Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky, jsem tu prvně, zajímalo by mě spíš práce pro herba,,, dostala jsem email, že mě do týmu vybrali a i kontakt na mého poradce i video o co jde, ale z toho jsem se nedověděla jestli budu platit či kupovat nějaký vstupní poplatek nebo zboží. Nechci někomu dávat svoje číslo a bát se že mě pak budou nahánět. Jen chci vědět jak se u herb začíná, protože nějaký nákup svého zboží, nebo nějaké velké vstupní poplatky to nechci. Pochopila jsem, že bych to měla nabízet přes izerát. poradí mi někdo??? děkuji a pěkný nový rok všem ![]()
@ája 2 Švagrová se také do prodeje pustila. Už před rokem. Musela si koupit „startovací krabici“-tam jsou základní přípravky. Aby mohl člověk něco prodávat, tak je důležité tomu věřit a užívat tyto přípravky. Cena 3500,–Ona inzeráty nedávala-s tím, že se učili, že přes inzeráty se prodávají samé padělky, oni mají originály. A oslovovala kamarády, známé-zvala je do studia zdravý. Tam její adřízený ukazoval, jak se dělá anamnéza stavby těla, zhodnocení situace a prodej přípravků.
Jelikož spousta lidí už zkušenosti má-buď sami, nebo z okolí-tak velký úspěch se nekonal.Po půl roce nadřízený kancelář zrušil a tato větev padla
@lasička1 píše:
@ája 2 Švagrová se také do prodeje pustila. Už před rokem. Musela si koupit „startovací krabici“-tam jsou základní přípravky. Aby mohl člověk něco prodávat, tak je důležité tomu věřit a užívat tyto přípravky. Cena 3500,–Ona inzeráty nedávala-s tím, že se učili, že přes inzeráty se prodávají samé padělky, oni mají originály. A oslovovala kamarády, známé-zvala je do studia zdravý. Tam její adřízený ukazoval, jak se dělá anamnéza stavby těla, zhodnocení situace a prodej přípravků.
Jelikož spousta lidí už zkušenosti má-buď sami, nebo z okolí-tak velký úspěch se nekonal.Po půl roce nadřízený kancelář zrušil a tato větev padla
děkuji za info, já právě na tom videu viděla tedy pochopila z toho, že mají web obchod a z toho nabízí sama nechci nikoho obcházet a honit atd, nemám to ráda sama a spíš to namě vždy působilo opačně. Na startovací balíček nemám a 3500 jsou pro mě ted moc tudíž dotoho nepůjdu
Vím že každé podnikání něco vyžaduje a hlavně investici, ale tu to cestu nechci je to moc a hlavě je to zase dokola. To už prodej Dedry je lepší, bez investic a výdělek jistý hold se do ní musím víc opřít zatím jí flákám a ted vidím, že jsem blbá že se jí mám držet a korunky budou
vědší než ted ![]()
Pani Hanko mate naprostou pravdu, kdo nevyzkousi neuveri a ti co o tom pochybuji a vyrobky pomlouvaji, tak ani nevyzkouseli a vsichni jdou s davem, kdyz nekdo rekne blby koktejl, zase neco prihloupleho na trhu, jenze dnesni doba je taková, že v dnesni dobe je toho na trhu spousty a pak uz se neveri nicemu, ale nikdo neni tak kvalitni a podctivy pri vyrobe vyrobku jako Herbalife. Je to nejlepsi značka se kterou jsem se kdy setkala
A je na trhu vice jak 30 let. Takze tak
.
Před třemi lety jsem s Herbalifem shodila 8 kg, ale co bylo úžasné, že jsem měla energie za dva - normálně jsem děsně líná osoba. Váha mi zůstala dole, ovšem v mém „středním“ věku se samozřejmě musím v jídle kontrolovat. Celkem trpím na jarní únavu a dalších pár kilo dolů mi taky neuškodí, takže to zase zkouším. Když jsem začínala, spolupracovala jsem s poradkyní, teď už mi stačí koupit produkt. Prostě mám s Herbalifem dobrou zkušenost. Je to sice dražší varianta, ale jednodušší, vydané peníze fungují jako bič a to já potřebuji. A o tom to asi je
. Přeji zdar a sílu do života. ![]()
Měla jsem pro herbalife pracovat, jejich zisk je z toho, kolik ti toho jakoby vnutí…řidme se rozumem, sport a zdravé jídlo vede k hubnutí, ale čaje, kofeiny, hodně výrobků je právě založeno na kofeinu a to není moc zdravé, instantní polévky, také nabízí a to je také nezdravé…je to další manipulování s lidma.Ale udělej si názor sama.
Já zaplatila vstupní poplatek 4tisíce, naslibovali a nalhali hodně, nešla bych do toho.
Tak holky dnes jsem byla taky na nábor Herbaliefe
moje kolegyně si to chválí nevím nemám ozkoušené… mám odzkoušené jiné firmy a co se týče čaje př. na odvodnění tak mě stojí cca do 800kč ale je supr a vdrží dlho. Máte to asi jako s Aloe Vera na trhu mám jen dvě oblíbené firmy na které nedám dopustit u dětí atopický ekzém a pásové opary, u mě popáleniny 2 a 3 stupeň popálenin v obličeji nemám známky jekékoliv ale je pravda že jsem se účastnila lékařských seminářu abych pochopila jak výrobky za takové peníze fungují holt v lékarně není vše i když ji nezavrhuji.
Takže napřed jíme sračky abychom si mohly kupovat zdraví.)) Ale vše je o poctivosti, možná ten H zkusím a pak Vám povím protože jsem věčně unavená jak vůl i když víc mě láká kokosová voda
proto jsem jela až do Wídné
jsou dobré výrobky ale vždy je musíme zaplatit bohužel a doktoři nedoporučí protože z čeho by žili, mám s tím dobré zkušenosti kdy mi u dětí říkali šarlatán u syna je to 10let a po atopickém ekzému není stopy a to už to nepijem takže svéte div se. To je má zkušenost s jinými ![]()
@IG píše:
Před třemi lety jsem s Herbalifem shodila 8 kg, ale co bylo úžasné, že jsem měla energie za dva - normálně jsem děsně líná osoba. Váha mi zůstala dole, ovšem v mém „středním“ věku se samozřejmě musím v jídle kontrolovat. Celkem trpím na jarní únavu a dalších pár kilo dolů mi taky neuškodí, takže to zase zkouším. Když jsem začínala, spolupracovala jsem s poradkyní, teď už mi stačí koupit produkt. Prostě mám s Herbalifem dobrou zkušenost. Je to sice dražší varianta, ale jednodušší, vydané peníze fungují jako bič a to já potřebuji. A o tom to asi je. Přeji zdar a sílu do života.
a můžu se zeptat, zda objednáváte přes internet nebo přes poradkyni?
Dnes je to přesně měsíc, co výrobky Herbalife využívám a zatím si nemůžu stěžovat. piju 2× denně koktejl ( stále vidím jako výhodu, že nemusím přemýšlet, co budu snídat a večeřet ). K tomu piju pročišťující čaj a mám ještě nějaké jiné přípravky. Mám dvě svačinky, dopo ovoce a odpo zeleninu, k tomu ještě obídek podle mých představ. Musím teda dostatečně pít, což ze začátku bylo krutý, pořád jsem byla na záchodě a asi týden jsem dopo trpěla průjmem. Teď už je vše ok. Dole mám 4 kila ( to jsem se možná jen vyprázdnila ), ale k tomu 8 cm v pase, což už docela jde za měsíc, ne? Akorát to je prostě drahé..
Prosím pozor na nabízené práce v oblasti wellness, pozor na „STUDIO 120“.Sama jsem včera byla na pohovoru a nakonec se z nich vyklubali prodejci Herbalife. Na web stránkách nemají o H ani zmínku a na hromadném pohovoru (asi 10 lidí, ve věku asi 17 - 18 let)to krásně do toho jejich přednesu zaobalili. Byla jsem tam nejstarší a asi jediná, která doopravdy věděla o co tam jde. než jsem tam šla prošla jsem všechny net diskuze, takže jsem byla plně poučena. Není vám podezřelé, že v takovém wellness studiu vám bude dělat výživový plán někdo bez jakéhokoli vzdělání a navíc vám pouze naordinuje třeba půlroční kůru H?
Zdraví a tělo máte jen jedno a svěřit se do rukou neprofesionála může být dosti ošemetné.
Pokud chcete žít zdravě a cítit se fit…nemusíte kupovat předražené výživové doplňky. Stačí upravit stravování a začít se hýbat - s tím by vám měl pomoci odborník. Netvrdím, že žádný z výživových doplňků nenídobrý, věřím že i H může napomoci. Ale není to stěžejní způsob jak dosáhnout požadované hmotnosti a dobré kondice!! Navíc pokud se vrháte do cvičení a zdravého způsobu života, klidně v počátku výživoév doplňky používejte, ale pak je postupně vyřazujte. Nedávejte do těla zbytěčné umělé látky a radši se zaměřte na úpravu jídelníčku ![]()
@Katy4580 píše:jsou dobré výrobky ale vždy je musíme zaplatit bohužel a doktoři nedoporučí protože z čeho by žili, mám s tím dobré zkušenosti…
Doktoři by mohli dobré výrobky nabízet - spolupráce funguje na základě smlouvy a provizí!!
Hoja holky a můžu se zeptat, jakožto naprostý laik, ten balíček za 3500kč, Vám vydrží na jak dlouho?
Dobrý večer, prosím vás a jaké jsou ceny přes poradce. Také jsem si všimla, že na netu jsou ceny jiné, než se tady někde v diskusi píše, děkuji