi možnými dietami. Vždycky jsem trošku zhubla, ale dalo to fušku a trvalo to jen chvilku. Herbalife ale na mě působil neskutečně. Začala jsem v lednu, čili po Vánocích, a skončila jsem v dubnu. Ten poslední měsíc už jen s přechodem na normální stravu. Výsledky mě ohromně motivovaly, byly hned vidět. Za 3 měsíce jsem zhubla 12 cm v pase a přes boky a 9 cm stehna. Celkem 10 kg. S mírnými výkyvy jsem si je držela 3 roky. Teď jsem se postupně dostala zase na váhu jako na začátku, tak do toho jdu znova. Zatím mám za sebou 4. den a je mi fajn. Chce to fakt jen pevnou vůli a vydržet. výsledek stojí zato. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Iveta709
26.9.13 20:25

Výdělek

Zdravím všechny, a jak je to tedy s výdělkem u herbelife? Má tu někdo pozitivní zkušenost? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
3118
26.9.13 21:23
@Milada 95 píše:
Zdravím všechny spolutrpitelky!!
Po třech letech se vracím znovu k herbalifu a ráda bych přispěla svou zkušeností.
Všem, kdo nevěří - fakt to jde!!!A že já bych mohla vyprávět. Ve svých 58 letech jsem prošla všemi možnými dietami. Vždycky jsem trošku zhubla, ale dalo to fušku a trvalo to jen chvilku. Herbalife ale na mě působil neskutečně. Začala jsem v lednu, čili po Vánocích, a skončila jsem v dubnu. Ten poslední měsíc už jen s přechodem na normální stravu. Výsledky mě ohromně motivovaly, byly hned vidět. Za 3 měsíce jsem zhubla 12 cm v pase a přes boky a 9 cm stehna. Celkem 10 kg. S mírnými výkyvy jsem si je držela 3 roky. Teď jsem se postupně dostala zase na váhu jako na začátku, tak do toho jdu znova. Zatím mám za sebou 4. den a je mi fajn. Chce to fakt jen pevnou vůli a vydržet. výsledek stojí zato. :potlesk:

A cvičíte? Já totiž na sport vůbec nejsem, cvičila jsem jen po porodu, abych rychle zhubla přebytečných 15kg, ale bylo to pro mě utrpení. Každopádně jsem přebytečná kila cca za dva měsíce zhubla, ale byla jsem na sebe fakt přísná. Každopádně mám teď o 2kg míň, než před otěhotněním, ale stále je moje vysněná váha 60kg. Teď mám 65kg a stále se necítím dobře ve svých kilech. Spíš mě hrozně stresují neustálé diety, chci být šíhlá, ale člověk se musí zkrátka pořád hlídat 8o Celý život, aby nějak vypadal 8o Ale jsem rozhodnutá, že to na těch 60kg dám a chci si to udržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milada 95
26.9.13 22:45

Před těmi 3 lety jsem necvičila, ale te´d chodím už dva roky na zumbu a moc mě to baví. Ale vy mi připomínáte moji věčně nespokojenou štíhlou dceru, která po dvou dětech je hubenější než za svobodna, ale pořád je se sebou nespokojená. Těch vašich 65 by vám leckdo záviděl. Nebu´dte na sebe tak přísná!!! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3118
26.9.13 23:01
@Milada 95 píše:
Před těmi 3 lety jsem necvičila, ale te´d chodím už dva roky na zumbu a moc mě to baví. Ale vy mi připomínáte moji věčně nespokojenou štíhlou dceru, která po dvou dětech je hubenější než za svobodna, ale pořád je se sebou nespokojená. Těch vašich 65 by vám leckdo záviděl. Nebu´dte na sebe tak přísná!!! :mavam:

Moc mě vaše slova těší, díky :kytka: Každopádně ano, jsou ženy, které jsou se sebou neustále nespokojené a já patřím mezi ně, ale nemůžu si pomoct 8o 65kg na 163cm je pro mě pořád dost 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
17.10.13 11:30

@kristy84
Kristy, ono člověk musí zkoušet..já už to doslova upgradovala a dělám si ráno ovesnou kaši s ovocem a tu kaši si posypu čoko herbalifem :D mnaaam :d no a pak sváča - když vstávám později, tak ji ani nestihnu a rovnou oběd..i ten se teda snažím dělat vyvážený a zdravý, takže minimum oleje…takže jedu třeba steak, troška brambor nebo rýže a k tomu syrová zelenina kvuli trávení…no a odpo si dám třeba obložený talíř (vajíčko, sýr 30%..ale někdy i kousek nivy, miluju ji…kvalitní šunku - min, 95% masa, rajče, paprika..)…no a pak koktejl nebo mužeš i do kefiru si to zamíchat..a to budeš fakt plná…pravda, ted jsem i párkrát koktejl vynechala, ale měli jsme umrtí v rodině, takže to bylo hodně náročne a nechtěla jsem ještě otravovat s tím, že si nekde budu dělat solo jidlo :( )…ale já ted řeším to, že mě honí šílený chutě a hlad, protože jsem začala hodně cvičit..tak 3× až 4× týdně jedu hodku a pul intenzivní trenink a prostě druhej den bych si dala sladký…což je někde chyba…takže taky ted hledám azkouším..do toho čtu od Jill tu knížku o metabolismu, což je teda neskutečně zajímavý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
17.10.13 11:34
@Ilafa píše:
Hele já nemám hlad, ale hrozné chutě (tedy večer), ale přišla jsem na to. K obědu si dám koktejl a večer večeři (cca 17-17:30). Porce tak akorát a je jasný, že ne řízek nebo omáčku s houkovým knedlíkem, ale třeba brambory a nějaké dobré maso nebo dušenou zeleninu. Musíš si vybrat, co ti vyhovuje. Mám za sebou týden a v něm jsem se fakt hledala. První den v 20:00 totální selhání a vybraná lednice, druhý den to samé (nemám vůbec pevnou vůli). Pak jsem si to upravila a dnes v pohodě :mrgreen: Hlavně musíš vydrže a být po psychické stránce v poho :hug:

Jee, tyhle výkyvy znám dobře..ze začátku to bylo těžký, ale pak si to tak sedlo, že jsem ani sladký nejedla…ale ted jak jsem přidala opravdu fyzickou aktivitu pořádnou, tak je to šílený a teda chutě neskutečný…nejspíš někde špatný poměr jídla…takže jdu na kalorické tabulky a zkusím si to jídlo tak týden vážit, abych věděla, jestli nejím třeba moc málo, pak je to celý rozhozený :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milada 95
17.10.13 16:27

Holky, je to o pevné vůli. Bude to měsíc, co jsem znovu začala a přísně dodržuju:
ráno bílý jogurt 150g.3% tuku se lžičkou koktejlu f1 (chutná mi jen s křupínkami), v poledne normální porce obšda a kolem 17 hod. zase jogurt s F1. mezitím dost piju magnezku nebo ovocné čaje. Hlad mám až večer, ale vydržím, piju. Za necelý měsíc mám dole kolem 5 kg. Vážím se ráno i večer( což je asi blbost), ale děsně mě motivují úbytky na váze. Zatím jdu pořád dolů, ale nehřeším(teda jídlem). Přitom jsem strašně na sladké. Ale vydržím!!! Na začátku jsem měla 78,80kg, dnes ráno jsem měla 73,40.Chtěla bych dosáhnout 70, vím že to dokážu. Před 3 lety jsem zvládla 10 kg za 2 a půl měsíce. Ale chce se zabějčit a vydržet!!!§ děláte to pro sebe!!! držím všem palce!!!

• Citovat
  • Upravit
8935
18.10.13 04:32

@Andelisek Tělo volá po sacharidech, energii. Máš veliký výdej a o dost menší příjem. Proto zvyš porce. Nedoháněj energii čokoládou, oplatkou, ale dej třeba víc přílohy. Pokud jsi začala intenzivně cvičit, tak nyní váha půjde dolů, ale až zvolníš-toto tempo nejde vydržet celý život-tak váha bude mít tendenci jít opět nahoru. Mě se osvědčilo cvičit 2 x týdně a vydržet celoživotně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková